Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trolosa*

Dziewczyny, jakie pyszności na urodziny pięciolatka????

Polecane posty

Bedzie po połowie dzieci i dorosłych. Rok temu był tort, sałatka z kurczakiem, sałatka z czyms tam, koreczki, sałatka owocowa, galaretka z owocami wszystko domowej roboty plus przekaski słodko-słone ze sklepu, typu paluszki, krakersy, delicje etc.... macie jakies fajne, sprawdzone przepisy na sałatki, ewentualnie ogólnie jakies sugestie, co przygotowac????? będę wdzieczna za rady ;-)

Gość ogólnie dla mnie
pomysł na jakieś przyjęcia na urodziny dla kilkulatka to porażka:-o a nie lepiej dziadkowie i rodzice, dziecko, tort, świeczka i na tym koniec? czego od małego uczy się takiego bąbla?:! Jak chcesz pobiesiadować, zrób to z innej okazji, albo bez okazji z dorosłymi, zwykle przy takich okazjach dorośli popijają wino/szampana/drinki - to dobre przy dziecku????

Gość ogólnie dla mnie
i tylko nie pisz, że dzieci mają osoby stolik w osobnym pokoju, bo jednak to co na stole dorosłych mu nie umknie. Podobnie uważam co do wesel z udziałem dzieci, nawet w określonych granicach czasowych, ale jednak inni ludzie naokoło piją alkohol, nawet małego kalibru ... dzisiaj to jakas paranoja na urodzinki tematyczne:-o strojenie chaty jakby nie wiadomo co się działo, a potem dziw, że dziecko nastawione na branie i dobre zachowania ZA prezenty:-o

Gość ogólnie dla mnie
co do pomysłów, skoro już robisz i to urodziny DZIECKA, to tylko bajery dziecięce, galaretki, deserki, ciacha, paluszki, orzeszki, bez sałatek i innych dziwactw mogących służyć za zakąskę nie chcę być zgryźliwa, ale wydaje mi się, ze te imprezy huczne to po to, by dziecko otrzymało duuuużo prezencików :-o

Gość daj ten tort
z likierem o ktorym wczoraj pisalas :D

Gość ogólnie dla mnie
a być może będą dwa torty:-D nie zapominaj!