Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala20

Kłamca.

Polecane posty

Gość lalalalala20

Jestem z chłopakiem od 1,5 roku. Na początku naszego związku pisał ze swoją byłą. Nie miałam nic przeciwko bo mówił mi o tym i czasem pokazywał smsy. Ale później stwierdził, że już z nią nie pisze itd. Jakieś pół roku temu przeglądałam jego archiwum gg ( za jego pozwoleniem) . Okazało się, że cały czas z nią pisze tyle, że nie przez kom tylko gg. Więc dlaczego to przede mną ukrywał? Żalił jej się jak to mu ze mną źle i w ogóle. Pisał o naszych problemach, nieporozumieniach. Wkurzyłam się nieźle... Kilka dni później zerwał ze mną, a potem błagał żebyśmy znów byli razem. Zgodziłam się ale dałam mu warunek. Ma zerwać wszelkie kontakty z tą dziewczyną. Zgodził się... A teraz dowiaduje się, że pisze z nią cały czas. Ale wypiera mi się prosto w twarz. Niestety nie umiem poznać kiedy on kłamie a kiedy nie. Tyle już razy udało mu się mnie okłamać, czasami w błahych sprawach... Do tego jest jeszcze druga dziewczyna. Ze swoim kumplem, jego laską i tej laski koleżanką byli rok temu na wakacjach nad jeziorem. ( My wtedy nie byliśmy razem, mieliśmy przerwe żeby przemyśleć wszystko itp). Potem kiedy znów byliśmy razem zapytałam go o tą drugą dziewczynę. Stwierdził, że dopiero ją wtedy poznał i że nic między nimi nie zaszło. A ostatnio dowiedziałam się, że dwa lata temu taką samą ekipą też byli na wakacjach. ( My wtedy jeszcze nie byliśmy razem) . I znów nie rozumiem dlaczego mnie okłamał...

Gość ghybdfjhre
nie bardzo zrozumialam to z tym jeziorem, to powiedz mu ze jak chce pisac ze swoja byla to niech do niej spada niech sie nauczy

Gość Shatyn i spółka
okłamał cię bo lubi... raz cie okłamał - jego wina dwa razy - twoja wina trzy razy - jestes nieuleczalną idiotka i jesteście siebie warci

Gość Czarna dupa
Odejdź od niego w pizdu bo nie jest ciebie wart .