Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierniki od moniki

mam wielkie piersi

Polecane posty

Gość nietypek
wrzuć jeszcze na chomika ujęcie z boku są extra

Gość lola09874
ooo matko jakie wielkie:) Do Twojej fajnej figury aż takie duże nie pasują, ale nic z tym nie rob..

Gość kkkkkkk000kkkkkk
leokadia pokaz swoje

Gość lolek///
jak dla mnie to troche za duże te cycki

Gość leokadia z
nic nie mam, prawie jak chłopak :(

Gość elefantyw
Jednym z przykładów obrazujących takie twierdzenie może być, że matki częściej zajmują się dziećmi swoich córek (bo są bardziej pewne, że to rzeczywiście ich wnuczki) niż dziećmi synów, których pokrewieństwa są mniej pewne, bowiem teoretycznie żona syna mogła go zdradzić. czy zgadzacie sie z tym

Gość lolek///
a masz jeszcze jakies inne fotki?

Gość janekstefanek
mam taką fantazję by kochać się i na koniec wytrysnąć na takie duże piersi :D

Gość kkkkkkk000kkkkkk
leokadia zrob fotke i podaj wiek i ocenimy.ja lubie malutkie, lubie jak cala piers wchodzi mi do ust w opieszczeotach!!!!!!!11

Gość druch_b
ale piękne bufory umówimy się na seks?

Gość uprawniony
daj fotkę z boku i od dołu gdy się pochylasz

Gość stephanek
szkoda, że to fake :(

Gość analnooralny
pierniki od moniki to stary gej onanista

ale dziewczyna śliczna i uśmiechnieta grunt to siebie zakceptowac i sie nie przejmowac bo po co

Ja marzę o dużych piersiach!!!! Do tego smukła talia chociaż już to nie ważne. Baba powinna mieć duże piersi a nie wyglądać jak chłopak. Może i niektóre czują się kiepsko z tym bo faceci patrzą im tylko na jedno, jednak o ile to ułatwia życie. Facet patrzy ci w biust i zgadza się na wszystko! A takie piersi są moim marzeniem - http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,6138_0, http://goo.gl/0nwv6

oj nam kobietą to ciężko jest dogodzić, jedne mają małe piersi i to źle, inne mają duże też źle. Ale dobrze, że jakoś sobie można z tym radzić, wiecie ja mam koleżankę, co ma ogromne piersi, które nie są ładne, poza tym ona ma spory problem z tym, żeby kupić bieliznę, no i ubrania, kiedyś nawet mówiła, że chce do dr Osucha na zmniejszenie biustu, bo niestety piersi zamiast być atutem są jej udręką.

Gość owega88
TEPA DZIDO nie masz co porownywac zgrabnej laski do twoich krowich wymion dziewczyna z pierwszej foty nawez po sciagnieciu tych trojkatow ma jedrny biust. twoje wory sa okropne fuuuuuuuuuuuuuj

Gość kukuk
Masz cudowne ! Nie wyróbka !

Na wakacjach spotkałem śliczną laskę z ogromnymi piersiami, pierwszy raz na żywo takie widziałem, zwracały uwagę całej męskiej części hotelu i nie tylko bo i inne laski z zazdrością na nie zerkały, a ja tak sobie leżę na leżaczku obok i wywiązał się temat. po kilku dniach rozmawialiśmy już na tyle swobodnie, że i jej cyce stały się wątkiem. Jakież było moje dziwienie gdy się dowiedziałem jaki to dla niej problem. Stanik kosztuje majątek, czasami ogranicza ubiór, ale najważniejsze to zdrowie i problemy z kręgosłupem (nie dodałem że laska była szczuplutka). Po tych wyznaniach to mimo że jestem zwolennikiem raczej dużych rozmiarów piersi to jej współczułem. PS. tez rozważała operację zmniejszającą ale po urodzeniu dziecka