Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bezdomnabezdomnabezdomnaaaaa

warto艣ci kafe

Polecane posty

Go艣膰 roman z opola
i tak si臋 z tob膮 hajtn臋 owca, wi臋c sobie nie my艣l moja mama wci膮z ci臋 czyta, m贸j kuzyn i pasierbica te, s膮 oczarowani i s膮dzimy, 偶e czas przyj膮膰 cie do rodziny

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bezdomnabezdomnaaaabezdomna
No i widzicie po latach ja te偶 zosta艂am ukarana bo trafi艂am w 1 domku - no drugim wiecie - na morderczyni臋 6 sprz膮taczek nie wiedzia艂am wiecie. I tu by艂a RZE呕 w podstaw贸wce wiecie w 1 klasie liceum co艣 wylecia艂o z lasu i zabi艂o 3 sprz膮tczki i 3 nauczycielki. Nic tylko tak by艂o. I to mi m贸wi艂 brat tu - Jan Kazimierz sie dowiem. Nie ale mi to m贸wi艂 no i wiecie szukali co si臋 dzieje i tak dalej... i tym podobne. No ale wiecie co mnie w liceum obchodzi艂o, 偶e 3 sprz膮taczki i 3 nauczycielki z podstaw贸wki w lesie co艣 napad艂o i bez g艂ow zosta艂y czy nie wiadomo co. Posz艂y gdzie艣 w krzaki wiecie i tam co艣 siedzia艂o, reszta w panice wr贸ci艂a , a te bez g艂ow - brody i penisy chyba. Co艣 mi tam gadal, 偶e policja , 艣ledztwo takie co艣. No wiecie - jaki艣 drwal z siekier膮. No wiecie co... i tyle. Tak chyba wygl膮da艂o to i jeszcze dyrektorka si臋 powiesila. Ja mam bo ja szanowa艂am choc te偶 wiecie... no ale pieprzy膰 dziecko z brygidek w szkole i taki koniec. A dalej co? No i jeszcze w 3 klasie podstaw贸wki czy 2 matematyczka. A dyra te偶 i jeszcze pani z biologii na studiach i tyle. Za ksywk臋 papie偶a Poniatowski - tak uwa偶am, a poza tym wiecie przesadza艂y, ale kt贸re nie wiem i tyle. Ale sobie znajd臋 wiecie i tyle. Takie rzeczy. No wiecie... co tu o tym my艣le膰? Do takiej podstaw贸wki chodzi艂am. Teatr i tyle. Obrzydliwe. Bo Jan Pawe艂 2 teraz WSTYD i tyle. Sztuk臋 napisa艂 teatraln膮 sie dowiem - no w艂a艣nie, ale co z tego i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Bo jedn膮 sztuke napisa艂 to tu jest. I wiecie kuratorium wiedzia艂o przeciez o tej zbrodni. i to leci tak wiecie , 偶e one chyba wzi臋ly auto wiecie czy dwa i 6 os贸b pojecha艂o wcze艣niej -w贸da , takie rzeczy, przygotowa膰 wszystko i tyle. I p贸zniej mia艂 by膰 autobus i wiecie przyjechali a tu 6 trup贸w. Co sie sta艂o i NIC tylko brody mia艂y i penisy mia艂y bez majtek by艂y. Nikt nic nie rozumia艂. ZNOWU . i tyle. I wiecie ja to wiedzia艂am od brata ale nic nie powiedzia艂 艣winia o brodach i penisach - choc m贸wi艂, ale jako艣 tak to powiedzia艂 i 艣mia艂 sie 偶e mu powiedzia艂 spieprzaj deklu i wiecie p贸zniej w domu by艂o zombie.No moze i w tym samym czasie - murzyn by艂 w domu. Murzynka - kobieta. ANALIZA sie dowiem. no mo偶e i Analiza - nie wiem i tyle. No i ja sie ba艂am i to trzeba sie wynie艣膰 i moze dlatego ja tu nigdy nie chcia艂am mieszkac bo zombie w domu to wynosi si臋 i tyle. Bo nic nie osi膮gniesz. I to jest prawda 7 lat nieszcz臋scia. Przez to chc臋 sie wynie艣膰 i tyle. I moja matka BONA si臋 艣mia艂a z zombie. I wszystko mi wy艣miali i tyle. I mieli mi powiedzie膰 o tym Poniatowskim i mog艂abym by膰 i WTEDY po siostrach bo wszyscy my艣leli,偶e sie sma偶膮 za mnie, ale jednak nikt mi nie powiedzia艂 o Poniatowskim i sie nie sma偶膮. A one wiecie - hmmm ja nic ani dobrego ani z艂ego na nie nie powiem. Nawet nie ma czego przebacza膰. Ot sta艂o sie wszystko i ju偶. One niczego nie rozumia艂y DO KO艃CA, czyny o ograniczonej poczytalno艣ci, ja m臋ka pa艅ska bo 1 k艂amstwo. Tak mo偶na 偶y膰 w takim k艂amstwie, ale NORMY NIE OCZEKUJE. Normy jakiej艣 tam - 偶adnej i tyle :(

Udost臋pnij ten post

i ja mu powiedzia艂am spieprzaj deklu. Temu bratu i on sie mia艂 z tego nie 艣mia膰. I tyle. I sie 艣mia艂. Do auta wzi臋ly w贸dke - reszta autobusem i nie by艂o co robi膰 tylko policja i do domu. Taki jest pan Poniatowski wiecie. Teatr sobie chcia艂y zrobi膰? Ot wycieczka. Bo ja nie pojecha艂am w 艣w. J贸zefie na wycieczk臋. No wiecie... i tak dalej. NA RELIGIJNA. NA grzyby. Oni chyba tez byli na grzybach. Zw艂aszcza te z ta w贸d膮 i tyle :( NO a ja czyta艂am ksi膮偶k臋 o Afryce i by艂am czarna z tej ksi膮zki i zombie przysz艂o i tak sie zachwyca艂am t膮 ksi膮zka - Poniatowskiego wiecie. A偶 przysz艂o zombie. I znienawidzi艂am te ksi膮zk臋. I dobrze zrobi艂am sie dowiem. Hmmm... ale w tym domu niczego nie osiagn臋艂am widzicie. Dom z zombie trzeba opu艣ci膰 albo egzorcyzm. Cho膰 bo ja wiem? Ale dziala i sie wyczuwa i tak nie po mnie a tak po mnie ca艂e 偶ycie zr膮bane. Bo bym to wiedzia艂a jakas modlitwa na dom na to zwierze si臋 dowiem tu by艂o nie - cz艂owiek. A zwierze mi sie 艣ni艂o i tyle. Zombie zwierz臋 i dotyka艂am tego zwierz臋cia, 偶e to inna sk贸ra taka inna niby podobna ale GUMOWATA taka. A w domu by艂 cz艂owiek i tyle. I zwierz臋 mi sie sni艂o. I wiecie no 偶le czyta艂am. Co ja to czyta艂am? I koniec. I mia艂am tego 偶a艂owa膰 偶e o to sta艂am o tej Afryce co czyta艂am, a ja nie umia艂am. Mialam o to nie sta膰. Nie umia艂am. No mo偶e do ko艅ca nie ale ciagle to czyta艂am. I przez to chyba ta Afrykanka w tej Holandii. Nikt jej tam widzie膰 nie chce. Nie wr贸ci i tyle. W Afryce bedzie. No c贸z... tak 偶y艂am i po latach takie co艣 i tyle. 呕eby nie by艂o, ze to jest normalne co mnie spotkalo jak za granic臋 sie wyjedzie. W Polsce ludzie te偶 - i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Ja te hal臋 z bor贸wkami niszcz臋 wiecie i amazon i ogrodnictwo, ze mia艂am rodowod i mia艂o do tego nie doj艣c - krzywy ale mia艂am. Jak kr臋gos艂up i tyle. Nie mia艂am garnk贸w i nie mam dalej . Mam i nie z Irlandii. Bo lec膮 garnkami ale ja od siebie mam garnki i tyle. Bo chc膮 偶ebym by艂a chora czy co艣 wiedz膮 偶e nic sie nie sta艂o bo sta艂am o przepisy a o garnki sie stoi. No to by艂am tak chora , 偶e poj臋cia nie macie. Mo偶e z tego konczy艂am ze sob膮 cho膰 nie wiem i tyle. I na mnie ale ju偶 mi nie dadza rady i wszystko niszcz臋 bo bezrobotna i bezdzietna baba - stara Kevina nie b臋dzie mi rz膮dzi艂a, on tez i koniec. A nawet KK bo nic sob膮 nie prezentuje. Naj艣wi臋tszy Sakrament. SZTUKA DLA SZTUKI to trzeba wierzy膰. Nawet nie maj膮 rozgrzeszenia a najm膮drzejsi na 艣wiecie i tyle. A co dopiero msze wiecie - wielcy ksi臋偶a. Ale powiesz cos i ci臋 zabij膮. Za czysto艣膰. A reszta? A oni s膮 czy艣ci? Jak ci co Boga na smierc skazali - on by艂 nieczysty bo sie nie umy艂 przed egzekucj膮 i to by艂 nieczysty wiecie :( I do dzi艣 to samo... a jak to on ogra艂 bo rzeczywi艣cie nie umy艂 sie w wi臋zieniu siedz膮c ca艂膮 noc i ca艂y by艂 brudny i taki brudny na krzy偶 poszed艂. Bo czemu on mia艂 do piek艂a i艣膰? Bo by艂 nieczysty. Mia艂 sie umyc i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie i te bor贸wki i sta艂a prac臋 i amazon i ogrodnictwo i pomidory i papryki wszystko za Zieli艅sk膮 i Szulc贸w. Bo wiecie JAKIE TAM TRZEBA MIE膯 WARTO艢CI 呕EBY PRZE呕Y膯? Jedno oszustwo? A Berendsen te偶 niszcze zeby nie by艂o 偶e cos mi sie podoba艂o czy co艣. Kasa na mieszkanie i tyle. No wiecie KIM ONI DLA MNIE SA? I tyle :( A odgradzam sie 艣lubem matki na pogrzebie i do widzenia. Ale oni s膮 - posmiewisko bo za m膮z nie mia艂am szans wyj艣c z taka co? z takim wyrazem twarzy? Co? Takie g艂upoty. Kas臋 prosz臋 przys艂ac. Z banku mi pieni膮dze pasuj膮 i tyle. To s膮 ludzie kt贸rzy 艢MIERDZ膭 cho膰 myj膮 si臋 co krok i tyle. I koniec :(

