Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda106

nie od jutra ,od już!!!! kto zemną?

Polecane posty

Gość magda106

witam 106 to moja waga przy wzdoscie 175cm. cos strasznego w ciązy przytyłam 34kg. tylko 8 zrzuciłam po porodzie ,minął rok a ja się czuje strasznie jestem otyła!!! mam dopiero 28lat a formę 70-latki,od męza w sypialni się oddalam bo sama siebie sie wstydzę,jemu widzę że też się to niepodoba ale stara sie tego nieokazywac ale mu sie niedziwie kto chce się z wielorybem kochać! niewiem czy ktos dołączy domnie ale w grupie razniej. zapraszam grubsze i otyłe panie i być może panów

Gość magda106
niechcę dietu cud stosować tylko MŻ chcę zacząć cwiczyć dziś mi się udało 30 min.na steperze ,marzy mi się NIEjeść słodyczy bo to moja największa pokusa od dziś stosuje tez aqaslim jakiś wspomagacz sie przyda a przy tym to dużo wody wypiję i uda mi się nie podjadac międzyposiłkami

Gość magda106
jak pisałam już ważę 106kg. mam 28lat. i roczną córeczke,mam straszną depresję przez tą wage,wstydzę się siebie,

Gość magda106
jutro planuję zrobic dzien oczyszczający na śniadanko zrobię sobie płatki owsiane z otrębami a potem to juz tylko aquaslim i czerwona herbata

Gość magda106
mam w domu steper w końcu go wyciągłam zza szafy:-) jakoś tak specjalnie ćwiczen nieumiem układać więc na ful muzyka i troche poskacze:-) córcia uwielbia tanczyc to mi w tym pomoże:-)

trzymam za Ciebie kciuki. i nie poddawaj się! ja mam 3 letniego synka i tez zostało po ciąży pare kilo a nawet przybyło :) jestem łakomczuchem...a raczej byłam. od 3 tyg trzymam dietę.

Gość magda106
żałuję ze ta zaniedbałam sie po ciązy juz minął rok a ja jestem taka gruba jak nigdy ,w ciązy podjadałam duzo ale tłumaczyłam sobie że ma prowo do tego i że karmiąc napewno to strace...niestraciłam,mobilizowałam sie do ćwiczeń ale zawsze było''od jutra;; i tak nic z tedo nie wyszło bo myślałam ze jak wróce do pracy to waga sama w dół poleci ale jak widac niepoleciała a ja sie czuje fatalnie niemam formy takie spacerki z wózeczkiem nic nie pomogły na tak wielka wage,juz przed własnym męzem wstydzę się rozebrać

Gość magda106
jutro dam znać jak mi mój 2 dzień wyszedł,mysle że najgorsze jest tydzień wytrzymać potem jak widac jakis efekt to mobilizacja jest większa

tak niestety początek jest ciężki, ale jak zobaczysz pierwszy zgubiony kg to Cię to baaardzo zmotywuje. wiem co piszę :)

Gość ja cie rozumiem mam 27 lat
wiem co przezywasz, bo 3 lata temu tez urodzilam coreczke, przybralam ponad 30 kg w ciazy - zgubilam 10 od razu po urodzeniu, przez pól roku mialam ponad 20 kg wiecej - moze dodam ze przed ciaza wazylam 48kg przy wzroscie 160cm, do porodu poszlam z waga 80,9kg, przez pól roku od urodzenia wazyłam 70kg, w ciagu nastepnego pól roku zgubilam 15 kg i waze do tej pory 55kg, do wagi sprzed ciazy juz raczej nie wroce ale taka waga juz mi i mojemu mezowi odpowiada, w koncu nie laże juz w dresach i rozciagnietych koszulach a moge nalozyc fajne seksowne ciuszki - fakt że nie sa to ciuchy sprzed ciazy ale jest ok. Dodam że przez te pól roku odchudzania nie wzielam zadnego slodycza do buzi, po kazdym nakarmieniu malej cwiczylam po 15 minut brzuszki - bylam na wychowawczym to praktycznie tylko karmilam i cwiczylam, jadlam normalnie tylko mż, ale po obiedzie juz nic nie wzielam tylko wode, herbate, jak to wspominam to az sama nie moge uwierzyc ze wytrzymalam bez slodyczy, teraz juz wezme od czasu do czasu jakiegos batonika czy cukierka ale do zarcia takiego jak w ciazy se zafundowalam nie wroce mam nadzieje nigdy, a w krew weszly mi brzuszki ktore teraz wykonuje tylko rano w zaleznosci od czasujaki mam to 15 minutek albo i pol godzinki. Jezeli jestes bardzo zdeterminowana to na pewno zrzucisz moze nawet szybciej niz ja bo ja nie stosowalam zadnej diety bo karmilam ale mysle ze brak slodyczy niejedzenie po 15.00 i cwiczenia dadza na pewno rezultaty - pozdrawiam i zycze szybkiego dojscia do upragnionej wagi

