Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katerina23

Czy jest jakaś transmisja z przemarszu pod dom premiera?

Polecane posty

Gość jacek gmoch heheh heeh heh
faceboook ewy kopacz !!!!!!!!! paczcie na to

Gość za to w krakowie bylo dzisiaj
zapisujcie nr tel do tuska :) (22) 694 74 21 :D

to już czytałam, oglądałam zdjęcia z manifestacji, szkoda że nie ma jakiejś transmisji, a co dzieje się na stronie E.Kopacz?

Gość jacek gmoch heheh heeh heh
ma zdjęcie z maska anonymous i 2 foto nie dla acta

Gość co mam począć
nie mam konta na faceboooku

Gość HMS..SDRS....Petard
Katerina. Masz kaprawe, mętne, zmulone ślepia

Gość rysio z klasu
oczywiście o marszu cisza, normalne u nich :( jakby nigdy nic za to o tym porwanym dziecku nadają od rana, ja wiem że to tragedia ale juz mam dziwne myśli z tą sprawą

Na Euro 2012 PZPN dostał od UEFA 22881 biletów. W czwartek zarząd zdecydował - do rąk kibiców trafi ich dokładnie 8694. Resztę dostaną m.in. sponsorzy i działacze tzw. "terenu". Zwykli sympatycy futbolu i tak będą musieli wyrobić sobie specjalną kartę. :o:o:o

Tam powyżej wiesz nie muszą Ci się podobać kwestia gustu. Też dziwne z tym dzieckiem jakoś nie moge uwierzyć w to

Gość co mam począć
MUSZE SIE TAM LOGOWAC ZEBY WEJSC? TO KONIECZNE ?

Gość HMS..SDRS....Petard
To nie jest kwestia gustu. Trochę samokrytyki.

Gość rysio z klasu
może potem będzie coś na niezalezna.pl i w wiadomosciach tv trwam - to nie jaja, od dawna tam oglądam wiadomości :)

To jest kwestia gustu , wiesz jesteś pierwszy który krytykuje moje oczy, a może monitor ospermowany i dlatego słabo widzisz?

Gość HMS..SDRS....Petard
Nie dość że zmulonato jeszcze wugarna

Gość wiesz katerina?
wcale nie masz ładnych oczu ;szczerze to nawet brzydkie, ale każdy ma swój gust

