Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnabezdomnabezdomnaaaaa

wartości kafe

Polecane posty

Gość roman z opola
i tak się z tobą hajtnę owca, więc sobie nie myśl moja mama wciąz cię czyta, mój kuzyn i pasierbica te, są oczarowani i sądzimy, że czas przyjąć cie do rodziny

Gość bezdomnabezdomnaaaabezdomna
No i widzicie po latach ja też zostałam ukarana bo trafiłam w 1 domku - no drugim wiecie - na morderczynię 6 sprzątaczek nie wiedziałam wiecie. I tu była RZEŻ w podstawówce wiecie w 1 klasie liceum coś wyleciało z lasu i zabiło 3 sprzątczki i 3 nauczycielki. Nic tylko tak było. I to mi mówił brat tu - Jan Kazimierz sie dowiem. Nie ale mi to mówił no i wiecie szukali co się dzieje i tak dalej... i tym podobne. No ale wiecie co mnie w liceum obchodziło, że 3 sprzątaczki i 3 nauczycielki z podstawówki w lesie coś napadło i bez głow zostały czy nie wiadomo co. Poszły gdzieś w krzaki wiecie i tam coś siedziało, reszta w panice wróciła , a te bez głow - brody i penisy chyba. Coś mi tam gadal, że policja , śledztwo takie coś. No wiecie - jakiś drwal z siekierą. No wiecie co... i tyle. Tak chyba wyglądało to i jeszcze dyrektorka się powiesila. Ja mam bo ja szanowałam choc też wiecie... no ale pieprzyć dziecko z brygidek w szkole i taki koniec. A dalej co? No i jeszcze w 3 klasie podstawówki czy 2 matematyczka. A dyra też i jeszcze pani z biologii na studiach i tyle. Za ksywkę papieża Poniatowski - tak uważam, a poza tym wiecie przesadzały, ale które nie wiem i tyle. Ale sobie znajdę wiecie i tyle. Takie rzeczy. No wiecie... co tu o tym myśleć? Do takiej podstawówki chodziłam. Teatr i tyle. Obrzydliwe. Bo Jan Paweł 2 teraz WSTYD i tyle. Sztukę napisał teatralną sie dowiem - no właśnie, ale co z tego i tyle :(

Bo jedną sztuke napisał to tu jest. I wiecie kuratorium wiedziało przeciez o tej zbrodni. i to leci tak wiecie , że one chyba wzięly auto wiecie czy dwa i 6 osób pojechało wcześniej -wóda , takie rzeczy, przygotować wszystko i tyle. I pózniej miał być autobus i wiecie przyjechali a tu 6 trupów. Co sie stało i NIC tylko brody miały i penisy miały bez majtek były. Nikt nic nie rozumiał. ZNOWU . i tyle. I wiecie ja to wiedziałam od brata ale nic nie powiedział świnia o brodach i penisach - choc mówił, ale jakoś tak to powiedział i śmiał sie że mu powiedział spieprzaj deklu i wiecie pózniej w domu było zombie.No moze i w tym samym czasie - murzyn był w domu. Murzynka - kobieta. ANALIZA sie dowiem. no może i Analiza - nie wiem i tyle. No i ja sie bałam i to trzeba sie wynieść i moze dlatego ja tu nigdy nie chciałam mieszkac bo zombie w domu to wynosi się i tyle. Bo nic nie osiągniesz. I to jest prawda 7 lat nieszczęscia. Przez to chcę sie wynieść i tyle. I moja matka BONA się śmiała z zombie. I wszystko mi wyśmiali i tyle. I mieli mi powiedzieć o tym Poniatowskim i mogłabym być i WTEDY po siostrach bo wszyscy myśleli,że sie smażą za mnie, ale jednak nikt mi nie powiedział o Poniatowskim i sie nie smażą. A one wiecie - hmmm ja nic ani dobrego ani złego na nie nie powiem. Nawet nie ma czego przebaczać. Ot stało sie wszystko i już. One niczego nie rozumiały DO KOŃCA, czyny o ograniczonej poczytalności, ja męka pańska bo 1 kłamstwo. Tak można żyć w takim kłamstwie, ale NORMY NIE OCZEKUJE. Normy jakiejś tam - żadnej i tyle :(

i ja mu powiedziałam spieprzaj deklu. Temu bratu i on sie miał z tego nie śmiać. I tyle. I sie śmiał. Do auta wzięly wódke - reszta autobusem i nie było co robić tylko policja i do domu. Taki jest pan Poniatowski wiecie. Teatr sobie chciały zrobić? Ot wycieczka. Bo ja nie pojechałam w św. Józefie na wycieczkę. No wiecie... i tak dalej. NA RELIGIJNA. NA grzyby. Oni chyba tez byli na grzybach. Zwłaszcza te z ta wódą i tyle :( NO a ja czytałam książkę o Afryce i byłam czarna z tej ksiązki i zombie przyszło i tak sie zachwycałam tą ksiązka - Poniatowskiego wiecie. Aż przyszło zombie. I znienawidziłam te ksiązkę. I dobrze zrobiłam sie dowiem. Hmmm... ale w tym domu niczego nie osiagnęłam widzicie. Dom z zombie trzeba opuścić albo egzorcyzm. Choć bo ja wiem? Ale dziala i sie wyczuwa i tak nie po mnie a tak po mnie całe życie zrąbane. Bo bym to wiedziała jakas modlitwa na dom na to zwierze się dowiem tu było nie - człowiek. A zwierze mi sie śniło i tyle. Zombie zwierzę i dotykałam tego zwierzęcia, że to inna skóra taka inna niby podobna ale GUMOWATA taka. A w domu był człowiek i tyle. I zwierzę mi sie sniło. I wiecie no żle czytałam. Co ja to czytałam? I koniec. I miałam tego żałować że o to stałam o tej Afryce co czytałam, a ja nie umiałam. Mialam o to nie stać. Nie umiałam. No może do końca nie ale ciagle to czytałam. I przez to chyba ta Afrykanka w tej Holandii. Nikt jej tam widzieć nie chce. Nie wróci i tyle. W Afryce bedzie. No cóz... tak żyłam i po latach takie coś i tyle. Żeby nie było, ze to jest normalne co mnie spotkalo jak za granicę sie wyjedzie. W Polsce ludzie też - i tyle :(

Ja te halę z borówkami niszczę wiecie i amazon i ogrodnictwo, ze miałam rodowod i miało do tego nie dojśc - krzywy ale miałam. Jak kręgosłup i tyle. Nie miałam garnków i nie mam dalej . Mam i nie z Irlandii. Bo lecą garnkami ale ja od siebie mam garnki i tyle. Bo chcą żebym była chora czy coś wiedzą że nic sie nie stało bo stałam o przepisy a o garnki sie stoi. No to byłam tak chora , że pojęcia nie macie. Może z tego konczyłam ze sobą choć nie wiem i tyle. I na mnie ale już mi nie dadza rady i wszystko niszczę bo bezrobotna i bezdzietna baba - stara Kevina nie będzie mi rządziła, on tez i koniec. A nawet KK bo nic sobą nie prezentuje. Najświętszy Sakrament. SZTUKA DLA SZTUKI to trzeba wierzyć. Nawet nie mają rozgrzeszenia a najmądrzejsi na świecie i tyle. A co dopiero msze wiecie - wielcy księża. Ale powiesz cos i cię zabiją. Za czystość. A reszta? A oni są czyści? Jak ci co Boga na smierc skazali - on był nieczysty bo sie nie umył przed egzekucją i to był nieczysty wiecie :( I do dziś to samo... a jak to on ograł bo rzeczywiście nie umył sie w więzieniu siedząc całą noc i cały był brudny i taki brudny na krzyż poszedł. Bo czemu on miał do piekła iść? Bo był nieczysty. Miał sie umyc i tyle :(

Wiecie i te borówki i stała pracę i amazon i ogrodnictwo i pomidory i papryki wszystko za Zielińską i Szulców. Bo wiecie JAKIE TAM TRZEBA MIEĆ WARTOŚCI ŻEBY PRZEŻYĆ? Jedno oszustwo? A Berendsen też niszcze zeby nie było że cos mi sie podobało czy coś. Kasa na mieszkanie i tyle. No wiecie KIM ONI DLA MNIE SA? I tyle :( A odgradzam sie ślubem matki na pogrzebie i do widzenia. Ale oni są - posmiewisko bo za mąz nie miałam szans wyjśc z taka co? z takim wyrazem twarzy? Co? Takie głupoty. Kasę proszę przysłac. Z banku mi pieniądze pasują i tyle. To są ludzie którzy ŚMIERDZĄ choć myją się co krok i tyle. I koniec :(

wszystko niszczę i święty spokój mam a dyrektorki w pierwszej szkole wieszam. Ale mnie wszyscy urządzili. W Korfantym i dalej też. WSzystkich zresztą. ALE MNIE URZĄDZILi w końcu w pracy wyrok śmierci - na zachodzie na amazon. No a ksiązki gdzie macie? Co wy se to nie myślicie? To mieliście ksiązki beze mnie mieć i macie rację. A tak? Za co ten wyrok śmierci. Ja wam dam wy szmaty chore umysłowo. Se do brygidek po ksiązki idzcie bo gdzie ksiązki - w brygidkach - one tam piszą przysyłaja i takie tam rzeczy do nich idzie. Ja sie tym ZASADNICZOE w ogóle nie interesuję. W OGOLE MNIE TO NIE OBCHODZI po moich 2 procesach w szkole o to że ksiązki miałam złe. Dziekuje :( A teraz to samo by było bo tak sie nauczyciela szanuje w poslce i szkolę i do widzenia :( Ale sie napisałam na tej kafe... nie ma co :(

Za to że jestem z brygidek i cisza o tym TYLE LAT wszystkich wieszam i tyle. Bo to samo co matka - bo ja chcę kasę matki RYBA i mam co jeść. A tak? Bo niech mi pomoże Stanisław August Poniatowski twarz odzyskac w szkole po zagraniu drwala - już mi pomógł. I tyle. I co? Ale po co mi szkoła? Ja nie pójdę do szkoły. Ja MUSIAŁAM grac drwala bo Bona kazała mi iść. I tyle :( Bona jest KRÓLOWĄ i tyle :( I poszłam. A tam - przyszłaś to graj, a ja mówić nie umiałam i tyle :(

One są filologi wielkie niech wam pomogą książki dostać - ot ksiązki z Niemiec. Dlaczego nie? No bo kto... przecież chodziło wam o niemieckie ksiązki żeby sie uczyć języka wiecie. Bo mnie o to poszło, ja plakałam. Ja wiem jaka ja jestem. BYŁAm. A teraz? To sobie róbcie co chcecie. I wiecie na mnie nie liczcie bo taka praca to bez rodowodu nikt z rodowodem w takie gówno sie nie wpląta. Połowa książek niedosłana, połowa pognieciona - to są oni. A powinno być ładnie, miło , takie coś. Bo to powinna miec Ilona - nie chce, tylko jeździć tam chce - ona was ZASRAŁA. Ja tam nie wrocę - nie dośc,ze zła opinia to jeszcze szef poszedł i tyle. Nie ma szans. A wy se róbcie co chcecie bo wam dadzą tylko świnić będą jak to adolfy bo musza bo i tak wszystko w dupie to chociaż ksiazki. Wielki 1 maja 2011 - zbiorowe samobójstwo popełnic i tyle :(

Wiecie ja przepadłam przez literature bryidek niemieckich. Niesamowite i tyle. A wy sobie róbcie co chcecie. Gdyby nie Kevin to jeszcze bym sie zastanowiła nad amazon.de bo fajni ludzie też tam byli. Ale wiecie - tam MUSI BYC grupa bo ciągnie do zabójstwa, a wyrok śmierci miałam. Choc to bym pomyślała a tak nie i tyle. Za dobra jestem - nie wiem - po prostu WSZYSTKO NORMALNIE ROBIŁAM W ŻYCIU i tyle. Nie wiecie wymuszone tylko swoja kolejnosc i zasady - czemu nagle mam sie zmieniać. W USA i tak niczego nie dostanę. Za stara. No tak mnie urządzili i tyle. Co mnie to obchodzi? Co ja dupę mam ich wąchać z tego powodu jeszcze? Brak kontaktu i tyle. Jestem kulturalna jak nikt. Ale kto to docenił? Kevin Sullivan Senior sie dowiem. Też tyle ile. Studia bo może mu sie przydadzą chociaż... młodszy tez sie dowiem. No ciekawe gdzie znowu zadzwoni ten idiota chory umysłowo. I tyle mnie to obchodzi. Na swoje i koniec :(

Na szczęscie wiecie ten dekiel dzwonił i nawet myśleć o nich nie muszę a wyrok śmierci miałam. I ANI SŁOWA - nalezało sie. No wiecie co :( A oni ksiązki wam dadzą tylko wiecie cena, a artykuł to wszystko zniszczą za Merkel i tyle. Czy ona jeszcze zyje to nie wiem. Może i nie żyje - nie wiem. Musielibyście sie kręcic. W parlamencie tez kurwy na pewno - byle co trzeba wiedzieć i tyle :(

Wiecie mnie Niemcy nie obchodzą zupełnie i nigdy mnie nie będa obchodzić - historii Europy nie dałam. Ja mam rodzinę i to wszystko. Z matką się muszę użerać i jej szkoła. Co to w tej szkole. Z tej szkoly przyjdą do mnie, że szkoła bez sensu , zamknąć to i tak będe miała wieści z Europy i tyle. I ja sie tym nigdy nie będę interesowała i koniec. Jedynie szkołą matki czy istnieje jeszcze czy już padła. A tak niczym. Tym bratem nie, Gilbertem też nie. Byle czym, ale tym nie. Wojna mnie zainteresuje ZAWSZE I KAŻDA, a reszta nie za bardzo. Wojna i szkoła matki a tak to tam - w USA co robią to mi Joko Ono powie co Indianie i co wyżej. Polska arystokracja , ktora mi życie zjebała, polscy bankierzy, takie ogolne rzeczy to wszystko. No nie wiem może Japonia mnie zainteresuje? Chiny nie. Japonia? Takie cos - czy do lądu się przysuwa i tyle :( Brygidki NIGDY i tyle. londyn też nie . Takie ogólne rzeczy.

amerykanscy bankierzy - tak miało być. No USA się bede interesować. Rosja , Indiami , Chinami też ale troche , Indiami trochę. No i tyle. I tą Joko żeby nie padła bo ona nie moze paśc, ta matka może bo i tak co innego robi i tyle. Ona to tam da temu czy tamtemu tą szkołę. To będzie jedyna szkoła jaka mnie będzie interesować , reszta nie i tyle. No i to wszystko. Takie rzeczy i tyle :(

