Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romaaannnn

chciałem pozyczyc kase od byłej a ona napisała mi takie coś

Polecane posty

Gość romaaannnn

Pisze żebyś wcześniej wiedział. Na początku, co normalne u mnie był czysty spontan i jak zwykle brak myślenia,potem w nocy dopiero analiza. Nie będę stanie zrobić tego przelewu.Zawsze o tym marzyłam żeby móc być dla ciebie oparciem. Nie na zasadzie zrobienia lodo po cięzkim dniu,ale psychicznym i finansowym kiedy trzeba(w końcu kiedyś nawet w Alpy włoskie nie można było ze mną jechać i musiałeś za wszystko płacić,do tego nie miałam bogatych rodziów)..Ot takie mrzonki które towarzyszyły mi w drodze do doskonałościi marzeniach o wielkim pojednaniu.Ale ta sytuacja jest inna.Ufałam Ci tyle razy i krzywdziłes mnie tyle razy.Nie zniosłabym sytuacji,gdybym kolejny raz w moim zyciu dała się podprowadzić.To mała kwota i pewnie byłoby ok.,ale zawsze jest ten 1% szansy ,że nic się nie zmieniło i nadal jestem dla Ciebie ta naiwną idiotką która da sobą manipulować w imie miłości.Niewykluczone że ta wątpliwośc jest krzywdząca i niesprawiedliwa.Ale po tym ile razy się sparzyłam uzasadniona.W końcu nawet Twojego numeru nie mam.Ty nie ufasz mi to jak ja mam ufać.Przez dwa lata nawet nie byłes ciekawy co u mnie i nie mięliśmy kontaktu i życzyłeś mi śmierci. Tu wcale nie chodzi o pieniądze ale o to jakbym się czuła gdybym kolejny raz się „zawiodłaGdybym ufała Ci tak jak na początku,nie zawahałabym się ani sekundy i pewnie była bardzo dumna z tego,że wkońcu mogę się do czegoś przydać i jestem wstanie w tak niewielkim stopniu ale jednak chociaż trochę Ci pomóc.Ale że nasza znajomość jest tak burzliwa i mam takie doświadczenia,że po prostu nie potrafie. Uświadomiłam sobie,też swoją głupotę i bezsens moich dotychczasowych dażeń.Z jednej strony dąże do „wielkiego pojednaniarodem z brazylijskich happy Endów z drugiej NIGDY w żadnej dziedzinie życia bym Ci nie zaufała a co za tym idzie nie mogłabym być normalna.Nie byloby więc ani jak z moich marzeń,ani jak przez pierwsze dwa tygodnie gdy ufałam Ci bardziej niż własnej matce.Pewnie wizja Doroty się sprawdzi i się nie odezwiesz,albo odezwiesz się dla fasonu raz. Ale i tak to chyba mniejszy cios, niż w przypadku pierwszej wersji.

Gość kafiaczka
no i? mądra dziewczyna.

Gość hehehehhe
jaka madra? tyle się tłumaczyć że nie chce mu pozyczyć kasy? Na taką prośbę zyebowi odpowiada się: zarób sobie. Ciekawe ile on ma lat, że nie ma kasy i dlaczego.

Gość a propos, tak mi się
przypomniało - historia o pożyczaniu :) Nie pamiętam juz gdzie czytałam o takim przypadku: pewien facet zalęgał się u kobiety, zaczynali ze sobą żyć, po niedługim czasie wracał rzekomo od lekarza z paniką w oczach i sfałszowanymi wynikami, z których wynikało niezbicie, że jest smiertelnie chory i potrzebuje bardzo drogiego leczenia. No i babki sie dawały nabierać, sprzedawały co miały i dawały mu na "terapię", a on znikał :D Podobno potrafił się z tego utrzymywać przez szereg lat. Naiwność niektórych kobiet nie zna granic :D

Gość cierkawe ;)
czym on sie teraz zajmuje :D

Gość a propos, tak mi się
niestety nie wiem jak odszukać tekst źródłowy :):):)