Udost臋pnij ten post

wszystko niszcz臋 i 艣wi臋ty spok贸j mam a dyrektorki w pierwszej szkole wieszam. Ale mnie wszyscy urz膮dzili. W Korfantym i dalej te偶. WSzystkich zreszt膮. ALE MNIE URZ膭DZILi w ko艅cu w pracy wyrok 艣mierci - na zachodzie na amazon. No a ksi膮zki gdzie macie? Co wy se to nie my艣licie? To mieli艣cie ksi膮zki beze mnie mie膰 i macie racj臋. A tak? Za co ten wyrok 艣mierci. Ja wam dam wy szmaty chore umys艂owo. Se do brygidek po ksi膮zki idzcie bo gdzie ksi膮zki - w brygidkach - one tam pisz膮 przysy艂aja i takie tam rzeczy do nich idzie. Ja sie tym ZASADNICZOE w og贸le nie interesuj臋. W OGOLE MNIE TO NIE OBCHODZI po moich 2 procesach w szkole o to 偶e ksi膮zki mia艂am z艂e. Dziekuje :( A teraz to samo by by艂o bo tak sie nauczyciela szanuje w poslce i szkol臋 i do widzenia :( Ale sie napisa艂am na tej kafe... nie ma co :(

Udost臋pnij ten post

Za to 偶e jestem z brygidek i cisza o tym TYLE LAT wszystkich wieszam i tyle. Bo to samo co matka - bo ja chc臋 kas臋 matki RYBA i mam co je艣膰. A tak? Bo niech mi pomo偶e Stanis艂aw August Poniatowski twarz odzyskac w szkole po zagraniu drwala - ju偶 mi pom贸g艂. I tyle. I co? Ale po co mi szko艂a? Ja nie p贸jd臋 do szko艂y. Ja MUSIA艁AM grac drwala bo Bona kaza艂a mi i艣膰. I tyle :( Bona jest KR脫LOW膭 i tyle :( I posz艂am. A tam - przysz艂a艣 to graj, a ja m贸wi膰 nie umia艂am i tyle :(

Udost臋pnij ten post

One s膮 filologi wielkie niech wam pomog膮 ksi膮偶ki dosta膰 - ot ksi膮zki z Niemiec. Dlaczego nie? No bo kto... przecie偶 chodzi艂o wam o niemieckie ksi膮zki 偶eby sie uczy膰 j臋zyka wiecie. Bo mnie o to posz艂o, ja plaka艂am. Ja wiem jaka ja jestem. BY艁Am. A teraz? To sobie r贸bcie co chcecie. I wiecie na mnie nie liczcie bo taka praca to bez rodowodu nikt z rodowodem w takie g贸wno sie nie wpl膮ta. Po艂owa ksi膮偶ek niedos艂ana, po艂owa pognieciona - to s膮 oni. A powinno by膰 艂adnie, mi艂o , takie co艣. Bo to powinna miec Ilona - nie chce, tylko je藕dzi膰 tam chce - ona was ZASRA艁A. Ja tam nie wroc臋 - nie do艣c,ze z艂a opinia to jeszcze szef poszed艂 i tyle. Nie ma szans. A wy se r贸bcie co chcecie bo wam dadz膮 tylko 艣wini膰 b臋d膮 jak to adolfy bo musza bo i tak wszystko w dupie to chocia偶 ksiazki. Wielki 1 maja 2011 - zbiorowe samob贸jstwo pope艂nic i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja przepad艂am przez literature bryidek niemieckich. Niesamowite i tyle. A wy sobie r贸bcie co chcecie. Gdyby nie Kevin to jeszcze bym sie zastanowi艂a nad amazon.de bo fajni ludzie te偶 tam byli. Ale wiecie - tam MUSI BYC grupa bo ci膮gnie do zab贸jstwa, a wyrok 艣mierci mia艂am. Choc to bym pomy艣la艂a a tak nie i tyle. Za dobra jestem - nie wiem - po prostu WSZYSTKO NORMALNIE ROBI艁AM W 呕YCIU i tyle. Nie wiecie wymuszone tylko swoja kolejnosc i zasady - czemu nagle mam sie zmienia膰. W USA i tak niczego nie dostan臋. Za stara. No tak mnie urz膮dzili i tyle. Co mnie to obchodzi? Co ja dup臋 mam ich w膮cha膰 z tego powodu jeszcze? Brak kontaktu i tyle. Jestem kulturalna jak nikt. Ale kto to doceni艂? Kevin Sullivan Senior sie dowiem. Te偶 tyle ile. Studia bo mo偶e mu sie przydadz膮 chocia偶... m艂odszy tez sie dowiem. No ciekawe gdzie znowu zadzwoni ten idiota chory umys艂owo. I tyle mnie to obchodzi. Na swoje i koniec :(

Udost臋pnij ten post

Na szcz臋scie wiecie ten dekiel dzwoni艂 i nawet my艣le膰 o nich nie musz臋 a wyrok 艣mierci mia艂am. I ANI S艁OWA - naleza艂o sie. No wiecie co :( A oni ksi膮zki wam dadz膮 tylko wiecie cena, a artyku艂 to wszystko zniszcz膮 za Merkel i tyle. Czy ona jeszcze zyje to nie wiem. Mo偶e i nie 偶yje - nie wiem. Musieliby艣cie sie kr臋cic. W parlamencie tez kurwy na pewno - byle co trzeba wiedzie膰 i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie mnie Niemcy nie obchodz膮 zupe艂nie i nigdy mnie nie b臋da obchodzi膰 - historii Europy nie da艂am. Ja mam rodzin臋 i to wszystko. Z matk膮 si臋 musz臋 u偶era膰 i jej szko艂a. Co to w tej szkole. Z tej szkoly przyjd膮 do mnie, 偶e szko艂a bez sensu , zamkn膮膰 to i tak b臋de mia艂a wie艣ci z Europy i tyle. I ja sie tym nigdy nie b臋d臋 interesowa艂a i koniec. Jedynie szko艂膮 matki czy istnieje jeszcze czy ju偶 pad艂a. A tak niczym. Tym bratem nie, Gilbertem te偶 nie. Byle czym, ale tym nie. Wojna mnie zainteresuje ZAWSZE I KA呕DA, a reszta nie za bardzo. Wojna i szko艂a matki a tak to tam - w USA co robi膮 to mi Joko Ono powie co Indianie i co wy偶ej. Polska arystokracja , ktora mi 偶ycie zjeba艂a, polscy bankierzy, takie ogolne rzeczy to wszystko. No nie wiem mo偶e Japonia mnie zainteresuje? Chiny nie. Japonia? Takie cos - czy do l膮du si臋 przysuwa i tyle :( Brygidki NIGDY i tyle. londyn te偶 nie . Takie og贸lne rzeczy.

