Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falafele

Gdzie szukać pracy za granicą?

Polecane posty

Gość falafele

Razem z chłopakiem chcielibyśmy wyjechać (koło czerwca) na 2-3 miesiące zarobić coś kasy za granicą. W tej chorej Polsce ciężko cokolwiek znaleźć, od października szukam pracy choćby na 1/2 etatu, mając doświadczenie, znając języki i nic. Jestem załamana. Problem w tym, że nie wiemy od czego zacząć, gdzie szukać pracy, aby nikt nas nie wydymał. Może macie jakieś doświadczenia, pomysły, gdzie możemy próbować ubiegać się o cokolwiek? Jesteśmy z Rzeszowa.

Gość Do falafele
Napewno nie UK

Gość joł joł madafaka skocz mi na p
hiszpanie tez odradzam! moze niemcy? ja tu jestem i jakos nam sie powiodlo. kazdy ma swoja historie. ja do polski wracac nie zamierzam

Gość pani z uk.............
polecam niemcy

Gość takkkkkkkkkkkk mnie
zastanawia dlaczego osoby mieszkajace w Uk.odradzaja przyjazd do tego kraju?Gdyby im tam tak zle bylo to by wrocili do Polski.Chyba boja sie ,ze jeszcze nas wiecej sie tutaj pojawi?

Gość zdesperowana domowa rzona
bo w tym biednym kraju jaki jest wielka brytania są brzydkie domy

Gość Do felafele
Bo kiedys w UK bylo spoko, ci co w uk mieszkaja dosyc dlugo to dadza sobie rade a nowi to beda mieli przesrane, i po 6 latach to po co do Polski wracac? Zeby dzieciom zmarnowac zycie bo beda kilka klas w szkole do tylu? Tak ogolnie to osoby co dlugo tu mieszkaja maa problem ze znalezieniem pracy, wiec co dopiero ci nowi

Gość ktoto?
co to za dziewczyna w tym linku?

Pracy zawsze szuka sie tak samo - kraj nie ma znaczenia, a na pewno nie ma znaczenia jesli mowimy o cywilizacji zachodniej (w azji moze byc troszke inaczej np.) wszystko zalezy od tego jakiego rodzaju pracy szukasz - nic nie wspominasz o tym, ani o swoich kwalifikacjach/branzy - znajomsc jezyka - w tym jezyka kraju do kt sie jedzie - to nie kwalifikacja tylko koniecznosc

Gość szukamszczesciaja
ja polecam irlandie Jest praca, jesli znasz jezyk, jestes pewna siebie i szukasz tej pracy ja szukalam 2 dni. naucz sie robic kawy w kawiarni, wpisz w CV ze pracowalam wczesniej w Uk na przyklad jako barista i prace masz. trzeba troche pochodzic po wszystkich kawiarniach irlandia jest super!!!

Gość szukamszczesciaja
ale zalezy jaka prace szukasz..... bo ja mowie o tej najlatwiejszej