Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakełe entełe

Wychowałam się na kafe....

Polecane posty

Gość Fakełe entełe

Znalazlam kafe jak mialam 12 lat!kafełe mnie wychowalo 😭 pamietam ze w gimnazjum krzyczalam slogany z kafe,wysylalam topiki znajomym ale nie rozumieli humoru i fenomenu kafe :( tyle wspomnien :( kurwa!

własnie to jest straszne,że realni ludzie w ogóle nie czają bazy..sztwyniaki pierdolone tylko z Wami można sie tak zabawić 😭 😭

Gość Fakełe entełe
No nie :(??NIC nie rozumieli :( tlumacze tlumacze a oni nic 😡 ale jak sie siedzi tu troche i wciagnie to dalej leci samo :) pamietam jak siedzialam tu cale dnie i pisalam,mam nawet wirtualnych przyjaciol ze starej ery kafe 😭 pamietam jak beczalam ze smiechu od rana do nocy :) :D musze jutro skopiowac najzajebistsze topy na dysk :( ZEGNAJCIE!NA ZAWSZE WAS ZAPAMIETAM!nawet wsciekle modki :classic_cool:

Gość Fakełe entełe
Klasa maturalna :O a siedzialam tu jako dzieciak z podstawowki :)!normalnie wychowałam sie tutaj

no ja czasem miewam ataki śmiechu jak sobie cos przypomne podczas zamyślania w łazience i wychodze z wc taka roześmiana to mama na mnie dziwnie patrzy :classic_cool:

Gość Fakełe entełe
Tez tak mialam,ale to jak bylam w gimnazjum,non stop kafełe :classic_cool: szlam po ulicy uchachana bo przypomnial mi sie jakis tekst z kafele a ludzie sie ogladali o co chodzi :D a takie tu jazdy byly,aktzje,fansófka,jaszczomb 😭 cycki,blokers,przerwa.... Zrobmy mogiłe kafełe

to specyficzne środowisko i odnajdują sie tu specyficzni ludzie :D tacy jak ja :P lubię tu pisać mimo ze za bardzo nie mam o czym :P

Gość Fakełe entełe
Normalnie dostalam jakiejs rozkminy...jak ten czas leci,nie do wiary

Gość Fakełe entełe
I za to je uwielbiam i was wszystkich :D gdzie my sie podziejemy teraz?co bede czytala na nudnych fakultetach z matmy 😭?i nie wpisze sie na topełe matura 2012

jak 7 lat tu przebimbałaś to współczuję :classic_cool: ja ponad 2 i mi sie całe życie posypało dzieki temu ;D wale tekstami z kafe i zniechęcam do siebie ludzi :O na studiach sie hamuje z tym to z kolei nie mam o czym gadac

nikt nie zamknie żadnego forum. Nie wierzcie w ten szum rozdmuchany przez media. Jesteśmy skazani na siebie do końca naszych dni :)

cchyba myslimy podobnie bo zalozylam podobny temat i widze że bedzie nam brakowało podobnych rzeczy: - wszystkich nawet tych co nie lubię i co są głupi wole Was wszystkich niż ludzi realnych - bedzie mi brakowało tych tematów tak absurdalnych w życiu szarym nudnym co wejde na fejsa to przeczytam banalne statusy i tyle.... doopa no - bedzie mi brakowało podszywów - ale przede wszystkim kafeteryjnej serdeczności!!!!!!!!! wyzwisk od debilek i rozwielitek wydoopiania i wykoorwiania w podskokach i innych barwniejszych jeszcze epitetów nie wiem jak bede żyła ;( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5101169

Gość glutyyyyy

Gość kasiaaaaa aaaa
ja mam to samo 😭. Znalazłam to forum w wieku 13 lat, teraz mam 18 i ile ja tu miałam smiechu, nerwów, podszywów, prowokacji... A teraz to ma zniknąć? Pamiętam jak w lecie sikałam w majtki ze strachu na topicu o duchu, babka tam wrzucała jakieś nagrania, albo jak śmiałam się z proszka, gdy okazało się, że to daniel i z przeróbek zdjęc sosa :) oh... 😭

Gość kasiaaaaa aaaa
pisałam tu o pierwszej depilacji, kłótni z koleżanką, zawodach miłosnych, Kafe duzo mnie nauczyło. Dowiedziałam się co to anal, oral, stulejka, że są cipki bułeczki i motylki i wiele wiele innych :D

Gość za to w krakowie bylo dzisiaj
sos na dzikim zachodzie :D:D

Gość porozumienia beznadziejnego
mi tez sie troche ryplo pare spraw, zaniedbanych :O wszystko wina kafe 😠:classic_cool: