Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie mi zeczy

OGLĄDALIŚCIE TO WOGÓLE??

Polecane posty

a ja nie wierze, ze te wszystkie filmiki sa autorstwa Anonymous:O I nie chodzi mi o lektora akurat. Po prostu dla mnie to dziwne, ze nagle tak sie w to angazuja. To znaczy wiem, ze moga i pewnie to zrobili, ale spojrzcie ile tych filmikow na You tube jest, ktore sa niby dzielem Anonymus.

Gość zagubiona w sieci 546
A ja myślę,że nie podpisze ...ja na jego miejscu wycofałabym się

Pieprzył że to całe ACTA to przede wszystkim ochrona praw autorskich i tyle .....A reszta to nasz wymysł:( Już mu ktoś uwierzył :( Nie mam już dla niego szacunku :(

Gość zagubiona w sieci 546
A teraz nie ma ochrony praw autorskich?

Podpisze na pewno, to przeciez oczywiste:O Tusk sie teraz nie wycofa bo chce wyjsc z tego z twarza czyli byc konsekwentny. ACTA zostanie podpisane przez Polske i najzabawniejsze jest, ze tylko przez Polske:D

a to chodzi o to co Holdys pierdolil, o tym, ze ktos okrada artyste? Jesli tak to czytalam i sie smialam:D Chcial sobie czlowiek zaistniec w mediach wiec coz...:(

Jest ale tu chodziło mu o płacenie za ściąganie muzyki ,filmów .Dobra tu się mogę zgodzić .W niemczech moja kuzynka płaci 5 euro na miesiąc i ma muzykę jaką chce.Tylko że ACTA daje takie możliwości karania że np.wkleisz powiedzmy zdjęcie swoje a w tle no np.gazeta z tym Hołdysem ,a on np.nie życzy sobie żebyś to pokazywała,albo gazeta sobie nie życzy:)Normalny cyrk :)

Gość ktosiekkkkk.
Jak to co będzie? NIC ;) Piractwo może i jest złe z punktu widzenia autora, a może nawet nie autora bo oni nie narzekają tylko jak już to pośrednicy czyli Ci co wydają te płyty, filmy itd., ale z punktu widzenia rozwoju świata, produkcji światowej, gospodarki to piractwo napędza to wszystko. Nawet jak ściągniesz to żeby zagrać musisz kupić pieca, czy konsole, żeby posłuchać musisz mieć sprzęt obojętnie jaki, ale bez tego nie posłuchasz, a filmy to już całkiem. Po co komu teraz nie wiadomo co jak za każdy film będzie trzeba sporo płacić. Ktoś powie jak stać na dobre tv to i na filmy stać. Może i tak powinno być, ale tv to wydatek jednorazowy i na dłuższy czas a taki film? Sami widzicie. Do tego ciekawe co stanie się z WIFI, te wszystkie smartfony, tablety.... zakładam że mało kto udostępni swoją sieć w obawie że zostanie wykorzystana do złego a ta osoba będzie miała problemy. Zamiast iść do przodu będziemy się cofać....

a ja czytalam, ze Kukiz nie ma nic do piractwa :classic_cool:. Ma za to pretensje do tego, ze plyty sa az tak drogie jak na kieszen przecietnego polaka. Rozsadna wypowiedz moim zdaniem.

Gość bambino ty pejsaty żydowski
sprzedawczyku:D

ej, ja wiem o co chodzi:D Nie tlumaczcie mi tego:P Ogolnie to choc stac mnie na plyty, filmy by kupowac w oryginale napisze, ze nie mam nic przeciw udostepnianiu:P Tak, jestem za tzw. piractwem :classic_cool: i jestem z tego dumna:D

Gość ktosiekkkkk.
Ja bym wolał żeby był jakis polski portal np z muzyka gdzie legalnie mógłbym ściągać single płącąc za każdy pojedynczy. Jakby nie było to w większości serwisów trzeba płacić nawet za nie legalne ściąganie. Zwróćcie też uwagę na serwis hostingowy www.odsiebie.com który został zamknięty za naruszanie praw. Tam można było ściągać wszystko za free z dużymi prędkościami bez żadnego limitu. Udostępniali ale nie wzbogacali się na tym, a chomikuj, wrzuta czy inne polskie serwisy na których wołają kasę za pliki mają się dobrze do tej pory. No i słyszeliście chyba o pobieraczku który to udostępniał pliki nielegalne oczywiście za kase i to nie małą do tego oszukiwał i wyłudzał bo rejestracja wiącała się niby z akceptacją warunków umowy. Sprawą zajął się nawet tvn, było tyle skarg i w ogóle a oni i nałożyli kare coś ponad 200 tysi zamiast od razu zamknąć. W przypadku odsiebie.com policja wpadła i od razu zmknęła stronę a właściciele stanęli przed sądem, nie pamiętam już co z nimi ale jak patrze to pobieraczek nadal funkcjonuje a ludzie ze strachu płacą :(

Gość ktosiekkkkk.
Na koniec zanim pójdę spać powiem jeszcze tak. Ci u władzy kradna duzo więcej a nas ku..wy będą uczyć !!!!!!!!!!!