Udost臋pnij ten post

amerykanscy bankierzy - tak mia艂o by膰. No USA si臋 bede interesowa膰. Rosja , Indiami , Chinami te偶 ale troche , Indiami troch臋. No i tyle. I t膮 Joko 偶eby nie pad艂a bo ona nie moze pa艣c, ta matka mo偶e bo i tak co innego robi i tyle. Ona to tam da temu czy tamtemu t膮 szko艂臋. To b臋dzie jedyna szko艂a jaka mnie b臋dzie interesowa膰 , reszta nie i tyle. No i to wszystko. Takie rzeczy i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Witam , przysz艂am zobaczy膰 co mi napisali艣cie, ale nic... no c贸z... mo偶e tak mia艂o by膰? I tyle. Ale wiecie nie dam si臋 bo jak mnie w Polsce pociorali艣cie tak za granic膮 - a to wyzywanie imion 艣wi臋tych to 2 kurwom przeszkadza艂o - starej Ilony bo my艣li , 偶e ksi膮zki niemieckie dostanie i sobie odpocznie - stara prukwa katechetyczna wiecie i tyle wam napisz臋. A wy mieli艣cie si臋 cofn膮膰 jak wam przeszkadza艂o,偶e matk臋 - BON臉 wyzywam. Kr贸low膮 jakby nie by艂o. A wy co? I w ko艅cu taki koniec - wyzwiska imion bo偶ych - taki koniec. I wiecie ta 艢mieszka - c贸rka katechetki W CI膭ZY w burdelu i ta Jagier wiecie c贸rka katechetki z gachem - ale obr膮czk臋 ma tylko bez dzieci. I wiecie by艂yby katechetkami i bym im racj臋 przyzna艂a, a tak? I wiecie PRZEZ NIE ten Zach贸d mnie skresli艂 - za j臋zyk niemiecki. A co? Kurs贸w nie maj膮 j臋zykowych? I za angielski te偶 - ale to do biedy. A paszport niemiecki? A ten ich PIERDOLONY W 艁EB rodowod? Za du偶o sobie my艣l膮 - 偶e mnie wyko艅cz膮 c贸rkami Dawida? Tacy mordercy? Wiecie - to kopa w chuja niewarte i tyle. A ten m贸j stary te偶. To z艂amanego chuja niewarte. I tak ksi膮偶ki mog艂am dosta膰 ja albo biuro. Ja mam w dupie ich ksi膮偶ki i mow臋 szwabsk膮. Angielski te偶 mam w dupie - bez sensu si臋 go uczy艂am i straci艂am czas. Ale z bied膮 艣wiata mog臋 se pogada膰 o MOJEJ BIEDZIE W POLSCE a wy? i tyle :( O tym co Anglia z dzie膰mi robi. KSIA呕臉 KAROL JAK 呕YJE i mog膮 ich napa艣膰 i tyle. A z was jaki po偶ytek? Bo wiecie ja sie tym szmatom kr贸lewskim nie dam - jakie ja przez nich 偶ycie mia艂am - i to nie tylko wiecie 偶e mi date zmienili, ale jakie warto艣ci 呕E MOG膭 BY膯 G艁OW膭 KO艢CIO艁A ANGLIKA艃SKIEGO. I wiecie ta Bona to do Warszawy czy Krakowa i mo偶e by膰. Taka wiocha. Wa偶na, ale co - nikt tego nie doceni艂. No to z takich rzeczy. Wiecie - ja legendy na pa艅stwo mam, arystokracj臋 mam, a reszta nic nie warta. A ten Zach贸d te偶 bo wiecie JAK MOGLI SKRE艢LI膯 MNIE ZA SPOWIEDZ. Zamiast da膰 sobie szans臋 - i艣膰 do tej spowiedzi to nie , to mnie skre艣lili膰 , a za przekle艅stwo wiecie NIE MAM WARTO艢CI. No w艂a艣nie mam spowiedz - zrobi臋 co艣 zle to id臋 do spowiedzi 偶eby mi B贸g przebaczy艂, a oni wiecie co sie wpierdalaj膮? Wierz膮 w Boga? To co ich obchodz膮 moje warto艣ci. Praca fizyczna moralno艣膰. Ale mia艂am opini臋. To mieli mi powiedzi臋kowa膰 za opini臋. A na marginesie - oni maj膮 lepsz膮 wiecie. Ja nie mog臋 powiem wam. Ta ruska zw艂aszcza w pralni , ktora mnie krzy偶em po偶egna艂a wiecie , a posz艂o o to, 偶e popa chcia艂a poslubi膰, on jej nie chcia艂 i ona chyba zrobi艂a sobie z nim dziecko - tak jak w Polsce, my艣la艂a, 偶e go tak z艂apie nie chcia艂 -to egzekucja, z dzieckiem na zachod wiecie i krzy偶em mnie wyrzuci艂a. Bo to dobrze dzia艂a艂o. I to s膮 warto艣ci Zachodu obecnie i tej pralni pierwszej I TEJ GRUPY i przez to nigdy nie wr贸c臋 i tyle :( I nie wiem jak to by艂o. Chyba zabijaj膮 - g艂ow臋 urywaj膮 czy no偶em w tej ci膮zy wiecie i p贸zniej po 艣mierci obdzieraj膮 go艣cia ze sk贸ry bo by mi KTO WIE mo偶e da艂a rad臋 a tak nie. I ten szef to wie bo mu si臋 zwierza艂a i mo偶e by膰. No a ja nie mam takiej przesz艂o艣ci i nie mog艂am by膰. Nie mog艂am 3 miesi臋cy posiedzie膰. I dlatego tak sie sta艂o bo co to za ludzie tam siedz膮, co to za opinia gdziekolwiek z takiej pralni - 3 miechy sama jak patyk i co艣 chce. No i tak brata pozna艂am. BRATA EFRAIMA - taki skromny , mi艂y i sympatyczny i wiecie. Tam jest tylko ilu kto kropn膮艂 i tyle :( No to on du偶o... i tyle :( I ja mu si臋 nie dam - jak G艁UP po prostu poszed艂 i odwali艂 czarn膮 robot臋 i M脫G艁 bo 偶ycie jest straszne - w艂a艣nie widz臋 przy okazji, ale nie dam mu sie nigdy, pewne osoby te偶, on mia艂 powiedzie膰 - a do Polski nie mo偶na transportu wys艂a膰? Bo on sie nie o偶eni PRZEZE MNIE. No taka pi臋kna jestem wiecie i nadobna. A ta moja opinia to wiecie W OG脫LE nie by艂a przesadzona. Absolutnie - w 2 firmie zapierdzia艂am si臋 na 艣mier膰 i koniec. I jak si臋 kapnie o co chodzi to mo偶e by膰, a tak go mog膮 wyrzuci膰. Taki chuj nie b臋dzie mnie rodzin膮 terroryzowa艂 tak膮 jak jego - ojciec rozwalony pi艂a elektryczn膮, stara - jaka艣 zdezelowana wariatka, on - 偶yje gorzej ni偶 idiota bo na kas臋 oddany. Z tego ojca zrobi艂 potwora - normalny cz艂owiek. Z siebie wiecie niech potwora zrobi. Niech od siebie zacznie. Z t膮 spowiedzi膮 te偶 - niech se do spowiedzi idzie. Bez chrztu? No to ja napisa艂am 偶e on jest nie ochrzczony. A do spowiedzi moze i艣膰 bez chrztu. Bo wiecie on ma M脫J rodowod i na mnie chuj jebany w dup臋 i tyle. Jego mieli w dup臋 wyjebac to by wiedzia艂 co to jest 偶ycie. On wam powie to jest 偶ycie. Bez tego rodowodu gnoju stary - mu powiedzcie i tyle. Bo wiecie ja te偶 by艂am nie偶le nienormalna przez niego i tyle. I jeszcze chuja mu ratuj. Bez sensu. I tyle :( No ale widzicie - nie oddali jak mia艂am rok czy dwa i taki koniec. NIech se do brygidek idzie - dawno go srajcie i jebajcie. Oni go do miasta wyrzuc膮 z tej pracy. Wielki plejboj wiecie Katarzyny Figury. Ten ojciec a on i si臋 nie dajcie - gdyby nie wiecie chory na 艂eb ksi膮偶臋 Karol i szale艅cy na jego punkcie to ani by na niego nie napierdzia艂. A kara boska wam powie, 偶e dziecko wysika艂 i tyle. Nie mia艂 takich rzeczy robi膰 a te偶 dlatego jaki on jest i tyle. A ja te偶. No ale ja ojca skre艣li艂am za takie zachowanie. I tak jestem SPRAWIEDLIWIE ODDANA NA KAS臉. I sie z tym pogodzi艂am. 呕e takiego obrzydliwego ojca mia艂am , 偶e cz艂owiek drugi to tylko konto w banku i tyle. Np. moja matka. A matka za艣 taka nie by艂a. No i wiecie TYLE FORSY MIA艁A i on jej nic nie m贸g艂 wymy艣li膰. 呕e to jego pieni膮dze s膮. Bo wiecie tak j膮 w sumie zgwa艂ci艂 z tych pieniedzy i nie nale偶y MI SI臉 NIC sie dowiem. Nie - wszystko moje za to. A wiecie - tego w 偶yciu nie oczekiwa艂am. Pracy w sklepie i 3 dzieci. SWOIM i tyle. Mnie wi臋cej nie by艂o potrzebne. Ogrodniczym czy innym. Ja potrzebowa艂am wiecie liceum na matur臋, studi贸w, doktoratu, pracy w szkole - to by艂y moje potrzeby wiecie. I KR脫LOWA BONA. Naprawd臋 :( 呕e ojciec chory umys艂owo to sie z tym pogodzi艂am, ale wiecie - mimo wszystko.A on wiecie nie do艣膰, 偶e nic tylko konto to jeszcze krowy od kobiety nie rozr贸偶ni. No i wiecie bo matka zasz艂a - to mia艂 i艣膰 na 艂膮k臋 tam nie zachodzi si臋, a zgwa艂ci艂 j膮 bo nic tylko to konto wiecie a to kasa ze STRASZNEGO gwa艂tu z dzieckiem jako wynikiem i ZABICIEM dziecka i tyle :( I dlatego tym bardziej mieli mnie zabi膰 i wszystko ich. Nie - nie umieli. PRzesadzili i tyle. Dali sobie szanse wiecie. ALE W SUMIE jak膮? Z艂a? Mieli zabi膰 mnie i tyle. A babcia sie dowiem? Babcia i tak skonczy艂a marnie. Czemu nie? I tyle. cdn. :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie wszyscy na mnie, 偶e po studiach do Niemiec nie wyjecha艂am. No tak - to jest zarzut wiecie. I dlatego zechciejcie zrozumie膰 偶e pracy dla anglist贸w by艂o tyle, 偶e w og贸le sie nie liczy艂am 偶e tak sko艅cz臋 i 偶e tak jestem przyj臋ta do pracy, 偶e po偶al sie Boze - 偶e na wyrzut baby z bioli bo dawno mnie nie ma i tyle. Ja jestem ca艂a psychicznie rozklekotana a paszport by艂 za p贸zno wiecie i tyle. Co ja chcia艂am w 偶yciu robi膰? Lekark膮 by膰, a reszta bez znaczenia. Jeszcze ogrodniczk膮 i tyle. Do technikum chemicznego te偶 bym posz艂a i tyle. Na chemi臋 nie, ale do technikum chemicznego bym posz艂a. Nie - do liceum O WIELKIM POZIOMIE. I wiecie ja z tego angielskiego I RODOWODU NA ADOLFA nie umia艂am do Niemiec wyjecha膰. Ja widzia艂am tam tylko Adolfa. To mia艂am widzie膰 pa艅stwo 艣l膮skie. Ale wiecie ja nie rozumia艂am,偶e jestem przyj臋ta na wyrzut baby z bioli, jak by艂o tyle pracy. No i sie za to obrazi艂am i tyle. W szkole marsza艂ka J贸zefa Pi艂sudskiego. Mia艂am dyry powiesi膰 i tyle :( Co mi zostawa艂o? A w Niemczech co? Amazon bo co jeszcze - po艣miewisko z rodowodu zrobili, a tak normalnie mog艂abym tam 偶y膰 i co艣 tam gdzies dosta膰. Nie wiem. Normalne zycie mie膰. No ale z takim rodowodem? I tyle :( No i koniec :( I wiecie ten ojciec b臋dzie w USA i gwiazda. Tam dla normalnego cz艂owieka TO IDIOTA a w Anglii wielki cz艂owiek i tyle :( A Mengele to samo. To samo. Bona tez. Wielcy ludzie, 艣wiatowi , maniery maj膮, a ja nie. :(