Witam , przyszłam zobaczyć co mi napisaliście, ale nic... no cóz... może tak miało być? I tyle. Ale wiecie nie dam się bo jak mnie w Polsce pocioraliście tak za granicą - a to wyzywanie imion świętych to 2 kurwom przeszkadzało - starej Ilony bo myśli , że ksiązki niemieckie dostanie i sobie odpocznie - stara prukwa katechetyczna wiecie i tyle wam napiszę. A wy mieliście się cofnąć jak wam przeszkadzało,że matkę - BONĘ wyzywam. Królową jakby nie było. A wy co? I w końcu taki koniec - wyzwiska imion bożych - taki koniec. I wiecie ta Śmieszka - córka katechetki W CIĄZY w burdelu i ta Jagier wiecie córka katechetki z gachem - ale obrączkę ma tylko bez dzieci. I wiecie byłyby katechetkami i bym im rację przyznała, a tak? I wiecie PRZEZ NIE ten Zachód mnie skreslił - za język niemiecki. A co? Kursów nie mają językowych? I za angielski też - ale to do biedy. A paszport niemiecki? A ten ich PIERDOLONY W ŁEB rodowod? Za dużo sobie myślą - że mnie wykończą córkami Dawida? Tacy mordercy? Wiecie - to kopa w chuja niewarte i tyle. A ten mój stary też. To złamanego chuja niewarte. I tak książki mogłam dostać ja albo biuro. Ja mam w dupie ich książki i mowę szwabską. Angielski też mam w dupie - bez sensu się go uczyłam i straciłam czas. Ale z biedą świata mogę se pogadać o MOJEJ BIEDZIE W POLSCE a wy? i tyle :( O tym co Anglia z dziećmi robi. KSIAŻĘ KAROL JAK ŻYJE i mogą ich napaść i tyle. A z was jaki pożytek? Bo wiecie ja sie tym szmatom królewskim nie dam - jakie ja przez nich życie miałam - i to nie tylko wiecie że mi date zmienili, ale jakie wartości ŻE MOGĄ BYĆ GŁOWĄ KOŚCIOŁA ANGLIKAŃSKIEGO. I wiecie ta Bona to do Warszawy czy Krakowa i może być. Taka wiocha. Ważna, ale co - nikt tego nie docenił. No to z takich rzeczy. Wiecie - ja legendy na państwo mam, arystokrację mam, a reszta nic nie warta. A ten Zachód też bo wiecie JAK MOGLI SKREŚLIĆ MNIE ZA SPOWIEDZ. Zamiast dać sobie szansę - iść do tej spowiedzi to nie , to mnie skreślilić , a za przekleństwo wiecie NIE MAM WARTOŚCI. No właśnie mam spowiedz - zrobię coś zle to idę do spowiedzi żeby mi Bóg przebaczył, a oni wiecie co sie wpierdalają? Wierzą w Boga? To co ich obchodzą moje wartości. Praca fizyczna moralność. Ale miałam opinię. To mieli mi powiedziękować za opinię. A na marginesie - oni mają lepszą wiecie. Ja nie mogę powiem wam. Ta ruska zwłaszcza w pralni , ktora mnie krzyżem pożegnała wiecie , a poszło o to, że popa chciała poslubić, on jej nie chciał i ona chyba zrobiła sobie z nim dziecko - tak jak w Polsce, myślała, że go tak złapie nie chciał -to egzekucja, z dzieckiem na zachod wiecie i krzyżem mnie wyrzuciła. Bo to dobrze działało. I to są wartości Zachodu obecnie i tej pralni pierwszej I TEJ GRUPY i przez to nigdy nie wrócę i tyle :( I nie wiem jak to było. Chyba zabijają - głowę urywają czy nożem w tej ciązy wiecie i pózniej po śmierci obdzierają gościa ze skóry bo by mi KTO WIE może dała radę a tak nie. I ten szef to wie bo mu się zwierzała i może być. No a ja nie mam takiej przeszłości i nie mogłam być. Nie mogłam 3 miesięcy posiedzieć. I dlatego tak sie stało bo co to za ludzie tam siedzą, co to za opinia gdziekolwiek z takiej pralni - 3 miechy sama jak patyk i coś chce. No i tak brata poznałam. BRATA EFRAIMA - taki skromny , miły i sympatyczny i wiecie. Tam jest tylko ilu kto kropnął i tyle :( No to on dużo... i tyle :( I ja mu się nie dam - jak GŁUP po prostu poszedł i odwalił czarną robotę i MÓGŁ bo życie jest straszne - właśnie widzę przy okazji, ale nie dam mu sie nigdy, pewne osoby też, on miał powiedzieć - a do Polski nie można transportu wysłać? Bo on sie nie ożeni PRZEZE MNIE. No taka piękna jestem wiecie i nadobna. A ta moja opinia to wiecie W OGÓLE nie była przesadzona. Absolutnie - w 2 firmie zapierdziałam się na śmierć i koniec. I jak się kapnie o co chodzi to może być, a tak go mogą wyrzucić. Taki chuj nie będzie mnie rodziną terroryzował taką jak jego - ojciec rozwalony piła elektryczną, stara - jakaś zdezelowana wariatka, on - żyje gorzej niż idiota bo na kasę oddany. Z tego ojca zrobił potwora - normalny człowiek. Z siebie wiecie niech potwora zrobi. Niech od siebie zacznie. Z tą spowiedzią też - niech se do spowiedzi idzie. Bez chrztu? No to ja napisałam że on jest nie ochrzczony. A do spowiedzi moze iść bez chrztu. Bo wiecie on ma MÓJ rodowod i na mnie chuj jebany w dupę i tyle. Jego mieli w dupę wyjebac to by wiedział co to jest życie. On wam powie to jest życie. Bez tego rodowodu gnoju stary - mu powiedzcie i tyle. Bo wiecie ja też byłam nieżle nienormalna przez niego i tyle. I jeszcze chuja mu ratuj. Bez sensu. I tyle :( No ale widzicie - nie oddali jak miałam rok czy dwa i taki koniec. NIech se do brygidek idzie - dawno go srajcie i jebajcie. Oni go do miasta wyrzucą z tej pracy. Wielki plejboj wiecie Katarzyny Figury. Ten ojciec a on i się nie dajcie - gdyby nie wiecie chory na łeb książę Karol i szaleńcy na jego punkcie to ani by na niego nie napierdział. A kara boska wam powie, że dziecko wysikał i tyle. Nie miał takich rzeczy robić a też dlatego jaki on jest i tyle. A ja też. No ale ja ojca skreśliłam za takie zachowanie. I tak jestem SPRAWIEDLIWIE ODDANA NA KASĘ. I sie z tym pogodziłam. Że takiego obrzydliwego ojca miałam , że człowiek drugi to tylko konto w banku i tyle. Np. moja matka. A matka zaś taka nie była. No i wiecie TYLE FORSY MIAŁA i on jej nic nie mógł wymyślić. Że to jego pieniądze są. Bo wiecie tak ją w sumie zgwałcił z tych pieniedzy i nie należy MI SIĘ NIC sie dowiem. Nie - wszystko moje za to. A wiecie - tego w życiu nie oczekiwałam. Pracy w sklepie i 3 dzieci. SWOIM i tyle. Mnie więcej nie było potrzebne. Ogrodniczym czy innym. Ja potrzebowałam wiecie liceum na maturę, studiów, doktoratu, pracy w szkole - to były moje potrzeby wiecie. I KRÓLOWA BONA. Naprawdę :( Że ojciec chory umysłowo to sie z tym pogodziłam, ale wiecie - mimo wszystko.A on wiecie nie dość, że nic tylko konto to jeszcze krowy od kobiety nie rozróżni. No i wiecie bo matka zaszła - to miał iść na łąkę tam nie zachodzi się, a zgwałcił ją bo nic tylko to konto wiecie a to kasa ze STRASZNEGO gwałtu z dzieckiem jako wynikiem i ZABICIEM dziecka i tyle :( I dlatego tym bardziej mieli mnie zabić i wszystko ich. Nie - nie umieli. PRzesadzili i tyle. Dali sobie szanse wiecie. ALE W SUMIE jaką? Zła? Mieli zabić mnie i tyle. A babcia sie dowiem? Babcia i tak skonczyła marnie. Czemu nie? I tyle. cdn. :(

Wiecie wszyscy na mnie, że po studiach do Niemiec nie wyjechałam. No tak - to jest zarzut wiecie. I dlatego zechciejcie zrozumieć że pracy dla anglistów było tyle, że w ogóle sie nie liczyłam że tak skończę i że tak jestem przyjęta do pracy, że pożal sie Boze - że na wyrzut baby z bioli bo dawno mnie nie ma i tyle. Ja jestem cała psychicznie rozklekotana a paszport był za pózno wiecie i tyle. Co ja chciałam w życiu robić? Lekarką być, a reszta bez znaczenia. Jeszcze ogrodniczką i tyle. Do technikum chemicznego też bym poszła i tyle. Na chemię nie, ale do technikum chemicznego bym poszła. Nie - do liceum O WIELKIM POZIOMIE. I wiecie ja z tego angielskiego I RODOWODU NA ADOLFA nie umiałam do Niemiec wyjechać. Ja widziałam tam tylko Adolfa. To miałam widzieć państwo śląskie. Ale wiecie ja nie rozumiałam,że jestem przyjęta na wyrzut baby z bioli, jak było tyle pracy. No i sie za to obraziłam i tyle. W szkole marszałka Józefa Piłsudskiego. Miałam dyry powiesić i tyle :( Co mi zostawało? A w Niemczech co? Amazon bo co jeszcze - pośmiewisko z rodowodu zrobili, a tak normalnie mogłabym tam żyć i coś tam gdzies dostać. Nie wiem. Normalne zycie mieć. No ale z takim rodowodem? I tyle :( No i koniec :( I wiecie ten ojciec będzie w USA i gwiazda. Tam dla normalnego człowieka TO IDIOTA a w Anglii wielki człowiek i tyle :( A Mengele to samo. To samo. Bona tez. Wielcy ludzie, światowi , maniery mają, a ja nie. :(

