Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśkaa

MAM DYLEMAT, CHODZI O PRACĘ

Polecane posty

Pracowałam kiedyś jako przedstawiciel w takiej jednej firmie. Później sama sie zwolniłam bo mi sie wlasnych biznesów zachciało (kretynka). Teraz szukam pracy i właśnie przed chwilą znalazlam ogłoszenie do tej firmy. Chce wysłać aplikacje tylko nie wiem czy w liście motywacyjnym pisac o tym że już tam kiedyś pracowałam???? a jeżeli tak to ująć? Poradzcie mi...

Gość jeśli tam wszystkich znasz
to zrób na skróty, zadzwoń i powiedz: Cześć Kryśka, widziałam wasze ogłoszenie z pracą, chętnie bym do was wróciła, co ty na to ?

No w sumie tak, może masz racje ale jak sie zdecyduje jednak papiery wysłac to jak to ująć?

Gość atiatig
Luśka a brwi już wyskubałaś :) bo cię nie przyjmą :) Luśka a czy w tej firmie nie jest tak że nie ma powrotu ? wiesz co u mnie też pracował chłopak dwukrotnie i nikt z tym nie robił problemu , składaj normalnie CV może się okaże że cię pamiętają i będą woleli pracownika z doświadczeniem w tej branży niż nowego .

No wlaśnie nie wiem czy tak nie jest, i myślisz, że co same CV???? Czy z listem mot.? tylko jak to w liście ujać?