Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowy mnich

Czy kobiecie może sie podobać grubszy facet?

Polecane posty

Gość nie i jeszcze raz nie
oczywiscie jak gdzies wychodzi odwalony zlany porzadna woda to na innych robi wrazenie, tylko one nie wiedza jak jest na prawde:o

Wiesz co, to raczej jest kwestia tego, że jest brudasem. Nie napisałaś ile ma wzrostu, bo samo 110kg o niczym jeszcze nie mówi.

Gość forumowy mnich
Dla mnie zachowanie takie jak twojego męża jest nie do pomyślenia. Ja muszę codziennie wziąć prysznic, ulozyc wlosy, uzyc perfum it.

Gość do forumowy mnich
skąd jesteś misiu? 😴

Gość do forumowy mnich
Za daleko :(

Gość ja tez bardzo lubie
ile lat masz?

176 wzrostu, w ubranu tego nie widac ,ale wazyl 135 i teraz mu cialo obwislo. Jak wychodzi ubiera uciskajace podkoszulki majty to che zuszuje, ale rozebrany wyglada na prawde bardzo brzydko. Najgorsze, ze on sie tym nie przejmuje i nawet chcialam zeby zaczal jezdzic na rowerze lub cwiczyc to on woli polezec. Moorland zapewniam Cie zebys szybko zmienila zdanie i wialabys gdzie pieprz rosnie po dluzszym poznaniu, bo on potrafi byc bardzo szarmancki do kobiet, tylko zeby one widzialy go na co dzien:(

Gość zdaniefaceta
:D ja jestem ogromniasty :D Szerokie plechy, potęzne ramiona :P i troszkę brzuszka :D który niedługo zgubię :D Beż z brzucha bede wazyl kolo 100 kg przy 186 :P aktualnie 110 :D

mojemu brzuch zwisa tak ze moze bez majtek chodzic i tak nic nie widac, zreszta 'to' tez mu sie gdzies zgubilo:D

Gość kamilkaaaa aaa
ja uwielbiam miśków ;)

Gość lubię szczupłych
oczywiście, że może - moja siostra nie znosi szczupłych, lubi tzw misie, ja natomiast nie znoszę miśków i uwielbiam szczupłych facetów. To działa w obie strony

Wy jestescie mlodzi, ale nie dopuszczajcie sie do takiego stanu, bo z wiekiem cialo wiotczeje. Owszem mozna chodzic na silownie i modelowac sylwetke, bo jest roznica miedzy dobrze zbudowanym, a nalanym.

Gość ja tez bardzo lubie
szkoda, jestescia za mlodzi dla mnie :-(

Gość ja uwagam ze
wydaje mi się że to zależy od budowy jeden ma 170 i wazy 100 kilo(nie jest pakerem czy cos) i nie ma cyckow i wiszacego brzucha, a drugi ma 170 i wazy 60 i wiszace cyce i brzuszysko. różnie to jest niekótrzy mimo nadwagi maja ładna sylwetkę a niektórzy nawet niedowage i niezbyt atrakcyjną... pozatym najwazniejsze jest co ma sie w srodku bo wygląd zawzsze mozna jakos poprawić - diety, ćwiczenia, operacje itd.

Gość devw
ja waże 53kg a moj mis ok 80 . zawsze lubilam misiów niż chudzielców misiaki z fajna pupą są sexi, dzis moj po pokoju paradował z goła pupą i sie pytał czy mi sie podoba..uwielbiam ją

Gość bez jaj.........
mój mąż waży 104kg i 185 wzrostu i jest najseksowniejszym facetem. Bez jaj,że sex jest do dupy,lubi to robić w róznych pozycjach bez problemy a ja uwielbiam gotować dla niego,no i jesteśmy 25 lat po ślubie

bez jaj mojemu brzuch wszystko zawala i nie ma szans, a Twoj moze ma wieksze mozliwosci np 20 cm:p moj ma o polowe mniej

