Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniam mniam mniam mniam mniam

6 miesieczne niemowle nie chce kaszek w ŻADNEJ postaci

Polecane posty

czy mogę jej nie dawać kaszek jak nie chce jeść? ani z łyżeczki ani z butelki ani z owocami ani z mlekiem ani z niczym-a jadła ładnie na kolacje i od 2 tygodni nie chce jak poczuje kaszkę to od razu płacz wiec daję jej mleko-deserki i obiadki je też bardzo ładnie i chętnie tylko nie kaszki.

Gość mamama27
nie chce to nie dawaj - spróbuj dać za jakiś czas - mój bratanek też pije mleko z maks 1 miarka kaszki - innej nie zje - a mój synek jada tylko kaszke na gęsto - nie ma reguły - każde dziecko jest inne

Moja siostrzenica nie lubiła kaszek i nigdy ich nie jadła, mój syn także ( oprócz kaszki mannej i zbożowej) bo nie widziałam potrzeby ich dawania. Kaszki nie są niezbędne w rozwoju niemowlaka :)

Gość luuuuuzzzzzzzik
Moja tez nie chciała kaszek. Dosypuję jej niecałe 3 miarki do 210ml mleka do butli i tyle. Inaczej nie zjada, ale jakoś się tym nie przejmuję. Ja też nienawidzę tych papek :)

no dobra też jej tak spróbuję dać ale-pije ze smoczków AVENTa 2 mleko i kaszkę piła z 3przepływowego i jak dam np jedna czy 2 miarki kaszki do mleka to-z 2 nie poleci bo sie 2 dziury zatkaja a 3 przepływowy jest za mocny wtedy jakich wy smoczków używacie? mam też butelkę LOVI czy oni tam mają smoczki z 1 dziurką większą z każdym numerem?

Gość gość
Jak nie chce to nie dawaj potem za jakiś czas spróbuj dać To normalne dzieci tak mają :) Mój syn też tak miał nawet miał kiedyś tak że 3 dni nie chciał pić mleka :)