Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficjalna

studenciaki, wysłali Wam tez?

Polecane posty

Gość oficjalna

chciałabym sie zorientować czy po pójsciu do dziekanatu i odebraniu papierów wysyłają jakieś oswiadczenie do domu w sprawie rezygnalcji ze studiów?:) pozdrawiam

jeśli odebrałaś osobiście wszystko to nic już nie bedą wysyłać, raczej, bo nie wiem czy tak jest na wszystkich uczelniach

Gość oficjalna
czyli jak odbiore papiery osobiscie to nic nie wysyłają?:) studiuje na umk

Gość oficjalna
ja też, dlatego chce pójsc na inny kierunek od października. a czy zabiorą mi legitymacje?

Zabiorą legitymacje, część papierów dostaniesz osobiście a reszta przyjdzie pocztą.

Nie zabiora Ci legitki, znaczy pewnie o nia spytaja, ale zawsze mozesz powiedziec, ze zgubilas :p Moja kolezanka tak zrobila i nie wyciagneli z tego zadnych konsekwencji.

Gość gdhrfyjfyhj
też studiuję na UMK :)

Gość Czy prawo dziala wstecz w ACTA
wysylaja, przynajmniej moja kolezanka dostala do domu i rodzice to odebrali a ze jej nie bylo to otworzyli i byla jazda........

mojej koleżance na politechnice wysłali do domu ale to było inaczej, ona nie chodziła na zajęcia pare miesiecy, na zaliczenia...i tyle a ja miałam inaczej, bo napisałam podanie o rezygnację. Odebrałam nic nie wysłali. Indeksy na pamiątke. Legitke z jednej uczelni też mam :D

Gość oficjalna
włąsnie nie chce zeby rodzice się dowiedzieli przez poczte:D a jak im mówie cały czas ze rezygnuje, to się smieją. wiec chce im sama to oswiadczyć :) a trzeba składać jakieś podanie? jak to wogóle wygląda?