Udost臋pnij ten post

Witajcie ponownie, ja znowu jestem w kompie. W SUMIE chcia艂am zacz膮膰 nowy w膮tek ale mam to gdzie艣 wiecie i tyle :( Mia艂am dzi艣 spotka膰 ze znajom膮 ale na nic nie zd膮偶y艂am. No prawie na nic i tyle. Na byle co zd膮偶y艂am wiecie. Kartk臋 czip musia艂am i艣膰 za艂atwia膰, rejestrowa膰 si臋 w urz臋dzie i tyle z wszystkiego wiecie. TAKIE 呕YCIE MAM I JU呕. My艣la艂am sobie, 偶e du偶o zrobi臋 jeszcze, a 2 razy w kolejce wiecie by艂am, p贸偶niej chcia艂am 1 rzecz kupi膰 - nie umia艂am znale藕膰 i ca艂y dzie艅 min膮艂. W tym urz臋dzie ludzi jak mr贸wek wiecie. Tyle ludzi pracy nie ma i tyle. Panie s膮 mi艂e, zarejestruj膮 i tyle. No ale co to da. Pracy trzeba sobie szuka膰 i tyle. Ja to wiecie tylko do szko艂y mog臋 z t膮 opini膮 i tak dalej to akurat, a reszta? i tyle :( I wiecie powiem wam ... ju偶 tak jako艣 nawet do tej szko艂y bym nie chcia艂a - tylko co艣 swojego i tyle. 呕eby co艣 robi膰 wiecie. I tyle. I sie wynie艣膰 z tych wioch na zawsze. Ci mnie urz膮dzili. To kuratorium te偶. A ci w Holandii te偶 wiecie bo 偶ebym musia艂a jeszcze pisa膰 o jakiej艣 rzezi sprz膮taczek w szkole wiecie. Dajcie spok贸j. A takie towarzycho spotka艂am. Mia艂am nawet wiecie troch臋 czasu na zadum臋 religijn膮 dzi艣 te偶. Posz艂am do jednego ko艣cio艂a - w zasadzie no trudno orzec po co - patrz臋 a tam stajenka wiecie taka 艂adna. No i jeszcze dwie inne pojecha艂am ogl膮da膰. Poprawili stajenk臋. Ju偶 demontuj膮 stajenki, ale widzia艂am 偶e poprawili stajenk臋 bo tam chyba nic nie by艂o a tam stajenka wiecie taka 艂adna. No i takie rzeczy r贸zne si臋 dzia艂y. Tak si臋 jako艣 przej臋艂am t膮 stajenk膮 i tyle. Bo taka inna, bardzo 艂adna zreszt膮. No i tyle z ca艂ego dnia. Jeszcze si臋 pomyli艂am, 偶e powiedzia艂am LEGITYMACJA UBEZPiECZENIOWA zamiast karta chipowa. I tyle. Naprawde. I to wszystko co mam do napisania. Reszta to juz TERAZ musz臋 uwa偶a膰 bo nie mam kasy ani grosza. I dlatego pieni膮dze matki. A jeszcze zostaje mi por贸d do opisania na tym forum, 偶eby nie by艂o, 偶e stoj臋 o cesar臋. I ten czip wiecie mi si臋 zgubi艂 i tak pomy艣la艂am niech przyjedzie do Polski na por贸d i niech spr贸buje wypcha膰 i mo偶e tak dziecko rodowod dostanie bo jednak John Lennon by艂 wypchany i chcia艂 ten rodowod. Dzieci z cesar s膮 g艂upie. Wiecie tu by powiedzia艂a PRYWATNY POR脫D, jeden ju偶 mia艂a ale problem i by wiecie dziecko by艂o wypchane i wszystko. Tam si臋 ni膮 nikt nie przejmie, a ona jest spita. W tym USA jeszcze nie pi艂a a teraz? I wiecie w normalnym szpitalu w Polsce ma MOIM ZDANIEM to samo co w Niemczech. Wi臋c nie ma po co wraca膰, ale jakby wiecie co艣 tam a nie wiem zreszt膮 - prywatnie bo mas臋 kasy ma to przecie偶 wiecie takie co艣 jest mo偶liwe 偶eby sobie prywatnie urodzi艂a. W Niemczech te偶 mo偶na ale co? I tyle :( I 偶eby nic nie by艂o na mnie i tyle. I koniec. A ja no to powiem wam - matka ze 艣lubem na pogrzebie - to raz, powieszona, dziadki powieszone - nawet z tego brak wydania. W szkole wiecie te偶 mi matk臋 powiesili dlatego wiecie cho膰 ten rodowod w tym wszystkim normalny 偶eby nie by艂o, 偶e tam co艣. Bo ja swoja historia to i tak pass USA i matematyka i tak 艣rednie ogrodnicze i sklep by mi pasowa艂. To jest skomplikowane, ale w Polsce tyle mi starczy艂o. Plus kas臋 matki mia艂am i tak by mi si臋 nale偶a艂a. Tak to tylko ze szko艂y, a tak normalnie. A rodowod wiecie - to dziecko mo偶na ola膰, sta艂a si臋 praca nale偶y mu i koniec, warto艣ci ma. Taka wygoda w zyciu. Tylko 偶adnych studi贸w , do matury i koniec. No i to jestem ja te偶. Tylko wiecie - bo na mnie 偶e nie wyjecha艂am. Ale ja mia艂am rodowod na Adolfa Hitlera, ja nienawidzi艂am Adolfa Hitlera a t臋 jedn膮 siostr臋 przezywali w pracy Adolf. Szko艂y jak widzicie wszystkie skre艣li艂am. Po co ja chrzczona by艂am to nie wiem. Takie co艣 to lepiej nic. I to poszed艂 mi tak rodowod i TAK BRYGIDKI ZACZ臉艁O CI膭GN膭膯 偶eby matm臋 mi okra艣膰. Kurde ju偶 mia艂y passy USA od matki i jeszcze wiecie mi matm臋 ogra艂y, a reszta im pomog艂a i tyle. Ugotowa膰 se sama ugotuj臋 i to wszystko. Bona wiecie ogrywa mi piekarnik dzisiaj, ale piekarnik te偶 mam. I to tak od dziecka 偶eby nic nie wysz艂o, 偶e mi czipa porwa艂a chyba. No przesta艅cie :( A na tego Kevina tak przezywam bo co sie por贸wnuje idiota bez studi贸w, matura po latach, a wiecie wszystko by艂oby OK gdyby mia艂 rodowod. I ma mia艂 przesta膰 i dalej na mnie. I 偶eby nie farbi艂 偶e Holandia jest cudowna, mia艂 sobie matk臋 przemy艣le膰 , 偶e przez ukradziony pass USA dziadki sie powiesi艂y - bo ojciec go ola艂 i poszed艂 robi膰 kas臋. A dziwicie sie? To matka mia艂a mu rodowod - co on sobie nie my艣li? NIech spierdala do swojej mamusi Figury - niech go przyjmnie z otwartymi ramionami i tyle. Jest r贸wnie powalony w 艂eb jak ona i tyle. Nie wiem jak to jest - ja tylko napisa艂am, 偶e on ma zespo艂 alkoholowy, ale chyba tak jest. Jednak Pan B贸g da艂 si臋 dziadkom powiesi膰. Za koniec syna sie dowiem - a za wnuka? i tyle :( I to wszystko. No co jeszcze? No i widzicie jaka ta Bona jest - a ja j膮 oskar偶am, 偶e w pi膮tek sie po艣ci, a na pstr膮gi piecze a p贸zniej na mnie, 偶e nie maj膮 za co domu budowa膰 , dziecko w drodze - takie co艣. 5 dziecko wiecie dos艂ownie i tyle. Ciekawe ile ta bratowa b臋dzie mia艂a dzieci - to te偶 takie moje pytanie. No i widzicie z takiego czego艣 rodzin臋 zrobi艂am. CHO膯 JA? Ja tylko wiecie mia艂am ukradzion膮 ro艣lin臋 i tak sie zrobila rodzina z wypalonego peta. I wszyscy si臋 艣miej膮 ze mnie, 偶e nawet w sklepie pracy - ale ja jestem wzi臋ta na kas臋. TO MIA艁A BY膯. Tak to cofam bratu w Polsce szko艂y i jest po podstaw贸wce 偶eby 偶al mu nie by艂o niczego. W艂ocho-Francuz - niesamowite. Ale po podstaw贸wce. I wiecie chmura by艂a moja i koniec - po co sie gapi艂. Bo je艣li nie elektryk to kto i tyle. To jest po szkole podstawowej. I wiecie ja oddana na Skarbka - wszystko ze mnie zer偶n膮艂, matury nie zda艂 - niesamowity syn Francji i W艂och to jest i tyle. Gorzej ni偶 zwierz臋 i tyle. Niech sobie ojca poszuka to i tak wa偶niejsze ni偶 matka i sie odpierdoli od mojego bo to nie jest jego ojciec i tyle. Na razie wiecie wszystko ma dzi臋ki chujowi - prac臋, a to jest do robienia dzieci i do oddawania moczu. Zasadniczo i tyle. 