Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowany_prawiczek22

Byłem na randce z dziewczyną i

Polecane posty

wszystko fajnie poszlismy do kina na film, potem na kawę troszke porozmawiać no i po kawie na spacer i nagle dziewczyna stwierdZiła, że jest jej zimno i chce wracać do domu, więc zaproponowałem, że mam auto niedaleko i ją odwiozę, po chwili zastanowienia zgodziła się i pojechaliśmy. Podjechałem pod jej blok i z wdzięczności zaprosiła mnie na ciacho no to myśle okej i poszedłem, podała herbatke z ciasteczkiem i zaprosiła mnie do pokoju po czym zaproponowała sex byłem w szoku, rozebrała mnie, potem siebie i dalej to co zrobiła to dla mnie szok, otwiera szufladę, a tam gumki dała mi jedną i powiedziała że mam zakładać, pobawiła sie nim ręką i powiedziała, że ona jest dziewicą i że sex analny tylko wchodzi w grę, a ja zgłupiałem no i sie nie zgodziłem...skończyło sie na tym, że strzepała mi ręką, a ja uciekłem i jestem w szoku... co wy na to ?

Gość kłakznosa
i potem cie matka obudiła? ciekawy sen...

Gość też taką znałem tzytz D
laska marzenie a tylko anala dawała :D 🖐️ :classic_cool:

dzisiaj mi napisała smsa, że chciała mnie tylko sprawdzić czy ją wykorzystam i że teraz wie, że jestem porządny chłopak i chce sie spotkać, a ja nie wiem co mam robić jak myślicie ?

hej powiedzcie co mam robić bo nie wiem ?

Gość mieszaniec55
o masakra!! trudno powiedzieć... może znów chce Cię wykorzystać. gdyby tak myslała jak właśnie napisała, nie strzeliłaby Ci w twarz tylko zakończyła by to inaczej :)

Gość mieszaniec55
sorki!! zamiast strzepała przeczytałam strzeliła buahahahahaha :D

Gość hfhfvhv
pociaga cie dziewczyna ktora uprawia anala z kazdym facetem ktory przychodzi do niej na ciasteczko i kawe? jeszcze sie zastanawiasz?