Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkamalami

TUSK WYGRAŁEŚ RAJD W TACZKACH PO WAWIE I PRZEGRANĄ W WYBORACH

Polecane posty

Gość anitkamalali
wystarczy ze mlodzi wyszli na ulice i z dwojga zlego wybiora PIS a nie PO! bo w takim kierunku to idzie w kazdym srodowisku!

Gość anitkamalali
mlodzi ktorzy sie przejechali na PO juz nie sa na nich podatni niestety widze to wszedzie! widac to wszedzie!

Gość Niepocieszonaaa
teraz to jest jeszcze za wcześnie na rewolte, polaków żeby ruszyli dup...y musowo jeszcze zniewolić tak bylo odkąd pisze historia wiec jeszcze troszke to potrwa i bedą zadowolone.

Gość anitkamalali
Kaczyński wracaj. Z dwojga złego jesteś o niebo lepszy, ty przynajmniej byś wziął skalę protestów pod uwagę i tego nie podpisał!

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-odwolanie-rzadu-donalda-tuska/639 Ludzie! Zróbmy coś z tym państwem. Niech politycy nie myślą, że mogą być bezkarni, że mogą podejmować decyzję dotyczące naszego życia za zamkniętymi drzwiami. Zróbmy coś. Aby przeprowadzić referendum w sprawie odwołania rządu potrzeba 500tys. podpisów. Nie będą nas straszyć wprowadzeniem stanu wojennego. TO NIE LUDZIE POWINNI SIĘ BAĆ RZĄDU, ALE RZAD LUDZI!

Gość ptasiek nastroszony
chcecie zabiedzony motłochu mlody miec coś do gadania to raty kredytów spłać . dopóki zadluzony to morda w kubeł i za pracę się brać. zadlużony zabiedzony brudny motłochu

Gość i tak wygrają wybory
myślicie, że kaczor nie podpisałby acta? tak jak jego brat miał nie podpisac wejścia do ue

Gość gość
Były wybory, wolne i demokratyczne.W tych wyborach wyłonilismy swoją reprezentację żeby m.in. podpisywała umowy za nas.

Gość anitkamalali
Kaczyński wróć! albo TY SLD!!! wszystko byleby nie to gów..!!!

Gość fxf
"zadlużony zabiedzony brudny motłochu" że ty masz długi to nie znaczy że każdy a ci co mają we frankach to przeważnie elektorat PO zmanipulowany przez tv

Gość ptasiek nastroszony
gdy bedzie odpalony piec w oswiecimiu ze mnie bedą robić pierwsze kostki mydła

Gość ptasiek nastroszony
TO SIE KREDYCIKI FRANKOWE ZA ROBOTE WEZCIE. bo wam juz komornicy taczki9 szykuja ....hahahaha

Gość fxf
"tak jak jego brat miał nie podpisac wejścia do ue" z UE było inaczej nie mieliśmy większego wyboru rosja albo UE UE ma kase rosja biede jak byśmy nie weszli do UE potraktowali by nas ruskie jak gruzje

Gość anitkamalali
i z tym błaganiem na ustach idziemy stąd. A kto długi ma niech ma, nie nasz problem! PIS! SLD! itd...!!! ale nigdy wiecej PO!

Gość Przecież PO i SLD
to to samo tylko nazwa partii inna :D:D:D obie partie to lewicowcy :D

Gość fxf
fakt rośnie

Gość anitkamalali
na znienawidzonym przez nas portalu onet.pl kaczynski mowi ze zloza w koncu wniosek o referendum w sprawie ACTA! choc 1 pomyslal! TAK dla Kaczora!

Gość fxf
kto ma ten PISiorek w górę!!!!

KACZOR MÓWIŁ, ŻE ZŁOŻY WNIOSEK BO WIEDZIAŁ, ŻE I TAK REFERENDUM NIE BĘDZIE. TO TAK JAK CZĘSC PIS GŁOSOWAŁA PRZECIW UE A POTEM PRZYZNAWALI, ŻE BYLI PRZECIW BO MOGLI SOBIE NA TO POZWOLIC BO I TAK PRZESZŁO z UE było inaczej nie mieliśmy większego wyboru WIDZISZ. CZYLI JEDNAK HASŁO "MNIEJSZE ZŁO" NA CIEBIE DZIAŁA.

Gość Mirek ze Szczecina 56 lat
Mam 56 lat jako młody chłopak strajkowałem w stoczni spałem na kartonach by wyzwolić nasz naród z spod komuny ostatnich głosowałem za PO bo myślałem ze Tusk będzie z społeczeństwem ale widać jak bardzo się myliłem ta arogancja i buta wobec społeczeństwa Tuskowi wylewa się już uszami a teraz jest mi po prostu wstyd. Ale ci młodzi co mają po 15 lat za 3 lata będą mieli prawa wyborcze i będą już wiedzieli na kogo glosować nie zapomina tego co ten Tusk i ta jego banda z PO zrobiła podpisują ACTA

Gość anitkamalali
Wolimy Kaczynskiego i jego walke z korupcja oraz podnoszenie poziomu PKB niz tyrana Tuska, staczanie panstwa na psy i jego walke z obywatelami!!!

Gość fxf
bo UE była mniejszym złem ale DT nigdy nie był i nie będzie co do UE sami mieliśmy być z takim rządem bez wojska i tak jesteśmy bez niego na dal i jest jeszcze gorzej ale będąc w kupie UE mamy większe prawdopodobieństwo istnienia niż sami jak byśmy nie weszli do UE to ruski by weszły do nas

Gość anitkamalali
Kaczyński wróć. Jaki bys nie był i jakby z ciebie nie drwili bedziesz lepszy. AMEN.

Gość maaatys26
Kononowicz tez przeciw acta od 0.38

Gość buuauau
Zastanawiam się czy na kafe faktycznie jest tylu idiotów czy tylko tu się zebrało tych kilku. No, chyba że piśdzielce ruszyły do ataku, bo duzo to głosów "popierających" ich. KGB. luminaci, Lucyfer... To tak pobieznie, bo waszych wypocin nie chce mi się czytać szczegółowo. Co jeszcze wymyslicie, zeby się bardziej ośmieszyć?

fxf = :D:D:D

Gość fxf
buuauau ile ci DT płaci za wypisywanie takich głupot?