Witajcie ponownie, ja znowu jestem w kompie. W SUMIE chciałam zacząć nowy wątek ale mam to gdzieś wiecie i tyle :( Miałam dziś spotkać ze znajomą ale na nic nie zdążyłam. No prawie na nic i tyle. Na byle co zdążyłam wiecie. Kartkę czip musiałam iść załatwiać, rejestrować się w urzędzie i tyle z wszystkiego wiecie. TAKIE ŻYCIE MAM I JUŻ. Myślałam sobie, że dużo zrobię jeszcze, a 2 razy w kolejce wiecie byłam, póżniej chciałam 1 rzecz kupić - nie umiałam znaleźć i cały dzień minął. W tym urzędzie ludzi jak mrówek wiecie. Tyle ludzi pracy nie ma i tyle. Panie są miłe, zarejestrują i tyle. No ale co to da. Pracy trzeba sobie szukać i tyle. Ja to wiecie tylko do szkoły mogę z tą opinią i tak dalej to akurat, a reszta? i tyle :( I wiecie powiem wam ... już tak jakoś nawet do tej szkoły bym nie chciała - tylko coś swojego i tyle. Żeby coś robić wiecie. I tyle. I sie wynieść z tych wioch na zawsze. Ci mnie urządzili. To kuratorium też. A ci w Holandii też wiecie bo żebym musiała jeszcze pisać o jakiejś rzezi sprzątaczek w szkole wiecie. Dajcie spokój. A takie towarzycho spotkałam. Miałam nawet wiecie trochę czasu na zadumę religijną dziś też. Poszłam do jednego kościoła - w zasadzie no trudno orzec po co - patrzę a tam stajenka wiecie taka ładna. No i jeszcze dwie inne pojechałam oglądać. Poprawili stajenkę. Już demontują stajenki, ale widziałam że poprawili stajenkę bo tam chyba nic nie było a tam stajenka wiecie taka ładna. No i takie rzeczy rózne się działy. Tak się jakoś przejęłam tą stajenką i tyle. Bo taka inna, bardzo ładna zresztą. No i tyle z całego dnia. Jeszcze się pomyliłam, że powiedziałam LEGITYMACJA UBEZPiECZENIOWA zamiast karta chipowa. I tyle. Naprawde. I to wszystko co mam do napisania. Reszta to juz TERAZ muszę uważać bo nie mam kasy ani grosza. I dlatego pieniądze matki. A jeszcze zostaje mi poród do opisania na tym forum, żeby nie było, że stoję o cesarę. I ten czip wiecie mi się zgubił i tak pomyślałam niech przyjedzie do Polski na poród i niech spróbuje wypchać i może tak dziecko rodowod dostanie bo jednak John Lennon był wypchany i chciał ten rodowod. Dzieci z cesar są głupie. Wiecie tu by powiedziała PRYWATNY PORÓD, jeden już miała ale problem i by wiecie dziecko było wypchane i wszystko. Tam się nią nikt nie przejmie, a ona jest spita. W tym USA jeszcze nie piła a teraz? I wiecie w normalnym szpitalu w Polsce ma MOIM ZDANIEM to samo co w Niemczech. Więc nie ma po co wracać, ale jakby wiecie coś tam a nie wiem zresztą - prywatnie bo masę kasy ma to przecież wiecie takie coś jest możliwe żeby sobie prywatnie urodziła. W Niemczech też można ale co? I tyle :( I żeby nic nie było na mnie i tyle. I koniec. A ja no to powiem wam - matka ze ślubem na pogrzebie - to raz, powieszona, dziadki powieszone - nawet z tego brak wydania. W szkole wiecie też mi matkę powiesili dlatego wiecie choć ten rodowod w tym wszystkim normalny żeby nie było, że tam coś. Bo ja swoja historia to i tak pass USA i matematyka i tak średnie ogrodnicze i sklep by mi pasował. To jest skomplikowane, ale w Polsce tyle mi starczyło. Plus kasę matki miałam i tak by mi się należała. Tak to tylko ze szkoły, a tak normalnie. A rodowod wiecie - to dziecko można olać, stała się praca należy mu i koniec, wartości ma. Taka wygoda w zyciu. Tylko żadnych studiów , do matury i koniec. No i to jestem ja też. Tylko wiecie - bo na mnie że nie wyjechałam. Ale ja miałam rodowod na Adolfa Hitlera, ja nienawidziłam Adolfa Hitlera a tę jedną siostrę przezywali w pracy Adolf. Szkoły jak widzicie wszystkie skreśliłam. Po co ja chrzczona byłam to nie wiem. Takie coś to lepiej nic. I to poszedł mi tak rodowod i TAK BRYGIDKI ZACZĘŁO CIĄGNĄĆ żeby matmę mi okraść. Kurde już miały passy USA od matki i jeszcze wiecie mi matmę ograły, a reszta im pomogła i tyle. Ugotować se sama ugotuję i to wszystko. Bona wiecie ogrywa mi piekarnik dzisiaj, ale piekarnik też mam. I to tak od dziecka żeby nic nie wyszło, że mi czipa porwała chyba. No przestańcie :( A na tego Kevina tak przezywam bo co sie porównuje idiota bez studiów, matura po latach, a wiecie wszystko byłoby OK gdyby miał rodowod. I ma miał przestać i dalej na mnie. I żeby nie farbił że Holandia jest cudowna, miał sobie matkę przemyśleć , że przez ukradziony pass USA dziadki sie powiesiły - bo ojciec go olał i poszedł robić kasę. A dziwicie sie? To matka miała mu rodowod - co on sobie nie myśli? NIech spierdala do swojej mamusi Figury - niech go przyjmnie z otwartymi ramionami i tyle. Jest równie powalony w łeb jak ona i tyle. Nie wiem jak to jest - ja tylko napisałam, że on ma zespoł alkoholowy, ale chyba tak jest. Jednak Pan Bóg dał się dziadkom powiesić. Za koniec syna sie dowiem - a za wnuka? i tyle :( I to wszystko. No co jeszcze? No i widzicie jaka ta Bona jest - a ja ją oskarżam, że w piątek sie pości, a na pstrągi piecze a pózniej na mnie, że nie mają za co domu budować , dziecko w drodze - takie coś. 5 dziecko wiecie dosłownie i tyle. Ciekawe ile ta bratowa będzie miała dzieci - to też takie moje pytanie. No i widzicie z takiego czegoś rodzinę zrobiłam. CHOĆ JA? Ja tylko wiecie miałam ukradzioną roślinę i tak sie zrobila rodzina z wypalonego peta. I wszyscy się śmieją ze mnie, że nawet w sklepie pracy - ale ja jestem wzięta na kasę. TO MIAŁA BYĆ. Tak to cofam bratu w Polsce szkoły i jest po podstawówce żeby żal mu nie było niczego. Włocho-Francuz - niesamowite. Ale po podstawówce. I wiecie chmura była moja i koniec - po co sie gapił. Bo jeśli nie elektryk to kto i tyle. To jest po szkole podstawowej. I wiecie ja oddana na Skarbka - wszystko ze mnie zerżnął, matury nie zdał - niesamowity syn Francji i Włoch to jest i tyle. Gorzej niż zwierzę i tyle. Niech sobie ojca poszuka to i tak ważniejsze niż matka i sie odpierdoli od mojego bo to nie jest jego ojciec i tyle. Na razie wiecie wszystko ma dzięki chujowi - pracę, a to jest do robienia dzieci i do oddawania moczu. Zasadniczo i tyle. Żeby nie było że ja stałam o takiego wariata i tyle. W ogóle ale brat - syn Bony i Mengele. I ja sie za zęby nikomu nie dam i tyle. A ja sie dowiem że do 2 lat babcia mnie miała brać i nie. No to skończyła marnie. Ja sobie wiecie nie życzę kontaktu z ojcem żadnego - ja mu też powiem - 2 lata miał pan na opamiętanie sie i oddanie mnie babci. To że pan sobie ubzurał coś tam to jest pana sprawa - pana problem , ze pan sobie życie postanowił zmarnować. To jest pan chorym umysłowo wariatem i niech sie pan idzie leczyć. Pan w Niemczech jest to niech pan idzie do psychiatry albo sie powiesi. Jak można w ogóle tak myśleć i z tego ja jestem na wsi - jak matka umarła za poród w Londynie, przez to mnie mógł wynieść i powiem wam choc miejsce urodzenia miał docenić bo też jeszcze bym coś kumała z Polski a tak nic i tyle :( 14 wrzesień, tu miasteczko obok miejsce urodzenia. I wiecie ja powiesiłam tyle osób, że pojęcia nie macie. ODDANA NA SKARBKA - nie wiem czy ktoś ma szanse to ograć i tyle. Normalnie ten ojciec do dziś siedzi - za całość dożywocie, ale że handluje rodowodami to sie wydaje nie wiadomo co i tyle. A rodzina jest z ukradzionej rośliny i państwo Holandia miałam ograne. Ten Kevin niech spierdala wiecie - tu była bieda aż piszczy, dziadostwo, mnie poszły włosy Indian - tak bym sobie dawno pass USA zrobiła, z rodowodem na Adolfa Hitlera ani wyjechać do Niemiec nie umiałam - tylko ich nienawidziłam za 2 wojnę światową - takie coś. Gdzie ja mu się poddam? Trochę więcej bym wiedziała i go nie ma w pracy. I niech on sie niczym nie łudzi. I tyle. I nie wrócę bo go wyrzucą i tyle. Taki głupi jest i niech idzie sobie wiecie do mamusi z tym problemem. A kłamie? Tyle kasy ma. No to ma i tyle :( A włosy Indian miał zawsze i miał mieć pass USA i dawno być w Stanach. On jest dla mnie gorzej niż chory na łeb. Nie miał szans na ogrodnictwo miał spieprzać i nawet nie odwracać sie , ale wielki gieroj. A ja jednak się 5 lat dłużej uczyłam, sponiewierana byłam 10 razy gorzej niż on i niech spierdala dziecko nauczycielskie i tyle. A moja matka dostała zwolnienie dyscyplinarne w szkole i marnie skończyła i nie muszę tam wracać. Ja miałam sprzedawać i coś swojego dawno mieć i tyle. Handlówkę miałam mieć. Może i do banku. Takie coś. A ta rodzina ta jest głupia. Na prababci sie nie znają. Rodowodów nie mieli i przy księciu padli. Jedyny zarzut wiecie. No ale mieli się bać tych rodowodów. A pradziadek oszalał wśród kwiatków jak nasi w Niemczech. Co on w tych kwiatkach widział? Ale wiecie - no to co im zostawało w tamtych czasach. Bo wiecie ta królowa Vikta to też ułom - w ogóle matki nie przemyślała. Jej by nie było gdyby miała pracę. 1 dziecko by było i na służbę. I tak miało być. Nie. Czemu? No i mieli spadać, ale mąż nie. No to nie. I tyle. A co to było warte? I tyle :( Ot cała historia i co ja tu robię? I wiecie z Indii w Londynie bym mogła być i bym to mieszkanie matki chciała... choć też to takie - powiesiła sie w nim. Ale coś bym z tym mieszkaniem robiła. A tak? Z Polski. Bez sensu i tyle. A w Szkocji bez sensu, ale też by można coś robić. Ale z Indii. A tak? Jeden bezsens. No ale żyć z czegoś muszę bo tu nie ma szans. Tu rodzina zrobiła ze mnie niewolnika i zapomnieli mi zapłacić. To ja im zapłacę jak dostanę żeby wiecej ich nie oglądać. A tego brata też - bo mu zawiszczę. Nie - on po prostu miał zostawić mnie w spokoju jak każdy inny brat i tyle. Ma chałupę? ma żonę? ma dziecko w drodze? Ma studia? ma maturę? ma pracę? Wszystko ma i niech spierdala na księżyc i tyle mnie w sumie obchodził ZAWSZE, ale wielki brat, ustąp BO BRATU SIE USTĘPUJE. No wiecie... nie o to chodzi. I tyle. Ja sobie poradzę DOSKONALE BEZ MOJEJ RODZINY W POLSCE tylko potrzebuję kasę matki i to wszystko. A jaka chora byłam bez garnków to juz nie powiem. Braci na zachodzie nie życzę sobie jak polskiego i tyle. Ja jestem z Domu Dziecka dla siebie i koniec. I tyle. A teraz niewolnikiem jestem. Wiecie i nie porównujcie się do mnie bo ja jestem zdemolowana całkowicie przez bratową ostatnio. Krowę z kolczykiem. Nie byłam lepsza sie dowiem od brygidek. No niestety troche więcej rozumu miałam. To go dostałam sie dowiem. To na to zasłużyłam żeby go dostać, braci niech sobie zjedzą i Bonę również - w piątek sie pości , mnie to nie obchodzi co one PIERDOLĄ dla mnie i tyle. Jak potłuczone. Od małego i tyle. Mogli powiedzieć że jestem z rodziny królewskiej i bym sobie NIE MYŚLAŁA. Bo se za dużo myślałam. O tym,że mam rodzinę. Wyłacznie o tym. Że Bona i Mengele to moi rodzice, a z rodowodem dziecka to sie wiecie liczy tylko poród i nic więcej. No i tyle :(

