Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Piosenka na pożegnanie kafeterii :( jesli acta ją zamknie

Polecane posty

Kafeterio moja droga, czemuż jesteś goła Czemu już nic nie słychać, żadnych dźwięków na topicach Kafeterio moja droga, czemuż jesteś tak uboga Zniknęłaś jednej nocy, wśród głuchej ciemnej mocy Kafeterio droga, gdzież są twoje divy Gdzież jest Tywa i Carrietta, no i gdzie jest twa Owieczka Kafeterio droga, czemu już Cię tutaj nie ma Czemu znikły gdzieś tematów o tych bzdurnych codziennościach Pieśń dla Ciebie Kafeterio, śpiewa forum całe w żalu Gdzież ty a gdzież się podziała, czemu nie widać cię wcale Nigdy cię nie zapomnimy, a po nocach będziemy szlochać Pieśń dla ciebie, pieśń forume w ciszy dla Ciebie nucimy

Gość gfhbhftruh
wiem, ze to glupie i moze dziecinne, ale wlasnie moje oczy zrobily sie mokre. .plakac mi sie chce :(

Gość krups
przeżyj to sam, przeżyj to sam :)

Znowu w życiu mi nie wyszło, kafeterię mi zamknęli gdzież są wszyscy moi przyjaciele? z tegoż cudownego forume. Jak mam dalej żyć bez ciebie kafeterio cudowna i wspaniała tobie chwała kafetełe pozostało tylko szlochełe i przeklinełe...

Gość beatrycze_kowalewsky
powiem szczerze - poryczałam się :o

kafeszant : rejs na pożegnanie kafe jedyny taki rejs na sto tysiecy stron jeśli przylądek cool mieszka gdzieś w człowieku dobrej nadziei też przylądek mieszka tam :(

Gość gfhbhftruh
no ja wlasnie tez ... :(