呕eby nie by艂o 偶e ja sta艂am o takiego wariata i tyle. W og贸le ale brat - syn Bony i Mengele. I ja sie za z臋by nikomu nie dam i tyle. A ja sie dowiem 偶e do 2 lat babcia mnie mia艂a bra膰 i nie. No to sko艅czy艂a marnie. Ja sobie wiecie nie 偶ycz臋 kontaktu z ojcem 偶adnego - ja mu te偶 powiem - 2 lata mia艂 pan na opami臋tanie sie i oddanie mnie babci. To 偶e pan sobie ubzura艂 co艣 tam to jest pana sprawa - pana problem , ze pan sobie 偶ycie postanowi艂 zmarnowa膰. To jest pan chorym umys艂owo wariatem i niech sie pan idzie leczy膰. Pan w Niemczech jest to niech pan idzie do psychiatry albo sie powiesi. Jak mo偶na w og贸le tak my艣le膰 i z tego ja jestem na wsi - jak matka umar艂a za por贸d w Londynie, przez to mnie m贸g艂 wynie艣膰 i powiem wam choc miejsce urodzenia mia艂 doceni膰 bo te偶 jeszcze bym co艣 kuma艂a z Polski a tak nic i tyle :( 14 wrzesie艅, tu miasteczko obok miejsce urodzenia. I wiecie ja powiesi艂am tyle os贸b, 偶e poj臋cia nie macie. ODDANA NA SKARBKA - nie wiem czy kto艣 ma szanse to ogra膰 i tyle. Normalnie ten ojciec do dzi艣 siedzi - za ca艂o艣膰 do偶ywocie, ale 偶e handluje rodowodami to sie wydaje nie wiadomo co i tyle. A rodzina jest z ukradzionej ro艣liny i pa艅stwo Holandia mia艂am ograne. Ten Kevin niech spierdala wiecie - tu by艂a bieda a偶 piszczy, dziadostwo, mnie posz艂y w艂osy Indian - tak bym sobie dawno pass USA zrobi艂a, z rodowodem na Adolfa Hitlera ani wyjecha膰 do Niemiec nie umia艂am - tylko ich nienawidzi艂am za 2 wojn臋 艣wiatow膮 - takie co艣. Gdzie ja mu si臋 poddam? Troch臋 wi臋cej bym wiedzia艂a i go nie ma w pracy. I niech on sie niczym nie 艂udzi. I tyle. I nie wr贸c臋 bo go wyrzuc膮 i tyle. Taki g艂upi jest i niech idzie sobie wiecie do mamusi z tym problemem. A k艂amie? Tyle kasy ma. No to ma i tyle :( A w艂osy Indian mia艂 zawsze i mia艂 mie膰 pass USA i dawno by膰 w Stanach. On jest dla mnie gorzej ni偶 chory na 艂eb. Nie mia艂 szans na ogrodnictwo mia艂 spieprza膰 i nawet nie odwraca膰 sie , ale wielki gieroj. A ja jednak si臋 5 lat d艂u偶ej uczy艂am, sponiewierana by艂am 10 razy gorzej ni偶 on i niech spierdala dziecko nauczycielskie i tyle. A moja matka dosta艂a zwolnienie dyscyplinarne w szkole i marnie sko艅czy艂a i nie musz臋 tam wraca膰. Ja mia艂am sprzedawa膰 i co艣 swojego dawno mie膰 i tyle. Handl贸wk臋 mia艂am mie膰. Mo偶e i do banku. Takie co艣. A ta rodzina ta jest g艂upia. Na prababci sie nie znaj膮. Rodowod贸w nie mieli i przy ksi臋ciu padli. Jedyny zarzut wiecie. No ale mieli si臋 ba膰 tych rodowod贸w. A pradziadek oszala艂 w艣r贸d kwiatk贸w jak nasi w Niemczech. Co on w tych kwiatkach widzia艂? Ale wiecie - no to co im zostawa艂o w tamtych czasach. Bo wiecie ta kr贸lowa Vikta to te偶 u艂om - w og贸le matki nie przemy艣la艂a. Jej by nie by艂o gdyby mia艂a prac臋. 1 dziecko by by艂o i na s艂u偶b臋. I tak mia艂o by膰. Nie. Czemu? No i mieli spada膰, ale m膮偶 nie. No to nie. I tyle. A co to by艂o warte? I tyle :( Ot ca艂a historia i co ja tu robi臋? I wiecie z Indii w Londynie bym mog艂a by膰 i bym to mieszkanie matki chcia艂a... cho膰 te偶 to takie - powiesi艂a sie w nim. Ale co艣 bym z tym mieszkaniem robi艂a. A tak? Z Polski. Bez sensu i tyle. A w Szkocji bez sensu, ale te偶 by mo偶na co艣 robi膰. Ale z Indii. A tak? Jeden bezsens. No ale 偶y膰 z czego艣 musz臋 bo tu nie ma szans. Tu rodzina zrobi艂a ze mnie niewolnika i zapomnieli mi zap艂aci膰. To ja im zap艂ac臋 jak dostan臋 偶eby wiecej ich nie ogl膮da膰. A tego brata te偶 - bo mu zawiszcz臋. Nie - on po prostu mia艂 zostawi膰 mnie w spokoju jak ka偶dy inny brat i tyle. Ma cha艂up臋? ma 偶on臋? ma dziecko w drodze? Ma studia? ma matur臋? ma prac臋? Wszystko ma i niech spierdala na ksi臋偶yc i tyle mnie w sumie obchodzi艂 ZAWSZE, ale wielki brat, ust膮p BO BRATU SIE UST臉PUJE. No wiecie... nie o to chodzi. I tyle. Ja sobie poradz臋 DOSKONALE BEZ MOJEJ RODZINY W POLSCE tylko potrzebuj臋 kas臋 matki i to wszystko. A jaka chora by艂am bez garnk贸w to juz nie powiem. Braci na zachodzie nie 偶ycz臋 sobie jak polskiego i tyle. Ja jestem z Domu Dziecka dla siebie i koniec. I tyle. A teraz niewolnikiem jestem. Wiecie i nie por贸wnujcie si臋 do mnie bo ja jestem zdemolowana ca艂kowicie przez bratow膮 ostatnio. Krow臋 z kolczykiem. Nie by艂am lepsza sie dowiem od brygidek. No niestety troche wi臋cej rozumu mia艂am. To go dosta艂am sie dowiem. To na to zas艂u偶y艂am 偶eby go dosta膰, braci niech sobie zjedz膮 i Bon臋 r贸wnie偶 - w pi膮tek sie po艣ci , mnie to nie obchodzi co one PIERDOL膭 dla mnie i tyle. Jak pot艂uczone. Od ma艂ego i tyle. Mogli powiedzie膰 偶e jestem z rodziny kr贸lewskiej i bym sobie NIE MY艢LA艁A. Bo se za du偶o my艣la艂am. O tym,偶e mam rodzin臋. Wy艂acznie o tym. 呕e Bona i Mengele to moi rodzice, a z rodowodem dziecka to sie wiecie liczy tylko por贸d i nic wi臋cej. No i tyle :(

