Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arułkowicz minister zdrowia

przestańcie się mnie czepiać ! Tusk wział mnie z SLD i postawił warunek

Polecane posty

że wziął mnie do siebie bo muszę spełnić jego misję tzn będę grał jak on będzie chciał i dał mi za tp 15 tys pensji i piątkę do tego pod stołem co miesiac ! warunek był taki : mam wprowadzić płatne leki żeby nie dofinansowywać już tego chorego lub starego społeczeństwa, reformę wymyśliła Kopacz a moim zadaniem jest wziąć wszystko na klate i jej za to nie winić ! rozumiecie, taki układ nie mam wyjścia , wiem że ta polityka to dno ale Tuskowi na rękę że więcej ludzi szybciej umrze :( wyliczył to sobie ze specjalistami Instytutu Smitha, ile ludzi starych umrze bo nie starczy im na leki i wyszła duża ulga dla budżetu bo dodatkowo nie będą musieli wybulać emerytur lub rent . Słuchajcie, mam nadzieje że mnie rozumiecie i dalej będziecie popierać naszą platformę pozdrawiam serdecznie naszych wyborców ! :)

z pełną determinacją będziemy dążyli do tej wspaniałej ustawy przypłaconej dziesiątkami rozmów z firmami farmaceutycznymi które współpracują i chylę głowę przed nimi z podziękowaniami Jesteśmy przygotowani do tego żeby zabrać kolejne ulgi , zapraszam wszystkich polityków aby merytorycznie nas wspierali i żebyśmy mieli strategiczny cel do którego dążymy.Dokonaliśmy tego , do czego inne partie sie przymierzały a nam sie udalo , przypłacone to jest wieloma negocjacami z instytutami i stowarzyszeniami . Odniesliśmy sukces i teraz z pełno odpowiedzialnoscią twierdzę że budżet dużo zyska . Dziękuję :) za chwile kolejna częśc przemówienia

chciałbym podkreslić z pełna odpowiedzialnością że kraje zachodnie i bogate są zafascynowane naszą polityką zdrowotną i ustawą refundacyjną i piszą do nas prosząc żebyśmy wyjasnili tajniki tej wspaniałej ustway dzięki której odnieśliśmy sukces . Sukces powiadam wam bardzo wielki jako dążenie do zaspakajania potrzeb obywateli odnośnie wyrobów leczniczych i zywieniowych . Odnieśliśmy sukces i Europa nas podziwia , wysokość odpłatności za leki przez pacjenta jest lukratywny w stosunku do interesów innych uzytkowników systemu z punktu widzenia producenta jako przychód i wzrost gospodarczy. Sukces odniosly wszystkie podmioty , nie tylko przez pryzmat pacjenta ale również pryzmat producentów leków. moi inteligentni wyborcy Platformy wiedza o co chodzi a ci co nie wiedzą to zacofane pisory pozdrawiam :)

Gość Kamila, fanka peło
Tacy starzy i chorzy to sie do roboty nie nadają tylko by chcieli i chcieli :O To nasze spoleczenstwo to takie roszczeniowe, ze masakra jakas. ja nie mam zmaiaru zapierdalac na cukrzykow, a oni sie beda tylko rozmnarzac i znowu tylko chciec i chciec i produkowac nastepnych cukrzykow i znowu tylko chciec ii chciec i tak kolo sie zamyka :O Tylko ludzie zdrowi powinni sie rozmnarzac. a nie plebs.

Gość Kamila, fanka peło
ludzie zdrowi, ktorzy nie potrzebuja zadnych lekow. a reszta do roboty a jak nie to do piachu, a nie do zusu, do mopsu i chuj wi gdzie jeszcze, byle nie do roboty :O

Gość samluks
minister ty pod stolem to sobie te pusty łeb tak porozbijałeś że nie myślisz dlaczego chorzy na nowotwory nie mają leków refundowanych od stycznia ,i leki ponoć refundowane przez NFZ w polsce ,są droższe od leków kupowanych w niemczech bez refundaciiiiiiiiiiiiii.a chodzi o Bisfosfaminy,Dexaven.Endoxan

Gość newer newer
Dziekujemy za przemowienie .Bylo jasno i na tamat .Wszystko w temacie.

Gość newer newer
samlus przeczytaj ze zrozumieniem ! wyluzuj !

Gość samluks
newer newer ty też mnie nie zrozumiałeś -od stycznia nie ma w aptekach Pamidorianu ,a dexoven i endoxen jest droższy w polsce po refundacji ,a w niemczech kupuje go na recepte bez refundacji,to znaczy NFZ nas CHORYCH OKRADA.