Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

Nie da rady.Teraz by się dopiero najazdy czerwonoarmistów nastały na 40-tkach.A przecież chcesz mieć spokój.Też nie mam za wiele czasu,dopiero wieczorem.

Tutaj nic nie trzeba rozumieć Kryśka blefowałem.Tylko 50 % tego co Ty masz :DTakimi zartami zmanipulowałem niektórych i są do dziś świecie przekonani ,ze tyle mam.Innym razem miałem 35 lat.Rostrzał wyjątkowy.Tylko przyjaciele(już ich nie ma na cafe) wiedzą ile wiosenek mam :D

Nie dodałem że + co Ty masz:)Milo było tylko niepotrzebny ten zgrzyt był.

Gorzej ze nie adekwatny.Czysty idiota po 3 latach bytności tutaj.:D:D:D

Hah i tak nie wierzę ,to wogóle mi nie pasuje :D Ale jeśli to prawda to wybaczam wszystko i będę teraz tolerować ,postaram się :) Niesamowite :)

Powiem Ci,ze bardziej inteligentni tutaj bywali jak przyszedłem na cafe.Rozumieli cięty żart i ripostowali tak samo.Ubaw nie raz był tygodniami.Teraz od 2010 wszystko zeszło na psy.Przyszło młodsze pokolenie ,szefostwo objał ktoś inny,moderatorzy hurtowo odchodzili mieli serdecznie dosyć tego nowego porządku.Wiesz jakie miał prawa autor tematu!!??Mógł wykasować niepożądanego i zbanować go.Dziś już jest to fikcja.

Na mailu ciekawszych rzeczy byś sie dowiedziała,niestety zrezygnowałaś a teraz już jest nieistotne.

Zablokowali mozaikę co wykonałem do Ciebie.!!!!!!!!!!!!!!!!!Widzisz sama co się dzieje.

Gość dwie dziurki w nosie i
skończyło się :O:(