Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s7g8r2w6

poranne biegunki :(

Polecane posty

Gość s7g8r2w6

witam serdecznie. wstane rano, czy to o 8smej czy o 12stej i zanim wyjde z domu, to ze 3 razy jestem w toalecie. po wstaniu, po herbacie, po kanapce i do toalety. badania na pasozyty zrobione, badania na krew w stolcu zrobione, badania na lamblie zrobione, badania na nowotwor jelita grubego zrobione, brak tylko kolanoskopii. wszystkie inne badania w porzadku. czy to moze byc ten zespol jelita drazliwego ?!?! czy ktos tez rano musi 2-3 razy odwiedzic wc? z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość agula8
może to byc zespół jelita drażliwego, ewentualnie podobne moga być objawy celiakii-kiedy jelila nie posiadają mikrokosmków i podrażnia je gluten. Może powinnaś zrobić kolonoskopię?? a z prostszych sposobó to może kuracja jakims probiotykiem? ja stosuje kobiecy provag-ale nie przy aż takich problemach...

Gość Olisskazo
Witam.pisze bo mam ten sam problem od 3 tygodni mi sie zaczęły poranne biegunki do pracy nie chodzę bo sie boje. Badania tez mam zrobione i niby wszystko ok tylko czemu jak wstaje 3 lub 4 razy musze gonic do ubikacji.lekarze tylko wypisuja leki i tak mi nie działają.

Gość lanolina karolina
a co żrcie ?

Gość Liviel
Ja tak mam od półtora roku. Zaczęło się napadowymi bólami brzucha i biegunką. Potem ulga. Potem mi się unormowało w taki sposób, że rano wstaje oddaję 2 luźne stolce a potem w ciągu dnia po jedzeniu. Czasem nawet napije się parę łyków herbaty i już lecę. Stolce są papkowate i żółte. Wyniki badań w porządku. W poniedziałek idę na kolonoskopie. Bo mam podejrzenie stanu zapalnego jelit. Mam nadzieję, że to jednak drażliwe jelito a nie coś innego gorszego. W sumie lekarz wykluczył raka bo nie chudnę. Biegunki mam cykliczne co jakiś dłuższy lub krótszy czas przez parę lub paręnaście dni. Sąsiedzi od dwóch lat wprowadzili do rowu melioracyjnego rurę i odprowadzają wszystkie ścieki. Rów biegnie przy naszej posesji . Może to od tych ścieków. Jak będę po kolonoskopii napiszę co i jak. Może komuś to pomoże.