Gość bez jaj.........
nie ma 20 ,nigdy nie mierzyłam,chociaż jak byłam młoda to tak ale juz zapomnialam i nie ma to dla mnie znaczenia. Żeby było śmieszniej,to baby za nim latają i bez jaj,serio...muszę pilnować mojego miśka...myślę,że jak byłby chudszy,to byłby brzydszy

obfitosc ksztaltow to chyba nie nie za duzy feler haha to rzcecz gustu... chodzi jednak o zdrowie ...wazne jest jak kto sie z tymi extra kilogramami sie czuje. Ludzie puszysci czesto sa bardzo milego usposobienia...ja lubie puszystych chociaz sama nie naleze do takich :)

Gość autorze a ja myślę, że to
zależy od budowy ciała i jakiejś takiej "formy". są ludzie, którzy przy nadwadze 20klg wyglądają źle, ale są tacy, którzy wyglądają normalnie, mimo ze widac, ze maja troche cialka. uwazam, ze przy 184cm 106kg to jeszcze za duzo, ale WIELKIE BRAWA DLA CIEBIE ZA TO, ZE TYLE SCHUDLES!!! miedzy 85-90kg i bedzie super! troche ruchu, sprezystosci cialo twoje nabierze i bedziesz jeszcze bardziej zajebisty niz jestes:) sam jestem facetem i jak mam troche ponad 90kg, to moze i mi mowia, ze nie jest zle, ale ja sam ze sobqa sie zle czuje:) nie mam kompleksow, tylko jak widzialem siebie, gdy mialem 85kg, jak mi sie udalo zrzucic, to wiem, ze lepiej mi sie wszystkie ciuchy nawet na mnie ukladaly:) kiedys chodzilem na silownie i nic nie lykalem, tylko uczciwie sie pocilem, to i mi moze jakies tam niby rzezbione miesnie zostaly w paru miejsach, ale jak sie mi nalozylo troche sadelka na to i brzuch zaczal mi plywac, zmiast normalnie byc taka mala poduszka, to mnie szlag trafia:D i nie mam ani kaloryfera i nie chce miec, nie mam zylastcyh miesni i zyl ani wylażących ściegien, jak koksy, wiec mozna wyglada fajnie, czuc sie fajnie i nie miec za duo na wadze:) pozdrawiam i zycze wytrwalosci w treningach i chudnieciu!!!!!!!!:)

Gość autorze a ja myślę, że to
aha, zapomnialem napisac, ze ja tez mam 184cm wzrostu, teraz waze 94kg i chce zrzucic to znow, bo sie zasiedzialem troche przy kompie, nie ukrywam:)

Gość pewnie że może się podobać ale
wlasnie dla zdrowia i lepszego samopoczucia lepiej jest byc szczuplym chociaz niektorym to nie przeszkadza

Gość NIGDY W ZYCIU GRUBASA
FACET MUSI BYC SCZUPLY I WYSPORTOANY A NIE JAKIS WIELORYB

Gość Prawik1000%
Jestem prawiczkiem i mam BMI 27. Zastanawiam się za ile niepowodzeń z dziewczynami jest odpowiedzialna moja waga?

forumowy mnichu :) też jestem z lubelskiego i bardzo lubię grubszych facetów Pozdrawiam

Gość M-O-R-T-I-C-I-a77
Jak najbardziej,moja odpowiedz brzmi TAK!!!! nie znosze drobnych facetow,musze miec ,,kawal chlopa,, zeby bylo sie do czego przytulic,niestety jak to przekornie w zyciu bywa poznalam bardzo fajnego faceta....niestety budowy pettite,czyli drobniutki jak 12 letni chlopczyk,jak dla mnie temat straszny,i obawaim sie ze pozostaniemy nadal tylko w przyjazni:(

Gość precz z tucznikami
precz z tucznikami