Udost臋pnij ten post

ps. wielki brat, ust膮p BO BRATU SIE UST臉PUJE. No wiecie... nie o to chodzi. I tyle. Ja sobie poradz臋 DOSKONALE BEZ MOJEJ RODZINY W POLSCE tylko potrzebuj臋 kas臋 matki i to wszystko. A jaka chora by艂am bez garnk贸w to juz nie powiem. Braci na zachodzie nie 偶ycz臋 sobie jak polskiego i tyle. Ja jestem z Domu Dziecka dla siebie i koniec. I tyle. A teraz niewolnikiem jestem. Wiecie i nie por贸wnujcie si臋 do mnie bo ja jestem zdemolowana ca艂kowicie przez bratow膮 ostatnio. Krow臋 z kolczykiem. Nie by艂am lepsza sie dowiem od brygidek. No niestety troche wi臋cej rozumu mia艂am. To go dosta艂am sie dowiem. To na to zas艂u偶y艂am 偶eby go dosta膰, braci niech sobie zjedz膮 i Bon臋 r贸wnie偶 - w pi膮tek sie po艣ci , mnie to nie obchodzi co one PIERDOL膭 dla mnie i tyle. Jak pot艂uczone. Od ma艂ego i tyle. Mogli powiedzie膰 偶e jestem z rodziny kr贸lewskiej i bym sobie NIE MY艢LA艁A. Bo se za du偶o my艣la艂am. O tym,偶e mam rodzin臋. Wy艂acznie o tym. 呕e Bona i Mengele to moi rodzice, a z rodowodem dziecka to sie wiecie liczy tylko por贸d i nic wi臋cej. No i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie jakbym by艂a taka jak dzi艣 to ten brat jest W PIEKLE i tyle. I co? I co tak skacze idiota i koniec. I jego 偶ona. A ci ludzie te偶. Niech sie powiesz膮. Tyle mnie obchodz膮. Bo niby co wi臋cej i tyle :( Najm膮drzejsi na 艣wiecie - pierwsze miejsce w zn臋caniu si臋 nad sierot膮 z powieszon膮 matk膮. Ale ojca mam - to niech sobie go zjedz膮 tutaj. A brygidki te偶. Nic mnie to nie obchodzi. A obiad bym sobie OD PODSTAW脫WKI ugotowa艂a sama i powiem wam NIE ROZUMIEM co ta Bona robi艂a w tej pracy, 偶e zak艂adu nie ma a tak pracowa艂a, 偶e nawet obiaduy nie umia艂a sama ugotowa膰. Tak ci臋偶ko by艂o jej I艢C NA STACJ臉 i WR脫CI膯. A wynie艣膰 si臋 z tej cha艂upy jeszcze ci臋偶ej. Wy my艣licie 偶e ona jest normalna. Ona w oczach MA BIA艁KA ZAMIST 呕RENI膯 i dla mnie wiecie ona jest takie op臋ta艅ce, 偶e 偶renic w oczach nie maj膮 tylko bia艂ko. Taka przewrotna. 呕eby nie by艂o,偶e sta艂a wy艂acznie o kas臋 w 偶yciu. A o co? I tyle. I jeszcze wzi臋艂a mnie na kas臋. Kiedy ona chcia艂a dosta膰 te pieni膮dze? I jeszcze wszystko bym jej wybaczy艂a, ale tych si贸str w liceum NIE WYBACZ臉 NIGDY NIKOMU i tyle. Przy tym ANALIZIE bracie? A to te偶 dwie Analizy, a Bona te偶 kolejna Analiza. Bo ja mia艂am im MIESZKANIE za艂atwi膰 i przez to do liceum posz艂am. No wiecie co? Daliby艣cie mi sie cho膰 powiesi膰. ANI TYLE NIE MOG艁AM W TEJ POLSCE. naprawde :( Bo czego 偶a艂uj臋 wiecie? 呕e sie nie powiesi艂am w podstaw贸wce. NA TYLE ZAS艁U呕Y艁A TA RODZINA ale gdyby byli uczciwi. Nie byli to 偶yj臋 do dzi艣 i tyle. A babcia te偶 sie dowiem. Kt贸ra? Wiktoria. To nie jest moja babcia i tyle. No to w Anglii. To juz bez znaczenia - ju偶 si臋 liczy co dalej i tyle. A ja nie jestem nie wiadomo kim. Ja znam swoje miejsce. A moja matka pope艂ni艂a samob贸jstwo i tak dalej. I to s膮 sprawy prywatne r贸wniez, a wy nawet tego nie umiecie uszanowa膰 - nawet tego. To sobie 艂a藕cie do porno 偶eby mie膰 sta艂a prac臋. Tyle wam po mnie zostaje. Przecie偶 ta moja matka - ona by艂a ofiar膮 tego porno. Mieli da膰 j膮 gdzie艣 gdzie nie ma porno. Do takich jak ona. A tu ca艂a klasa w porno na sta艂a prac臋. Wy tego nie rozumiecie. Czy ja tego od was oczekuj臋 to te偶 nie wiem, ale ja sobie po Jagier nie jad臋 ze mia艂a ojca po podstaw贸wce wiecie. Bo chyba tak by艂o. No to teraz. I czego kurwa chcia艂a? Ksi膮zek? Co - katechetk膮 chcia艂a w zyciu by膰? Nie chodzi mi o to, 偶e praca fizyczna to ma by膰 k贸艂ko modlitewne ale sie NIE WPIERDALAJ W CUDZE 呕YCIE I CUDZE PROBLEMY i tyle. I niech teraz poradzi 艢mieszce co ma robi膰 dalej - ona. I tyle. I tyle mnie to obchodzi. A jak mnie nie chcia艂a w domku to wystarczy艂o powiedzie膰 bo ja sie chcia艂am wynie艣膰 wiecie i tyle. Ale jak? I koniec :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie przez tego brata tez mi by艂o w tym domu strasznie. te偶 mu sie nie dam. I bi艂 mnie i wyzywa艂. Co on sobie nie my艣li. A reszta? Poniewiera艂 KK to po co tam po 艣lub poszed艂? A jakie艣 g艂臋bsze przemy艣lenia to w og贸le i tyle. A z mojej matki si臋 艣miej膮 A CO ICH ONA OBCHODZI? Po co im ona? I tak tym 艣miechem niczego nie osi膮gn膮. A ja rozpacz膮 si臋 dowiem. Smutkiem i tyle. Rozpacz膮. Jak ju偶 to nienawi艣ci膮 - takie mam s艂ownictwo i tyle. I 偶eby ten brat nie my艣la艂, 偶e on dla mnie co艣 znaczy. Tyle co nie wiem - co co艣 tam - co byle co i tyle. Bo wiecie patrz膮c na niego to rzeczywi艣cie po co sie uczy艂am? No ale on jest po studiach wiecie. I on nie mia艂 rodowodu no i nie na Adolfa Hitlera. A ja mam siostry w banku. To mial by膰 bankierem jak jest taki m膮dry. Co on sobie nie wyobra偶a? I tyle. Niech sobie robi co chce. Ja wiecie wiem, 偶e wielu rzeczy nie umiem. Ale g艂ow臋 to mam raczej swoj膮. Teraz mam rodowod wyprostowany, pass USA, w艂osy Indian , ro艣lin臋, wszystko odzyska艂am i po co ta rodzina mi? I tak byli z wypalonego peta. Bracia te偶. Ja mam swoj膮 g艂ow臋. Na dzieci i tak za p贸zno, wszystko bez sensu , przekre艣li艂am - i to wszystko - co jeszcze? I tyle :( Nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Wiecie im na mnie zale偶a艂o jak na tych siostrach komukolwiek zale偶a艂o. Z SAMEGO ZATRUDNIENIA W PRACY mog艂abym wyjecha膰 do Niemiec wiecie po studiach i tyle. No ale... bez sensu. Ja mia艂am mie膰 wszystko swoje, swoj膮 histori臋. A przynajmniej jako ma艂a dziewczynka do babci oddana. Zmieniony rodowod i normalna bym by艂a. Gdzie艣 bym tam prac臋 dosta艂a. Choc wiecie ten rodowod i tak by sie ze mn膮 ze zjawy matki wl贸k艂 i tyle. I ta Bona to jedna nienawi艣膰. Bo ta okolica jest STARSZNA. Wy tego nie rozumiecie. Nigdy mi nie dacie rady TAK STRASZNA JEST TA OKOLICA. Tu nawet jest szko艂a JP2 - takich szk贸艂 jest pe艂no, ale ta jest wyj膮tkowa i tyle. I mam 偶al , 偶e nikt mi nie wyt艂umaczy艂 tej sta艂ej pracy. No to ale uczciwy by艂 ten Mengele a Bona te偶. A ja jestem tu MOIM ZDANIEm bo nie chcia艂a mu bra膰 do ust i tyle. A jej obiad mnie w og贸le nie interesuje. Mam prac臋, kase , sama sobie ugotuj臋. Teraz garnki mam. Kiedy艣 bo garnk贸w nie mia艂am, ale mam. I uwa偶am ja za LENIA i OSZUSTK臉. I tyle. I kiedy艣 zero kontaktu i tyle. Tak jak z ojcem tylko b臋d臋 wiedzie膰, 偶e jest gwiazd膮 w USA i tyle. A jak mu sie znudzi to sie mo偶e wygasi膰. Jedyny rodowod na jaki zas艂u偶y艂. A ta 艢w. Agnieszka to chyba zebym do burdelu trafi艂a, ale wiecie 艣w. Agnieszka a on. Wybaczcie :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie pomijaj膮c juz wszystko - ten brat tu w Polsce - ale on nie jest moim bratem , my tylko 偶yli艣my razem w domu dziecka - to on te偶 jest z zespo艂em alkoholowym. Tak uwa偶am. Bo taki polski jest. 呕eby pasowa艂. Dlatego go chyba tu da艂 ten m贸j ojciec. Ja nie wiem. Mnie to nie interesuje. Ja mam swoj膮 rodzin臋. Niech se szuka swojej. Co ja tu przesz艂am przez niego te偶 to wiecie. Juz na wszystko uwa偶a艂am za ta granic膮. Ale jakie mia艂am tam szanse? Pass USA - i koniec. Cho膰by tyle. A reszta? A tu to samo. 36 lat, niewydana co ja mog臋 robi膰? Za艣 do szko艂y na 5 minut? bez sensu i tyle :( I wiecie ja dopiero teraz jestem normalna i tyle. I ten brat w Holandii na mnie bo ma dziecko z caryc膮 ale wiecie NIECH WYKURWIA - to dziecko i tak nie 偶yje, ona go ma w dupie i jego star膮 i o co mu chodzi? I tyle. Niech wykurwia gdzie chce i tyle. Byleby sie nie powiesi艂 BO ZA艢 BEDZIE NA MNIE i tyle. Bo sie nie wyda艂am. To po 艣redniej mieli mnie wyswata膰. Zg艂upieli wszyscy i tyle. Z rodowodem to za byle kogo i koniec. I wiecie co on tam chce ode mnie - tyle kasy mia艂 od dziecka. Niech se j膮 zje na obiad. Ojciec go jeba艂 dokumentnie, ale jego wszystko. On sie mia艂 powiesi膰 i to wszystko. Ja przynajmniej to rozumiem, a on? Nie rozumie tego? TO NIECH CHO膯 TYLE ZROZUMIE bo on niczego nie rozumie. Ze kto艣 mo偶e mie膰 gorzej ni偶 on - a rodowod mia艂 dosta膰 od kurew i ma 1 procent racji a tak JEDNEGO PROCENTA RACJI nie ma i niech wykurwia i 艢mieszke poprawia idiota g艂upi, a ja wiecie co艣 tam chce to co. A ta caryca niech sie te偶 ode mnie odpieprzy bo dawno w dupie j膮 mam. Ile ja mia艂am przemy艣len r贸偶nych i tyle. A ona prawo jazdy sie dowiem. No to mia艂a zrobi膰 z niego u偶ytek - wielki problem. Z samochodu r贸wnie偶. Mia艂a mie膰 kierowc臋 jak by艂a taka wielka dama i tyle. Ona by艂a WYEMANCYPOWANA sie dowiem. To po co jej to dziecko by艂o? Ona by艂a ofiar膮 NIENAWI艢CI Niemc贸w. Ale czego oni jej tak nienawidzili? Ani rodowodu nie mia艂a. Bo to to jeszcze, ale reszta? I tyle :( Za kas臋 babci jej nienawidzili? Ca艂kiem mo偶liwe :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie ludzie s膮 CUDOWNI - wszyscy ustawieni po sta艂a prac臋 pieni臋dzmi matki, a ja? Przez to je chce i tyle. CO JA MIA艁AM W 呕YCIU ROBI膯? I z tej kasy mnie tak okradli WY艁ACZNIE Z TEGO bo sie nie dam bo by sobie to przemy艣leli. I tego nie wida膰. No bo widzicie taka rodzina , ze tylko ta kasa. Nic wiecej i tyle. I tego sobie nie przemy艣leli mi powiedz膮. jedyny ich pech. Nie jeszcze jest drugi i nazwya sie TA CHA艁UPA a ona jest z gier liczbowych i tyle. Jak mieszkanie Kevina i tak go 偶egnam - przez to studentki mog艂y by膰, a tak to nie wiem. Ja ju偶 zegnam tego brata. Rodowod dosta艂 za 偶ycia - nic mnie wiecej nie obchodzi. I wiecie ja mam sw贸j honor - za opini臋 naszych na zachodzie - do szko艂y moge wr贸ci膰. Tam ju偶 mnie nie obchodzi nic. I wiecie jak ta caryca ja te偶 jestem ofiar膮 nienawi艣ci i tyle. I takie 偶ycie jest :( Co ona sobie nie my艣li? A wy wszyscy razem z ni膮 i tyle. Ten brat - pok贸j na kurwy, a od Zieli艅skiej nie moglam odej艣c. Naprawd臋 :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie oni chyba chc膮 偶eby m贸j pobyt w domu to nie by艂 tylko obiad. NIESTETY to jest tylko obiad, a za chwil臋 ani tyle. To jest Dom DZIECKA a rzek艂abym lepiej w domu dziecka cho膰 nic nie powiem bo nie by艂am. Ale niewolnictwo to jest od dziecka i co sie z adoptem por贸wnuj膮. A ogrodnik ma BIOLOGICZNEGO OJCA od niego ma wszystko i do widzenia. Ten drugi brat mia艂 miliony - tak zosta艂 oddany, a czemu jego matka nic nie zrobi艂a z jego ka艣膮 to nie wiem. Moja wszyscy MOIM KOSZTEM na prac臋 sta艂a byli ustawieni, a tam nie wiem. ja nie jestem z Holandii i nie jestem c贸rk膮 2 pracownik贸w banku i tyle. Poniatowska te偶 si臋 nie nazywam i tyle. No i to wszystko. Co jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Wiecie moje 偶ycie mo偶naby podsumowac jak 偶ycie Edwarda 8 - MIA艁AM NADZIEJ臉, 呕E B臉D臉 CZYM艢 WI臉CEJ czy 呕E JESTEM CZYM艢 WI臉CEJ ni偶 wypalonym petem. takie cos. No ale ani tyle... choc mo偶e jestem. Ale w sumie ANI TYLE sobie nie daj臋 szansy. Naprawd臋. Bo po co ja 偶yj臋? No w艂a艣nie. Ale babcia mi g艂ow臋 uratowa艂a to z szacunku dla niej 偶yj臋 i z chmury na jej pogrzebie. Wy tego nie rozumiecie. Nie musicie. Ale taka prawda :(

