Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest smutne bardzozzz

masakra - jak mozna porwać dziecko????

Polecane posty

Gość to jest smutne bardzozzz

to straszne...nie umiem sobie wyobrazic co przezywa ta kobieta, matka tej dziwczynki....ludzie jak mozna tak????

Gość marianek jebanek
Jasne że tak można. Porwał jakś pedofil, co bedzie je gwałcił non stop i robil bardzo brzydkie rzeczy z tym dzieckiem...

Gość Kathrinaaa
Ty nade mną! Jestes IDIOTĄ!

Gość zalamana91919191
g*no prawda porwali dziecko by sprzedać na zachodzie nigdy się nie odnajdzie, to nie pierwszy przypadek kiedy porywają małe dzieci, nie ma możliwości je odnaleść , ale myśle że będzie szczęśliwe, bogaci rodzice je kupią no i w dodatku bedzie chciane chyba że na narządy je sprzedadzą to wiadomo...

Nie wiem, ale myślę, że matka tej dziewczynki musi być na bardzo silnych lekach uspokajających, żeby przeżyć coś takiego... inaczej byłoby to nie możliwe :( Ja nie wiem co bym zrobiła. Gdyby to było moje jedyne dziecko to chyba bym się zabiła. Jeśli miałabym jeszcze jakieś dzieci to pewnie próbowałabym żyć dalej dla nich :( ....dla męża.... :( Straszne coś takiego :( A porywacz to w ogóle szkoda słów :( Mam nadzieję, ze dziewczynkę jednak odnajdą....

Gość gggg67
znajdzie sie napewno

Gość zjadlam wlasnie jagody
ja mam dzis mega dola przez ta historie, moja prawie 7-o letnia corka tez sie poplakala jak uslyszala o tym w tv :( ludzie sa potworami, jak mozna swiadomie porwac komus dziecko, Boze jak ja wspolczuje matce Madzi, calej ich rodzinie :( ja bym takiej akcji nie przezyla :( w dzisiejszych czasach trzeba miec oczy dookola glowy. Jeszcze dzisiaj rano rozmawialam z corka, ze moglybysmy robic proby z jej samodzielnym chodzeniem po jakas rzecz do sklepu....po tych wiadomosciach o Madzi zrezygnowalysmy z pomyslu :(

Gość można a czasem nawet
trzeba porwać dziecko :classic_cool:

Gość oi8u7yt
"głębia oceanu"-pamietacie?

Prawda jest taka że kazdego może to spotkać, w miejscowości w której teraz mieszkam kilka dni temu pojawil sie dziwny samochód, przy przystanku na którym gimbus zostawia dzieciaki, ponoć zapraszali dzieci do srodka, z relacji jednego wynika że robili im zdjecia. Policja znalazła zdjecia tych dzieciaków na pewnej holenderskiej stronie zwyczajnie wystawione na sprzedaż. Teraz jesli komus sie spodobało nie wiadomo.. po prostu przyjada i zabiorą sobie dziecko.

Gość małgośka 23*
Nie jestem w stanie nawet wyobrazić sobie bólu matki... Oby ta Madzia się znalazła cała i zdrowa!

Gość ja zawsze pytam czy
Chyba najgorsza jest niewiedza, przypomniała mi się historia tej małej Brytyjki Madeleine. Chociaż zaginęła w nieco innych okolicznościach.

Oj, mam nadzieję ze odnajdzie się ta maleńka dziewczynka :( w mojej głowie też przelatują mi różne opcje dlaczego ją ktoś porwał, ale uciszam te najgorsze i mam nadzieję ze porwał ją ktoś kto nie może mieć dzieci i ze o nią chociaż dba :((( Że takie zjeby chodzą po tej ziemi, to jest straszne :((

Gość kokoszka83
no ale jak go wywiozą za granicę>? ciekawa jestem,