Gość magda106
oj dziekuje za wsparcie:-)

czesc magda i reszta dziewczyn! dolanczam do ciebie bo mamy cos ze soba wspolnego tez mam na immie magda i bardzo podobna wage to znaczy mialam bo od 3tyg walcze i jak narazie dobrze mi idzie. odrzucilam slodycze,fast foody,i wysoko kaloryczne dania oraz napoje gazowane slodkie. jem bardziej dietetycznie myslie ze ta moja dieta to pomieszanie wszystkich razem troche w niej z 1000kal troche z nielaczenia i troche z mz wiec to jest taka moja wlasna dieta choc przyznam ze nieloczenia najbardziej mi podchodzi bo mozna jesc i niebyc glodna tylko trzeba wiedziec jak. ale nie stosuje jej w 100%bo nie wyobrazam sobie kawy bez smietany i troszeke slodkiej oraz owsianki na wodzie tz gotuje na wodzie ale jak juz gotowa to dolewam ciutke mleka.wiec to sa moje ochylenia od diety nie laczenia. staram sie tez trszke cwiczyc ale nie lubie wiec zumszam sie co drugi dzien na troszke. i duzo pije wody 2l minimum dziennie. sorki ze sie rozpisalam ale moze poddam ci jakies pomysly na twoja diete. powodzennia i wyrwania zycze bo juz tylu topikow probowalam ale po kilku dniach nikt sie nieodzywa i one upadaja mam nadzieje ze ten przetrwa. ze wzgledu na roznice czasu bede tu codziennie ale bardzo puzno

Gość magda106
witam maggie123:-) ja dziś oczyszczenie organizmu nawet dobrze mi idzie wypiłam już 1,5l. wody z aquaslim i głodu nieczuję rano zjadłam troszkę owsianki na wodzie i własnie popijam czerwoną herbatke.niechcę się wazyć za tydzien spróbuję i zobaczę efekty,juz 2 dni zamna obym wytrzymała, narazie mój cel to poniżej 100kg. a dalej juz jakoś pujdzie:-)

Gość magda106
udało mi się 25 min. na stepperze ćwiczyć w ogóle to dziś miałam duzo ruchu z córką byłysmy na saneczkach i dużo tanczyłyśmy w domu ona uwielbia muzykę a mi to na dobre wychodzi:-)

ja bardzo sie ciesze bo dzis bylo wazenie i jest -3,5lbs to tak na oko jakies 1,5kg super fajnie aby tak dalej. moj plan jest zrzucic jak najwiecej sie da do mojej coreczki urodzin bedzie obchodzic 5 urodziny 09/06/2012 i chcialabym do tego czasu juz jakos fajnie wygladac a oprocz tego mam bardzo fajna pare spodni kotre badzo lubie ale miescilam sie w nie jakies 20kg temu wiec chcialabym na jej urodziny sie w nie zmiescic pozyjemy zobaczymy ale byla bym z siebie bardzo dumna gdyby sie udalo. u mnie dieta dalej dobrze ale chce bardziej ograniczyc wegle i jesc wiecej bialek dzis ktos mi powiedzial ze sa lepsze dla organizmu niz wegle i ze bez weglow organizm moze zyc ale bez bialek nie wiec bede kombinowac. a jak tam u ciebie dzien oczyszczania mam nadzieje ze sie trzymasz w swoim postanowieniu tak juz bedzie

Gość magda106
pewnie że się trzymam:-) zamną dzien 3,rano zjadłam grahamke bez masła oczywiscie z chudą wędliną i czerw.herbata,w południe tylko kiwi i 2 pomarańcze, od 10 byłam w pracy popijałam tylko aquaslim i tak do wieczora wytrzymałam a wieczorem zrobiłam sobie 2 małe grzanki z oliwą z oliwek,nie ćwiczyłam dziś ale praca potem porządki w domu więc miałam dużo ruchu. niechce się jeszcze ważyć bo efekt pewnie niewielki ale jest super uczucie jak się nie chodzi z pełnym brzuchem i niemyśli tylko co by sobie zjeść,jak się przed snem ciastek niepodjada a potem pół nocy żałuje tego a nieraz i płakałam że sama to takiego stanu się doprowadzam i to mnie mobilizuje teraz że przez te 3 dni choć waga pewnie dalej ponad 100 to wiem że idę do przodu i nieczuję się jak żarłok

Gość magda106
ehhh szkoda że nikogo zemną niema ale ja wiernie wytrzymuję w moim odchudzaniu zamną kolejny dzień jestem z siebie dumna i mam nadzieje że dalej tez tak dobrze pujdzie:-)

Gość magda106
a witam,ja przed ciązą tez szczypła niebyłam moja waga zawsze się wahała, tak skacze od 75-89 potem znowu troszke shudłam ale zawsze byłam pulchna nie dlatedo że to ''taka figura'' poprostu sama się tak załatwiłam dlatego wierze że dieta mi pomoże

ogolnie masz diete jesc mniej? ja ni jem chleba zimniakow makaronu ryzu, wegle to owoce jogurt naturalny jakies warzywa, chleb chrupki, a tak to jajka drob, udka z kurczaka piers, czasem kotlet milony z surowka, na kolacje jem baily ser i jogurt naturalny

Gość magda106
napewno to słodyczy niedam do ust bo jak zaczne to nieskończę to moj słaby punkt, mój ostatni posiłek jest przed 18sta i lekki jakies grzanki,jogurt lub chuda wędlina, jak mięsko na obiad to gotowane,na sniadanie przewaznie jakłam i przy tym zostane płatki kukurydz.lud owsiane i oczywiscie owoce i warzywa jak juz mie najdzie ochota na podjadanie

Gość magda106
mój brzuch zaczyna się zmniejszać:-) dziś dużo ćwiczyłam w biodrach mam 2 cm mniej,warzenie w sobote,zobaczymy:-)....

Gość 25anka
hej mozna dolaczyc? wiecznie mowie sobie od jutra,ale mam juz dosc bycia grubaska:-(