Udost臋pnij ten post

Witajcie ponownie, bardzo interesuj膮cy link mi tu wpi臋li艣cie. Naprawd臋. Ale co z tego jak nie nazywam sie W艂adys艂awa Gomu艂ka. Nikt nie 艣piewa mi 100 lat. Dopiero teraz wiem, kiedy si臋 urodzi艂am. KIEDY SIE NARODZI艁Am wiecie. Tak jak B贸g si臋 narodzi艂 w Betlejem tak ja si臋 narodzi艂am. Najad艂am si臋 wiecie pstr膮ga - dobry by艂, ale to tylko jedzenie. Jutro Bona wstanie i wszystko mi wypomni. Zw艂aszcza kt贸ry艣 rok bez pracy. Ale wiecie NO NIE DAM SI臉 TEJ BONIE. Dzi艣 2 godz. sta艂am w urz臋dzie dla bezrobotnych i powiem wam - no samo przyj臋cie mnie i 偶ebym sie zarejestrowa艂a. Ona mia艂a mi kazac wraca膰 i tu sie zarejestrowa膰. No jedynie 偶e robi艂am ten doktorat. I ja mia艂am wiecie DOBRA ju偶 pal licho g艂upie studia, ale by膰 moze sta艂膮 umow膮 o prac臋 odej艣膰, zrobi膰 sobie kurs jaki艣 i powiem wam do sklepu i z tego sklepu wyjecha膰 sobie NA STA艁E. No wiecie moralna by艂am - byle co by mi tam pasowa艂o. Na przyk艂ad ten amazon. Wy偶ej, ni偶ej - jako艣 tak. Ale doktorat - no ale widzicie niczego nie obroni艂am. I ja si臋 w ten doktorat wpakowa艂am tez. To nie by艂o nic normalnego. Nie tak to sobie wyobra偶a艂am wiecie. Mo偶e mog艂am odej艣膰, gdzie indziej i艣膰. Nie wiem. A za Mengelego te偶 si臋 nie dam - kurde mo偶e mi kto艣 mia艂 powiedzie膰, 偶e ja nie mam szans z nim na sta艂a prac臋. I wiecie ja jedyne co widz臋 to UP i siebie tam bez szans CO MNIE DO艁UJE bo powinnam normalnie prac臋 z UP dosta膰, ale wiecie - no c贸z... takie 偶ycie jest. Oni si臋 nie dadz膮 bo te偶 mnie pociorali. Nie mieli mi zasi艂ku dawa膰 i mog艂abym by膰 si臋 dowiem. No ale wiecie - ja jestem wzi臋ta na kas臋 , to wszystko sie dubluje i co? I czemu ja jestem karana za to i tyle. Na szcz臋艣cie nie chc臋 wr贸ci膰 do Holandii, a ogolnie to powinni oni zej艣膰 bo to ja by艂am w domu ca艂y rok, ja zebra艂am zasi艂ek i ja odpowiadam za to,偶e na uczelni臋 nie wr贸ci艂am. Ja mia艂am dosta膰 kursa no i widzicie co dalej? Teraz dostan臋 kurs jak mi kasa po matce pasuje. Niech sobie cho膰 tyle te Angole przemy艣l膮. Wiecie bo ja nie rozmawiam z nimi? O czym? Zobaczcie s膮 te kole偶anki matki z pracy? Oni wiecie DO NICZEGO SIE NIE POCZUWALI i nie dajcie sie. Nie by艂o mnie bo TAK WA呕NY JEST KSI膭呕E KAROL. W XXI wieku. I on jest tam chytry, ale tu ju偶 taki chytry nie jest i ja mu powiem, ze ten Saddam jest przez niego i Bushe te偶 i tyle. Rodzina kr贸lewska - kto wie? A ja wiecie te偶 - rodzina, rodzina , rodzina. I powiem wam - o to nigdy nie b臋d臋 mia艂a pretensji bo sama si臋 nie wyda艂am MATKI NIE MIA艁AM WYDANEj, dobra - i tak bym mia艂a ma艂ze艅stwo 1 m臋czennicy - dziecko martwe. Ale co艣 by tam by艂o. A tak? i tyle. Bo jaka ja jestem? Taka. I mieli ju偶 przesta膰 mnie ogrywa膰 ta Bona i Mengele i tyle. Cho膰 na tym doktoracie , a kto艣 sie mia艂 nade mn膮 zmi艂owa膰 偶e to moi rodzice nie sa i wiecie co by by艂o dalej? Wyjazd z Polski i ani bym nie pierdn臋艂a na nich i tyle. No g艂upki 偶e szkoda gada膰. I wszystko na nich, a tak? I tak siostry mo偶eby 偶y艂y a tak? I tyle wam napisz臋. I 偶e chc臋 swoj膮 kas臋. I to b臋d臋 tru膰 i tru膰 i tru膰 ... a takze 1 przykazanie. Taka 艢mieszka - nie b臋d臋 mia艂 bog贸w cudzych przede mn膮. Jak ona realizuje 1 przykazanie i tyle. G艂upia wariatka i tyle. Jak na razie ma problemy ONA z 1 przykazaniem, a mnie 2 wyrzuca. Bo tak. Bo kazdy powie 6 przykazanie. Nie - pierwsze przykazanie i tyle. 2 nie wiem. 3 przykazanie i 4 przykazanie a 5 przykazanie r贸wnie偶. I 5 przykazanie to wszyscy tam wiecie - pijani jak bele - tyle wam napisz臋. Ja te偶 PRZYZNAM SIE za du偶o pij臋, ale wiecie w listopadzie zerwa艂am zar臋czyny i od Bo偶ego Narodzenia op艂akuj臋 narzeczonego. Co mam robi膰? Musz臋 odreagowa膰. Bo jak ogrywam 艢mieszk臋. Tak - a reszt臋 takich jak ona te偶. Najpierw musi by膰 perspektywa, p贸zniej dziecko. Ale matka katechetka i zobaczcie brygidkami w ni膮 - ja to pisa艂am i te brygidki ma - niech sie wyniesie. NIech sie nie 艂udzi tym ogrodnikiem. On jest JEBNI臉TY W 艁EB. Ten Kevin chyba te偶. Musia艂by wiedzie膰 kilka rzeczy o tej carycy. Za g艂upi i tyle :( Cho膰 m贸g艂 sobie to przemy艣le膰. Taki inteligentny - niech sobie my艣li o czym powinien. Niech rozwi膮偶e sw贸j problem i wtedy wiecie mo偶e by膰 偶onaty. Tylko tak. A ja mu tego nie umo偶liwi臋 bo wtedy by艂by lepszy ode mnie, a tak mnie sponiewiera艂 wiecie i by poszed艂 ale nikt s艂owa nie powiedzia艂 wiecie 偶e krzywda mi sie sta艂a. Nic. Za tych samob贸jc贸w z Polski z holenderskim , a tak te偶 si臋 musi m臋czy膰 - taka ta caryca by艂a. A PO CO SI臉 POR脫WNYWA艁 i tyle. Mia艂 rodzin臋? mia艂. I si臋 mia艂 od... i tak dalej , 偶eby nie by艂o, ze MUSZ臉 przeklina膰. Nie musz臋 i tyle :( Ale to jest nauczka i koniec. Cho膰 no ale on nie za bardzo tam pornografi膮 sie interesowa艂. Cho膰 rodzice ca艂y czas porno i wiecie te偶 og艂upia艂. I tak zosta艂 zniszczony. Caryca niczym Analiza. No ale ona ocalala, a tamta nie za bardzo i tyle :( I wiecie napisa艂abym wam du偶o rzeczy, ale nie jestem z Polski. Jestem Indusk膮. I powiem wam nie napisz臋 bo polski KK LUBI BY膯 CZARNY. Ja uwa偶am, ze cz艂owiekowi nale偶y sie szansa i powinien m贸c mie膰 szans臋 poprawy, a KK jak wiecie ma robi膰 艣wi艅stwa ludziom to niech stoi o to,偶eby morderc贸w zamyka膰 w kiciu i tyle. Jak to jest, 偶e ilu艣 tam krotny recywista moze by膰 a ja nie i tyle :( I wiecie je艣li chodzi o m贸j wyjazd do Holandii DZI艢 to ja by艂am bardzo odwa偶na. Nie pojad臋 wi臋cej tam sama te偶 nie cho膰 tak jak pisz臋 3 samob贸jc贸w z holenderskim na mnie. No wiecie... jed偶 z kims i to samo. TYLKO GRUPA sie tam liczy. Nic wi臋cej. Zeby nie by艂o wiecie,偶e rodziny mi nie uzna艂a, powiesi艂a sie i co? Racji nie mia艂a. Jasne 偶e mia艂a i tyle :( Jedynie 偶e mi dawaj膮 je艣膰 czego nikt normalny nie rozumie. No wiecie ale rodzina? Normalnie dawno mam swoj膮 rodzin臋 i wiecie gdybym wiedzia艂a, 偶e ta Bona tak 艣ciemnia to te偶 bym mia艂a rodzin臋 z wypalonego peta znowu sie dowiem. No nie do ko艅ca wiecie. Po prostu musia艂abym rozumie膰, ze to wszystko co robi Bona i Mengele to jest K艁AMSTWO. A tego nie umia艂am wymy艣li膰, tylko, 偶e nic mi si臋 nie udaje. I wiecie kiedy艣 zero kontaktu. Z tym Kevinem te偶 tyle