ps. wielki brat, ustąp BO BRATU SIE USTĘPUJE. No wiecie... nie o to chodzi. I tyle. Ja sobie poradzę DOSKONALE BEZ MOJEJ RODZINY W POLSCE tylko potrzebuję kasę matki i to wszystko. A jaka chora byłam bez garnków to juz nie powiem. Braci na zachodzie nie życzę sobie jak polskiego i tyle. Ja jestem z Domu Dziecka dla siebie i koniec. I tyle. A teraz niewolnikiem jestem. Wiecie i nie porównujcie się do mnie bo ja jestem zdemolowana całkowicie przez bratową ostatnio. Krowę z kolczykiem. Nie byłam lepsza sie dowiem od brygidek. No niestety troche więcej rozumu miałam. To go dostałam sie dowiem. To na to zasłużyłam żeby go dostać, braci niech sobie zjedzą i Bonę również - w piątek sie pości , mnie to nie obchodzi co one PIERDOLĄ dla mnie i tyle. Jak potłuczone. Od małego i tyle. Mogli powiedzieć że jestem z rodziny królewskiej i bym sobie NIE MYŚLAŁA. Bo se za dużo myślałam. O tym,że mam rodzinę. Wyłacznie o tym. Że Bona i Mengele to moi rodzice, a z rodowodem dziecka to sie wiecie liczy tylko poród i nic więcej. No i tyle :(

