Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynatakaaaaa

wróżka w stolicy!!!

Polecane posty

Gość jedynatakaaaaa

witam.szukam dobrej wróżki w warszawie.znacie kogoś ?? dzięki pozdrawiam

Gość waterblue
współczesność wzywa średniowiecze do XXI wieku :D Masakra, takie wykształcone, obyte i wyzwolone, a jednocześnie takie głupie:/

Gość waterblue
wolna wola, rób co chcesz, ale spr, co to jest ten okultyzm, bo nie wierzę, że wiedząc, co to jest, mówisz takie rzeczy ...

Gość waterblue
więc doskonale sobie zdajesz sprawę z tego, że nawet, jeśli ta wróżka nie naciąga Cię, to ta wiedza o przyszłości pochodzi od złego.

Gość jedynatakaaaaa
do waterblue wez sie ogarnij nie podoba ci sie to spadaj a nie napisac mi tu jakies zalosne komentarze.

Gość waterblue
wiem że nie przemówie, szczęśliwie to nie mój problem. Zadziwia jedynie fakt, że ludzie tak desperacko szukają jakiejkolwiek nadziei na przyszłość - bez względu na to czy są mniej czy bardziej oszukiwani ... jedyna nie rzucaj się, bo dzięki mnie ten temat nie został jeszcze zasypany i wciąż jest zauważalny :D :p

problem? hehe, nie popadajmy w paranoje. Nie widzę żadnego problemu w pójściu do wróżki - chociażby z czystej ciekawości.

juz pisalam,ze jak dla mnie to tylko wozka zinaida jest godna polecenia,mam za soba kilka prob i tylko ta potrafila pomoc i zrobila wrazenie,niesamowita wrozka,bardzo profesjonalna i kompetentna,bez problemu ja znajdziesz..to bardzo dobry czlowiek,a dar ma ogromny..jej przepowiednia sprawdzila sie...

Gość trollo
jest jedna dobra, ale nie mam już do niej numeru. Przyjmowała te 3-4 lata temu na ul. Kwiatowej na Mokotowie