ile. No mo偶e i jest przystojny, ale inna praca i koniec. Nie - i jeszcze do Niemiec za mna dzwoni艂, cz艂owieka zabi艂 CZY ON JEST NORMALNY? I t臋 Iwon臋 i t臋 Anet臋 te偶. I Janina tez nie 偶yje przez niego. No wiecie takie p贸艂 na p贸艂 wszystko, ale mimo wszystko... ach dajcie spok贸j. Gdyby mia艂 racj臋 to dosta艂by za poprawianie kurew. Problem w tym 偶e zero racji. I ja go nie obra偶am tylko 偶eby sobie poszed艂 ju偶 bo to bez sensu. I wiecie JAK MO呕NA WYJ艢膯 ZA M膭呕 - ju偶 pomijaj膮c wszystko - BEZ S艁OWA DO KOGO艢 ZWR脫CONEGO. Bez przedstawienia si臋. No wiecie co... a czy ja go chcia艂am? On jest przystojny, ale np. ju偶 jak za dziwkarza wychodzisz to masz problem, a on? I to za takiego,偶e prac臋 ma. I to wiecie tak to jeszcze bym smoli艂a te wszystkie Polki tam. Ot dziwkarz i tyle. Ale to wiecie nie jest tak - no 偶eby to tak by艂o. Wszystko przez star膮 si臋 dowiem. No dobrze ale kto艣 sobie my艣li jak ja - dziwkarz, a to wcale nie jest tak i jeszcze go ratuj. ZA CO? Za t臋 rodzin臋 z wypalonego peta? No wiecie ... to ju偶 jest WSZYSTKo i to jeszcze MUSIA艁AM bo sie nie umia艂am kapn膮膰 偶e Amerykanka i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja jeszcze tu napisz臋 - na razie id臋 si臋 przespa膰 z pstr膮giem w 偶o艂膮dku i tyle.Zeby mi si臋 pstr膮偶ek dobrze trawi艂. Nast臋pnie dalej co艣 napisz臋 i to wszystko. I tak jestem za艂amana 偶e nie mam sta艂ej pracy i t膮 Holandi膮, 偶e wiecie co艣 strasznego. Ale jestem na pogrzebie babci i leje z chmury deszcz na wszystkich. i to by艂o 偶e chmur膮 si臋 mieli przej膮膰. A JA TE呕 SIE DOWIEM. I sie pomodli膰 CO TO ZNACZY. I bym wiedzia艂a 偶e oddana na Skarbka i tak nie po mnie bo bym to umia艂a ogra膰. Bo to jest moja wina, 偶e ja nie umia艂am wierzy膰. No tyle ile. Ten Skarbek wiecie jedynie, 偶e nie modli艂am sie po co chmurka przysz艂a. No po to, 偶ebym sie poprawi艂a. Bo anio艂kiem nie by艂am. Aaa bo chcia艂am widzie膰 anio艂a. I zacz臋艂am wymy艣la膰 a ten gnojek - ten m艂odszy braciszek - on powiedzia艂 , ze ona chmurk臋 - ja, a on ANIO艁KA widzia艂. Tu stal i wiecie TAK SIE TO STRACI艁O. Przez tego cygana g艂upiego. A matka powiedzia艂a - Bona - chmurka to mo偶e by艂a a ten anio艂ek to juz chyba przesadzilli艣cie. No i ja wtedy powiedzia艂 - nie by艂o anio艂ka tylko chmurka by艂a na drzwiach i wiecie SAM SE JEST WINIEN i z tego ma t臋 chmurk臋 z anio艂ka. I sam sie wkopa艂 w t臋 chmurk臋. Mia艂 cyga艅stwa 偶a艂owa膰. I tak ma szko艂y wszystkie, a normalnie co? Przecie偶 偶adnych zainteresowan i tyle. I po co cygani艂. I chmurka si臋 straci艂a i chyba na pogrzebie matka do chmurki mia艂a wr贸ci膰 i mnie zostawi膰 w spokoju. Kiedy to by艂 ten pogrzeb. W liceum? W podstaw贸wce chyba wiecie. I mia艂a mnie zostawi膰 i da膰 do ogrodniczej i babcia by mi pomog艂a. Bo oni szanowali wszystkich - no to co robi艂am w liceum? I chyba by艂 pogrzeb w wiecie czerwcu/lipcu 1990 roku jako艣 tak i si臋 nie dam. A mo偶e nawet wcze艣niej. Ja sobie to sprawdz臋, ale 14 lat mia艂am i pasuje :( Niestety :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie MINIMALNIE i bym mia艂a w艂osy Indian bo z chmurki SREBRNEJ tyle bym mia艂a bo tak lubi艂am zwierz臋ta - kurki zw艂aszcza, kaczuszki, ptaki, 偶e wszystkie w艂osy Indian mi lecia艂y i z czapeczki. I to mia艂am t臋 chmurk臋 i te w艂osy mia艂am z tych kropel deszczu wzi膮膰. No i ta chmurka m贸wi艂a, 偶e mam by膰 dobra. I tyle tylko zrozumia艂am i koniec. I po latach wiecie zawsze mnie ci膮gn臋艂o do kropki deszczu. Ale to kropelki, a tam by艂y takie kreski i tyle. No i wiecie du偶o si臋 stara艂am dobra by膰, ale lepiej mia艂am sobie deszcz przemy艣le膰 i tego sie trzyma膰 i mia艂abym co je艣膰. Tylko tyle. A tak? No taki b艂ad bo inaczej co? To musia艂abym by膰 w mie艣cie, a tak? :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie a ta chmura na pogrzebie babci to te偶 sie nie dam wiecie. Te偶 w艂osy Indian. I babcia mi m贸wi - takie mieli w艂osy jak ja w tej trumnie i tyle. Bo w ogrodnictwie mi si臋 艣ni艂o, 偶e le偶a艂a w trumnie i g艂owa odzielnie i cia艂o oddzielnie. Tak babcia mi si臋 nigdy nie 艣ni艂a, a w ogrodnictwie g艂owa oddzielnie i cia艂o oddzielnie. DWIE TRUMNY. I po tym 艣nie ju偶 chcia艂am wraca膰. No 2 tygodnie i sta艂a praca w Holandii sie dowiem. No do Anglii po Wielkanocy mog艂am jecha膰. Nie mog艂am - a no to info i co tam robi艂am? Bezczelne gnoje i koniec. Po 1 dniu moglam odej艣c i koniec. Bo co o nich my艣l臋? Tyle. Po 1 dniu mnie nie ma. Tak sie wyzywac na kim艣. A ja sie nie wyzywam - ale wiecie 呕re膰 co gnoje maj膮 i niech wykurwiaj膮. Ja nie mam pracy i pieni臋dzy a 偶ycia te偶 i tyle mnie to obchodzi - tylko matk臋 mam na zawsze i nikogo wi臋cej. Jeszcze karier臋 2 razy robi艂a, 2 razy jako zwierz臋 przysz艂a. Takie mam pieni膮dze z Afryki Kainowej. I tyle. I dzi臋ki mnie wszyscy mieliby Kaina i mogliby budowa膰, ale nic z tego. Dostali艣cie imiona 艣wi臋te do przemy艣lenia na kafe i tyle. ILE ZNACZ膭 CZASEM? Ja 偶a艂uj臋 偶e per艂a mi臋dzy wieprze, ale nie pierwsza. To 艣ci膮gam i zostaje u mnie wszystko. Jak moje zapiski tu - to 艣ci臋te to nie ma co gada膰 :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie wy sie tam nie dajcie w tej Holandii - oni wam powiedz膮, 偶e stara Kevina pod poci膮g sie rzuca艂a dla niego- chcia艂a mu pomoc w 偶yciu. Co wy :( Ona nim pieprzn臋艂a od razu. Pass USA i w dupie go miala. Moi ANI TYLE sie dowiem. A on pod koniec podstaw贸wki mial na szewca i艣c, a on by艂 lekarzem po przedstawieniu Ania Shirley i Gilbert Blythe. No to m贸g艂 zgwa艂ci膰 jak膮s i 偶eby mu p艂aci艂a jak Wallis Edwardowi. I OMAL TAK SI臉 NIE STA艁O. Bo czemu on by艂 taki ? I ta moja matka kasa, i on kasa swojej i ta caryca z NIemiec kasa te偶. i t膮 caryc膮 tez sie nie przejmujcie bo to s膮 problemy polsko-niemieckie a takze nienawi艣ci mi臋dzy Niemcami. I tego, ze mia艂a chciec rodowod. PO CO wam powie. Taka straszna. No po co? 呕eby tak si臋 nie posz艂a kurwi膰. Wschodni Berlin to na Zachod po rodowod i tyle. I ju偶 Katarzyna Figura by艂a m膮drzejsza od niej. Niemka i j膮 ola膰 dok艂adnie, a jego te偶. Bo tak i ju偶 :( Tego alfonsa sie dowiem - jak na razie alfonsem nie jest - nie przemy艣la艂 sobie byle czego i tyle :(

Udost臋pnij ten post