Wiecie jakbym była taka jak dziś to ten brat jest W PIEKLE i tyle. I co? I co tak skacze idiota i koniec. I jego żona. A ci ludzie też. Niech sie powieszą. Tyle mnie obchodzą. Bo niby co więcej i tyle :( Najmądrzejsi na świecie - pierwsze miejsce w znęcaniu się nad sierotą z powieszoną matką. Ale ojca mam - to niech sobie go zjedzą tutaj. A brygidki też. Nic mnie to nie obchodzi. A obiad bym sobie OD PODSTAWÓWKI ugotowała sama i powiem wam NIE ROZUMIEM co ta Bona robiła w tej pracy, że zakładu nie ma a tak pracowała, że nawet obiaduy nie umiała sama ugotować. Tak ciężko było jej IŚC NA STACJĘ i WRÓCIĆ. A wynieść się z tej chałupy jeszcze ciężej. Wy myślicie że ona jest normalna. Ona w oczach MA BIAŁKA ZAMIST ŻRENIĆ i dla mnie wiecie ona jest takie opętańce, że żrenic w oczach nie mają tylko białko. Taka przewrotna. Żeby nie było,że stała wyłacznie o kasę w życiu. A o co? I tyle. I jeszcze wzięła mnie na kasę. Kiedy ona chciała dostać te pieniądze? I jeszcze wszystko bym jej wybaczyła, ale tych sióstr w liceum NIE WYBACZĘ NIGDY NIKOMU i tyle. Przy tym ANALIZIE bracie? A to też dwie Analizy, a Bona też kolejna Analiza. Bo ja miałam im MIESZKANIE załatwić i przez to do liceum poszłam. No wiecie co? Dalibyście mi sie choć powiesić. ANI TYLE NIE MOGŁAM W TEJ POLSCE. naprawde :( Bo czego żałuję wiecie? Że sie nie powiesiłam w podstawówce. NA TYLE ZASŁUŻYŁA TA RODZINA ale gdyby byli uczciwi. Nie byli to żyję do dziś i tyle. A babcia też sie dowiem. Która? Wiktoria. To nie jest moja babcia i tyle. No to w Anglii. To juz bez znaczenia - już się liczy co dalej i tyle. A ja nie jestem nie wiadomo kim. Ja znam swoje miejsce. A moja matka popełniła samobójstwo i tak dalej. I to są sprawy prywatne równiez, a wy nawet tego nie umiecie uszanować - nawet tego. To sobie łaźcie do porno żeby mieć stała pracę. Tyle wam po mnie zostaje. Przecież ta moja matka - ona była ofiarą tego porno. Mieli dać ją gdzieś gdzie nie ma porno. Do takich jak ona. A tu cała klasa w porno na stała pracę. Wy tego nie rozumiecie. Czy ja tego od was oczekuję to też nie wiem, ale ja sobie po Jagier nie jadę ze miała ojca po podstawówce wiecie. Bo chyba tak było. No to teraz. I czego kurwa chciała? Ksiązek? Co - katechetką chciała w zyciu być? Nie chodzi mi o to, że praca fizyczna to ma być kółko modlitewne ale sie NIE WPIERDALAJ W CUDZE ŻYCIE I CUDZE PROBLEMY i tyle. I niech teraz poradzi Śmieszce co ma robić dalej - ona. I tyle. I tyle mnie to obchodzi. A jak mnie nie chciała w domku to wystarczyło powiedzieć bo ja sie chciałam wynieść wiecie i tyle. Ale jak? I koniec :(

Wiecie przez tego brata tez mi było w tym domu strasznie. też mu sie nie dam. I bił mnie i wyzywał. Co on sobie nie myśli. A reszta? Poniewierał KK to po co tam po ślub poszedł? A jakieś głębsze przemyślenia to w ogóle i tyle. A z mojej matki się śmieją A CO ICH ONA OBCHODZI? Po co im ona? I tak tym śmiechem niczego nie osiągną. A ja rozpaczą się dowiem. Smutkiem i tyle. Rozpaczą. Jak już to nienawiścią - takie mam słownictwo i tyle. I żeby ten brat nie myślał, że on dla mnie coś znaczy. Tyle co nie wiem - co coś tam - co byle co i tyle. Bo wiecie patrząc na niego to rzeczywiście po co sie uczyłam? No ale on jest po studiach wiecie. I on nie miał rodowodu no i nie na Adolfa Hitlera. A ja mam siostry w banku. To mial być bankierem jak jest taki mądry. Co on sobie nie wyobraża? I tyle. Niech sobie robi co chce. Ja wiecie wiem, że wielu rzeczy nie umiem. Ale głowę to mam raczej swoją. Teraz mam rodowod wyprostowany, pass USA, włosy Indian , roślinę, wszystko odzyskałam i po co ta rodzina mi? I tak byli z wypalonego peta. Bracia też. Ja mam swoją głowę. Na dzieci i tak za pózno, wszystko bez sensu , przekreśliłam - i to wszystko - co jeszcze? I tyle :( Nie wiem.