ludzie miejcie swoj rozum i patrzcie co media kontrolowane przez bankierów robia !!!! Tajemnica Islandii !!!!!!!!! Ktos dzis na necie umieścił taką informację. Dlaczego nie dowiedzieliśmy się o tym z mediów - retoryczne pytanie. Warto przeczytać, żeby zrozumieć proces manipulacji, której jesteśmy poddawani na każdym kroku. Oto ten teks: "Islandczycy sprawili, że rząd, który aprobował pod dyktando światowej finansjery zubożyć islandzki naród zgodnie ze scenariuszem aktualnie przerabianym przez Grecję, podał się w komplecie do dymisji! Główne banki w Islandii zostały znacjonalizowane i mieszkańcy zdecydowali jednogłośnie zadeklarować niewypłacalność długu, który został zaciągnięty przez prywatne banki w Wielkiej Brytanii i Holandii. Doprowadzono też do powołania Zgromadzenia Narodowego w celu ponownego spisania konstytucji. I to wszystko w pokojowy sposób. To prawdziwa rewolucja przeciw władzy, która doprowadziła Islandię do aktualnego załamania. Na pewno zastanawiacie się, dlaczego te wydarzenia nie zostały szeroko nagłośnione? Odpowiedź na to pytanie prowadzi do kolejnego pytania: Co by się stało, gdyby reszta europejskich narodów wzięła przykład z Islandii? Oto krótka chronologia faktów: Wrzesień 2008 roku: nacjonalizacja najważniejszego banku w Islandii, Glitnir Banku, w wyniku czego giełda zawiesza swoje działanie i zostaje ogłoszone bankructwo kraju. Styczeń 2009 roku: protesty mieszkańców przed parlamentem powodują dymisję premiera Geira Haarde oraz całego socjaldemokratycznego rządu,a następnie przedterminowe wybory. Sytuacja ekonomiczna wciąż jest zła i parlament przedstawia ustawę, która ma prywatnym długiem prywatnych banków (wobec brytyjskich i holenderskich banków) wynoszącym 3,5 miliarda euro obarczyć islandzkie rodziny na 15 lat ze stopą procentową 5,5 procent. W odpowiedzi na to następuje drugi etap pokojowej rewolucji. Początek 2010 roku: mieszkańcy zajmują ponownie place i ulice, żądając ogłoszenia referendum w powyższej sprawie. Luty 2010 roku: prezydent Olafur Grimsson wetuje proponowaną przez parlament ustawę i ogłasza ogólnonarodowe referendum, w którym 93 procent głosujących opowiada się za niespłacaniem tego długu. W międzyczasie rząd zarządził sądowe dochodzenia mające ustalić winnych doprowadzenia do zaistniałego kryzysu. Zostają wydane pierwsze nakazy aresztowania bankierów, którzy przezornie uciekli z Islandii. W tym kryzysowym momencie zostaje powołane zgromadzenie mające spisać nową konstytucję uwzględniającą nauki z dopiero co przerobionej lekcji . W tym celu zostaje wybranych 25 obywateli wolnych od przynależności partyjnej spośród 522, którzy stawili się na głosowanie (kryterium wyboru tej 25 poza nieposiadaniem żadnej książeczki partyjnej była pełnoletniość oraz przedstawienie 30 podpisów popierających ich osób). Ta nowa rada konstytucyjna rozpoczęła w lutym pracę, która ma się zakończyć przedstawieniem i poddaniem pod głosowanie w najbliższych wyborach przygotowanej przez nią Magna Carty . Czy ktoś słyszał o tym wszystkim w europejskich środkach przekazu? Czy widzieliśmy, choćby jedno zdjęcie z tych wydarzeń w którymkolwiek programie telewizyjnym? Oczywiście NIE! W ten oto sposób Islandczycy dali lekcję bezpośredniej demokracji oraz niezależności narodowej i monetarnej całej Europie pokojowo sprzeciwiając się Systemowi. Minimum tego, co możemy zrobić, to mieć świadomość tego, co się stało, i uczynić z tego legendę przekazywaną z ust do ust. Póki co, wciąż mamy możliwość obejścia manipulacji medialno informacyjnej służącej interesom ekonomicznym banków i wielkich ponadnarodowych korporacji. Nie straćmy tej szansy i informujmy o tym innych, aby w przyszłości móc podjąć podobne działania, jeśli zajdzie taka potrzeba."

wulgarna może czasem ale wiesz ja tu o co innego pytałam a nie o opinie na temat moich oczu . Temat uważam za skończony.

Gość HMS..SDRS....Petard
Nie ty kończysz temat- skarbeńku

Gość waterblue
a po co oni maszerują pod dom premiera, nie wiedzą, że go tam nie ma? Szkoda, że ludzie nie znają prawa i nie wiedzą, że najwyższym aktem prawa w Polsce jest Konstytucja RP, która gwarantuje wszystkie wolności. A akt niższego rzędu jakim jest umowa międzynarodowa nie może uchylić i zmienić konstytucyjnych praw .. PS.Prawo stanowi się w Sejmie RP a nie pod domem premiera :D

Gość koszmar jak nic
nie daj boze jak takie oczy sie przysnia 😭

katerina taki jeden internauta to napisał wiec całkiem niedawno na przełomie 2009 2010 islandia uwolniła sie od zydowskich bankierow i rzadu ktory wprowadzał prawie ze komune tak jak to czyni sie u nas ! i czemu nigdzie tego w mediach nie mowili????

Gość HMS..SDRS....Petard
Ciekawe tylko co skłoniło autorkę do klejenia takiej a nie inne foty.