Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dull

Pomocy! nie moge dojsc do orgazmu

Polecane posty

Gość Dull

Hej, pomóżcie mi prosze. Mam 18 lat, od niedawna postanowiłam z moim chłopakiem rozpocząc seks oralny. Kiedy robiliśmy to pierwszy raz, mysle ze byłam wyluzowana tymbardziej bardzo mu ufam, ale... nie mogłam dojsc do orgazmu. Prawie poł godziny próbowaliśmy i nic :( bardzo mnie to zestresowało. Od jakiegoś roku sie masturbuje i czytałam ze to moze miec na to wpływ. Czy gdy przestane sie masturbowac to pomoże mi? Czy moze to inna przyczyna? Bardzo chciałabym poczuc to uczucie z nim, ale nie zaczynając jeszcze normalnego współzycia. Co mam zrobic zeby " łatwo " dojsc z moim chłopakiem przy oralnym? POMÓżCIE!

Gość Pomarańczowa sucz
a wiesz ze mozesz tez oslepnac?

Gość marcelllo
@Kocica... Fakt, ja w młodości masturbowałem się często i włochaty jestem ja małpa ...

po co sie powstrzymywac skoro i tak lizecie sie to robcie normalny seks bo i tak juz nie jestes dziewica

Gość masz na imie Iweta?
skoro nie spala z nim tylko sie calowali ponizej to jest dziewica tumanie bo nie doszlo do przerwania blony..kurva co za ciemniak :O

Gość marcelllo
@Zdzichu Kajdanowicz Raczej szympans lub goryl, bo dupska czerwonego jak orangutan to nie mam. Ponadto grzywa jak ul lwa, zwinne kocie ruchy, "trąba" jak u słonia i w ogóle niezły ze mnie ogier i pies na baby ;)

Gość Dull
Czyli co? Jeśli przestane sie masturbowac przez dłuższy czas to normalnie potem bede dochodzic przy takich pieszczotach z nim? Nie spałam z nim i jestem dziewica.

"skoro nie spala z nim tylko sie calowali ponizej to jest dziewica tumanie bo nie doszlo do przerwania blony..kurva co za ciemniak " O dziewictwie nie świadczy błona. 😴

Gość Dull
jestem dziewica, nie spałam z nim, nic mi nie " wsadzał" ze tak powiem, i wcześniej gdy sama sie masturbowałam dochodziłam po jakiś 15 minutach, a teraz wystraszyłam sie ze gdzy on mi to robi to czuje przyjemnosc ale bez orgazmu:( Przejdzie to?

też mam problem z orgazmem.... pamietam jak na początku mojej znajomości seksualnej z moim misiem, czyli 4lata temu nie chciałam dopuścic takiej mysli, że ja sama miała bym sie zaspokajac.. :P nie wiem czemu, ale tak było... ale teraz np jest taka syt., że po seksie ja jeszcze wkładam sobie rączkę i ruszam dopuki nie dojdę... :) boję sie że mój nie chce seksu, unika tego jak ognia... ja dobieram sie do niego a on ........... na prawde nusi byc jakieś świeto żeby on zacząl i w ogole chciał.... ale cóz.. przepraszam że odbiegłam od tematu ale nie mogłam sie powstrzymać.... :P a jak mój mi chce zrobic palcówke albo minetkę to nigdy chyba nie doszłam... ale ostatnio było super jak oboje doszliśmy, cudowne uczucie... :) :)

Gość xchocolatex
musisz nabrac do niego wiekszego zaufania:-) to przyjdzie z czasem, a w trakcie nie mysl o niczym tylko zamknij oczy i sie delektuj chwila:)

Gość 43latekk
moja tez nie umie dojść , niektóre kobiety tak maja . Ale mamy sposob na to

Gość 43latekk
biore ja od tylu a ona zaciska uda i tak dochodzi potem ja sie spuszczam

Gość dziewczyny z kafe to my
każda kobieta dochodzi pytanie tylko czy w samotności czy trafi jej się facet ,która rozkminia te sprawy Tobie się nie trafił autorko ,zmieniaj partnerów ,szukaj i poznawaj siebie:)

Gość Ania124
Może zanim rozważysz zmianę partnera zapoznaj się z reakcjami kobiecego ciała na stymulację ? Proponuję odwiedzić stronę http://seksotka.com .

No ale chwila, to on pierwszy raz robil Ci minetke i juz masz problem, bo nie doszlas? przecież to kwestia kolejnych prób.

Gdyby każda kobieta dochodziła za pierwszym razem, to żylibyśmy na szczęśliwej planecie:) Niektóre potrzebują na to lat

Gość gość
Ja polecam super eliksir wystarczy 10 kropli do napoju a potem stosunek, ja zawsze od pory gdy stosuje ten afrodzijak dochodzę do orgazmu zerknijcie tutaj: http://intymnosc.pl/aff/mag1ik/elixir-spanish-15ml-rekomendujemy-p-745.html wszystko tu pisze, a teraz jest promocja, buteleczka wystarcza na dość sporo. Co najważniejsze nie szkodzi, warto spróbować, bo ja nie żałuję