Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

XYZ nie wygłupiaj się ,pułapke na mnie naszykowałaś jak zwykle tylko nie przewidziałaś jednego,ze nie dam się wciągnać w Twoją grę jak kiedyś bywało.Więc co bylo i nie jest nie pisze sie w rejestr.Bylo pieknie miedzy nami potem strasznie.Przebaczyliśmy sobie i wytłumaczyliśmy sobie wszystko,po co znów jątrzysz!!!????:O:(

Gość Iwaaaaa
przybądź bo czekają na Ciebie! :D

Gość Iwaaaaa
czekamy na duszka-wydmuszka i pydziesza

TAK MI KIEDYŚ NAPISAŁ PUDZIESZ :) jak bedzie ci zle to pisz!!zxawsze mozesz liczyc na mnie i jak tylko będe mogł jakos pomóc,wesprzec to wal do mnie smiało" I co ????????????? Ech faceci :(

PIOSENKA ŚLICZNAAAAAAAAAAAAAAAA:):):) Ale ja nie mężatka to raz :D A PUDZIESZKIEM zauroczyłam się wirtualnie tylko i wyłącznie gamoniu :D Lubię z nim rozmawiać i flirtować to wszystko :) Brakuje mi tych rozmów nawet o pierdołkach ,jemu nie ,ale mi tak i co na to poradzę :) Przecież to tylko internet :):)

Gość danuśka ring
o to przepraszam myślałam ze go posiadasz :P 23:13 [zgłoś do usunięcia] KRYŚKAZSASIEDZTWA1 Mój mąż też jest płaczliwy ,wzrusz się na filmach,jest wrażliwy KOCHAM GO 21:58 [zgłoś do usunięcia] KRYŚKAZSASIEDZTWA1 Mnie też wszystko w domu leży odłogiem bo słucham i muszę patrzeć Męzowi też zaczeło się podobać i słuuuuuuuucha 21:59 [zgłoś do usunięcia] KRYŚKAZSASIEDZTWA1 I nuciiiiiiiiii,i zaczął tańczyć

Czytaj ze zrozumieniem tak go nazywam mojego nie męża a jak mam mówić konkubent ?TFU to mój przyjaciel ale tylko :D Męża już miałam i never więcej :D DUCHU :p

22:26 [zgłoś do usunięcia] KRYŚKAZSASIEDZTWA1 DUCHU ty jeden -- nie ładnie tak posądzać:(

Kryśka siedze bez przerwy na GG a Ty tutaj takie bezeceństwa o mnie piszesz?:O:(