Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakoch

Problem z byłym mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość zakoch

Siemka Mam następujący problem z byłym mojej dziewczyny, który non stop ją nęka telefonami i smsami. Kocham moją dziewczynę ale już zaczyna mnie mocno wkurzać. Była z nim 3 lata my jestesmy ze soba 5 miesiecy i rozumiem, że nie jest to tak wszystko łatwo odciąć ale to już jest przesada. Mówi, że mnie kocha nie ukrywa przedemna tego, że ją neka i całe szczęście ale nie pozwala mi w żaden sposób zareagować czeka aż on sam przestanie co mam zrobic?

Gość pozdro maleńki
weź sprawy w swoje ręce i pokaż, że masz jaja. Pokaż mu przede wszystkim,że TY TEŻ ISTNIEJESZ.

Gość jako takoo
super młoda laska masturbuje sie, bardzo zmysłowo on line na kam www.showup.tv/pp/Darieko

Gość zakoch
On o nas wie ale jak widac mu to nieprzeszkadza non stop próbuje w niej wzbudzić litość :( Wiem masz racje też tak chciałem zrobić ale ona mi stanowczo powiedziała że mam nic nie robić po za jej pleceami:( Nie chce jej stracić bardzo ją kocham :(

Gość pozdro maleńki
czemu nie chce zebys coś robił? bo nie chce go zranic? powiedz jej ze cię to męczy i albo on zniknie z waszego życia albo TY z jej.

Gość zakoch
No ogólnie to ona ma zbyt dobre serce i wiadomo każdy by chciał się rozstać w zgodzie ja jej to tłumacze że nie zawsze się tak da :( Ale ona cały czas w to naiwnie wierzy:/ Nie chce jej tak mówić bo to on ją meczy ona się z nim nie kontaktuje, nie spotyka :/

Gość pozdro maleńki
ile Wy macie lattttttttttttt? człowieku, bądź twardy. Ty jestes mężczyzną w tym związku.

Gość zakoch
Mamy po 22 lata. Najchętniej to bym mu cos zrobił :D:D A co proponujesz może masz jakiś pomysł jak to delikatnie załatwić? Dzieki za zainteresownie

Gość zakoch
Wiesz jakoś nie czuje się żeby była dla mnie za stara :P Bardzo ją kocham i to się musi udać :P A co do jej adresu to go nie zna a wiadomo zmiana nr to też nie taka prosta sprawa ;/

Gość zakoch
Heh nie biorę kasy od starych :P Nie wiem po czym to oceniasz :P Wiesz nie każdy może sobie od tak zmienić nr telefonu

Gość onawi
tamten nadal ma nadzieje ze ona do niego wroci,jak by byla stanowcza to nie wierze by ja nadal nekal telefonami a moze jej to odpowiada?slyszales ich rozmowy??

Gość zakoch
Tak słyszałem. Powiem ci tak mi jakby ktoś mówił od 7 miesięcy że to koniec dałbym sobie spokój i tyle. Ale on nie daje ;/ Przypomni sobie raz - dwa na tydzien i tak to wyglada. Ostatnio nawet wymyślił, że ma dziewczynę a jednak mimo to nie daje spokoju

Gość zakoch
Samotny zgadzam się z tobą muszę coś zrobić bo tak dalej być nie może!

Gość zakoch
Może jakieś pomysły ? Pogadać z nim a może z jego nową dziewczyną niech wie z kim się zadaje? Co mówicie?

Gość zakoch
Tak ma. Dokładnie myśleliśmy, że to zapewni nam spokój ale nic z tego ;/ Widocznie tylko nią się bawi, współczuje jej no ale coż

Gość nie badz naiwny
nie ma takiej opcji zeby ktos za dlugo sie narzucal jesli jest naprawde przeganiany i jesli taka dziewczyna wyraznie stawia sprawe. to nie jego wina tylko jej. Co zrobic? zrob spotkanie calej waszej czworki : jego dziewczyny jego , tej waszej wspolnej dziewczyny i ciebie. i niech ta wspolna przy nim i przy jego dziewczynie powtrorzy glosno ze uwaza ze on ja nekai ma sie odczepic. mozesz sie zdziwic jakie bedzie miala opory zeby tak zrobic.

Gość zakoch
Pomysł jak najbardziej ok :P Tylko nie chce mi się go oglądać a co mówisz żebym do niego zadzwonił i jasno dał do zrozumienia, że ma się odpczepić?

Gość ulalalalalaaa
badz czujny i nie daj sie zwiesc, ona moze cie kochac, ale zawsze bedzie miala do tamtego sentyment i on moze wygrac. wiem ze to dla ciebie niewyobrazalne, ale powroty do bylych (jesli jeszcze zwiazki trwaly pare lat) sa bardzo czeste. pokaz tamtemu ze masz jaja i spotkaj sie z nim albo zadzwon, moze sie koles uspokoi. nie zostawiaj rzeczy samych sobie bo to moze sie zle dla ciebie skonczyc.

Gość nie badz naiwny
nie. raczej powiedz waszej dziewczynie ze jak ma cokolwiek z bylym to ty im na drodze do szczescia stawac nie bedziesz. Do niego jak chcesz dzwonic to najpierw nagraj ze wasza dziewczyna tobie mowi ze on ja gnebi tak zebys mial dowod ze ona naprawde tak ci mowi. bo moze byc tak ze jemu mowi zupelnie co innego.

Gość zakoch
Dzięki za zainteresowanie spróbuje to jakoś załatwić i zobaczymy co z tego wyniknie.