Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itakkkka

jestem wstrząśnięta tym porwaniem Magdy

Polecane posty

Gość itakkkka

Pół nocy nie przespałam a jak już mi się udało zasnąć to ciagle mam przed oczami małą Magde. Choć nie znam osobiście jej i jej bliskich ale sprawa wywarła na mnie ogromne wrażenie ( te negatywne). Nieudolność policji jest skandaliczna. Kiedy dziecko mogło być już w każdej części świata to nasi funkcjonariusze zaczynali przeglądać nagrania z kamer.

Gość Dzisiaj rano byli w
PnŚ.Szkoda mi ludzi bardzo!!

Gość weramada
ciężka sprawa. Jak znaleźć to niemowlę, w kurtkach i czapkach wiele dzieci jest podobnych. Przeszukiwać każdy wózek? Ja to myślę że ktoś ją uprowadził i wywiózł poza granice Polski na sprzedaż. Straszne! Współczuję rodzicom tego dziecka. :(

Gość mooonita
Jestem z Sosnowca i właśnie od tego porwania boję się wychodzić z dziećmi na spacer. Są większe od Madzi, bo mają 2 i 3 latka, ale jest ten strach. Nie wiem co bym zrobiła gdyby to mi się takie coś przytrafiło. Mam tylko nadzieje, że na granicy sprawdzają dobrze każdy samochód, w którym znajduje się takie małe dziecko. Współczuje bardzo rodzicom Madzi. Trzymam kciuki, żeby się szybko odnalazła, a przede wszystkim cała i zdrowa.

Gość Niewidoczny dla innych
Ja tak jednym okiem śledzę temat i nigdzie się nie doczytałam nic na temat ojca dziecka, hmm...

Gość dzieciak już dawno kwiatki od
spodu wącha w jakiejś rzece albo pod drzewem a wy przeżywacie..

Ja się wczoraj rozbeczałam jak przeczytałam artykuł i zobaczyłam zdjęcia na Kontakt24 - ona jest tak podobna do mojej Martynki :(

Gość bezurazy
a mnie zastanawia nadzwyczajny spokój i opanowanie rodziców tej małej... takie odniosłam wrażenie gdy wypowiadali sie przed kamerami. może cała ta sprawa tak na prawdę wygląda zupełnie inaczej...???

straszne,co musza czuć rodzice nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic. że też tacy ludzie (jak ci ktorzy to biedne dziecko porwal)i jeszcze chodza po świecie....szkoda słów,co sie teraz dzieje z tymi ludzmi na swiecie,strach gdziekolwiek wyjsc,bo co rusz slychac o porwaniach,zabojstwach

Gość fgyhuj.il/k
W to, że matka wrzuciła własne dziecko z molo do morza też uwierzyć nikt nie mógł... Moze dzieciak dawno za granice sprzedany do adopcji a matka wyszła z pustym wózkiem i umówiony facio w łeb jej przywalił... Oby jednak to były tylko durne podejrzenia...

Gość jfghfhghgfgh
a czy od razu rodzice dziecka muszą się rzucać pod samochód, żeby było widać jak wszystko przeżywają? to, że nie płaczą przed kamerą jeszcze nic nie znaczy. prokuratura i psychologowie stwierdzili, że dziewczyna mówi prawdę. zresztą sama w łeb chyba sobie nie mogła dać.

Gość erwtyuiop[
mnei sie nei podobal spokoj ojca jak sie wypowaidal przed kamerami ja bym chyba nie mogla slowa wydobyc a on ani lzy w oczach nie mial jakos mi sie to wysztko podejrzane wydaje

Myślę, że jakby cię nafaszerowali środkami uspokajającymi to dałabyś radę mówić.

Gość jfghfhghgfgh
Moja teściowa tez nie płakała nad grobem swojego syna i ludzie wielce oburzeni, że matka uczuc do własnego syna nie miała. zacofani jacyś jesteście czy co?

podejrzane niepodejrzane dziecka szkoda kto wie co się z nim dzieje aż ciarki po plecach chodzą sama mam półroczne dziecko i niewyobrażam sobie aby mnie takie nieszczęście spotkało-nie wiem co bym zrobiła mam nadzieje że niunia szybko się znajdzie!!!

Gość bezurazy
no to śledźmy tą sprawę. Ja jednak obstawiam tu jakieś matactwo rodziców. Widzę że nie ja jedna odniosłam takie wrażenie. Rodzice, zaraz po uprowadzeniu dziecka nie potrafili by zapanować nad tak silnymi emocjami.

Gość lkjhtrdtfghjk
po smierci taty byłam na silnych talbetkach uspokajaących i wiem jak sie wtedy wyglada i mowi od razu poznac a po ojcu nie iwdac zeby bral cos na uspokojenie podejrzanie spokojnie wygladał

Gość do kciukiem
kciukiem , a piesek to by cie ruszyl co ??? Ja pierdole :-0

a co ja ci poradze. nie rusza mnie krzywda dzieci, ale od razu mowie, z reguly, za mojego bratanka moglabym zabic. za to za zwierzakami rycze, to , co ludzie robia zwierzetom, przechodzi ludzkie pojecie:O

Gość Do zbanowana
ty jesteś walnięta i to zdrowo!!Jak masz pisać dziewczyno takie głupoty to lepiej nie pisz wcale.Tak bardzo chcesz pokazywać na każdym kroku jaka super jesteś i że masz zawsze inne zdanie??W ten sposób próbujesz się wyróżnić.Pusta jesteś jak mało kto.