Wiecie im na mnie zależało jak na tych siostrach komukolwiek zależało. Z SAMEGO ZATRUDNIENIA W PRACY mogłabym wyjechać do Niemiec wiecie po studiach i tyle. No ale... bez sensu. Ja miałam mieć wszystko swoje, swoją historię. A przynajmniej jako mała dziewczynka do babci oddana. Zmieniony rodowod i normalna bym była. Gdzieś bym tam pracę dostała. Choc wiecie ten rodowod i tak by sie ze mną ze zjawy matki wlókł i tyle. I ta Bona to jedna nienawiść. Bo ta okolica jest STARSZNA. Wy tego nie rozumiecie. Nigdy mi nie dacie rady TAK STRASZNA JEST TA OKOLICA. Tu nawet jest szkoła JP2 - takich szkół jest pełno, ale ta jest wyjątkowa i tyle. I mam żal , że nikt mi nie wytłumaczył tej stałej pracy. No to ale uczciwy był ten Mengele a Bona też. A ja jestem tu MOIM ZDANIEm bo nie chciała mu brać do ust i tyle. A jej obiad mnie w ogóle nie interesuje. Mam pracę, kase , sama sobie ugotuję. Teraz garnki mam. Kiedyś bo garnków nie miałam, ale mam. I uważam ja za LENIA i OSZUSTKĘ. I tyle. I kiedyś zero kontaktu i tyle. Tak jak z ojcem tylko będę wiedzieć, że jest gwiazdą w USA i tyle. A jak mu sie znudzi to sie może wygasić. Jedyny rodowod na jaki zasłużył. A ta Św. Agnieszka to chyba zebym do burdelu trafiła, ale wiecie św. Agnieszka a on. Wybaczcie :(

Wiecie pomijając juz wszystko - ten brat tu w Polsce - ale on nie jest moim bratem , my tylko żyliśmy razem w domu dziecka - to on też jest z zespołem alkoholowym. Tak uważam. Bo taki polski jest. Żeby pasował. Dlatego go chyba tu dał ten mój ojciec. Ja nie wiem. Mnie to nie interesuje. Ja mam swoją rodzinę. Niech se szuka swojej. Co ja tu przeszłam przez niego też to wiecie. Juz na wszystko uważałam za ta granicą. Ale jakie miałam tam szanse? Pass USA - i koniec. Choćby tyle. A reszta? A tu to samo. 36 lat, niewydana co ja mogę robić? Zaś do szkoły na 5 minut? bez sensu i tyle :( I wiecie ja dopiero teraz jestem normalna i tyle. I ten brat w Holandii na mnie bo ma dziecko z carycą ale wiecie NIECH WYKURWIA - to dziecko i tak nie żyje, ona go ma w dupie i jego starą i o co mu chodzi? I tyle. Niech wykurwia gdzie chce i tyle. Byleby sie nie powiesił BO ZAŚ BEDZIE NA MNIE i tyle. Bo sie nie wydałam. To po średniej mieli mnie wyswatać. Zgłupieli wszyscy i tyle. Z rodowodem to za byle kogo i koniec. I wiecie co on tam chce ode mnie - tyle kasy miał od dziecka. Niech se ją zje na obiad. Ojciec go jebał dokumentnie, ale jego wszystko. On sie miał powiesić i to wszystko. Ja przynajmniej to rozumiem, a on? Nie rozumie tego? TO NIECH CHOĆ TYLE ZROZUMIE bo on niczego nie rozumie. Ze ktoś może mieć gorzej niż on - a rodowod miał dostać od kurew i ma 1 procent racji a tak JEDNEGO PROCENTA RACJI nie ma i niech wykurwia i Śmieszke poprawia idiota głupi, a ja wiecie coś tam chce to co. A ta caryca niech sie też ode mnie odpieprzy bo dawno w dupie ją mam. Ile ja miałam przemyślen różnych i tyle. A ona prawo jazdy sie dowiem. No to miała zrobić z niego użytek - wielki problem. Z samochodu również. Miała mieć kierowcę jak była taka wielka dama i tyle. Ona była WYEMANCYPOWANA sie dowiem. To po co jej to dziecko było? Ona była ofiarą NIENAWIŚCI Niemców. Ale czego oni jej tak nienawidzili? Ani rodowodu nie miała. Bo to to jeszcze, ale reszta? I tyle :( Za kasę babci jej nienawidzili? Całkiem możliwe :(

Wiecie ludzie są CUDOWNI - wszyscy ustawieni po stała pracę pieniędzmi matki, a ja? Przez to je chce i tyle. CO JA MIAŁAM W ŻYCIU ROBIĆ? I z tej kasy mnie tak okradli WYŁACZNIE Z TEGO bo sie nie dam bo by sobie to przemyśleli. I tego nie widać. No bo widzicie taka rodzina , ze tylko ta kasa. Nic wiecej i tyle. I tego sobie nie przemyśleli mi powiedzą. jedyny ich pech. Nie jeszcze jest drugi i nazwya sie TA CHAŁUPA a ona jest z gier liczbowych i tyle. Jak mieszkanie Kevina i tak go żegnam - przez to studentki mogły być, a tak to nie wiem. Ja już zegnam tego brata. Rodowod dostał za życia - nic mnie wiecej nie obchodzi. I wiecie ja mam swój honor - za opinię naszych na zachodzie - do szkoły moge wrócić. Tam już mnie nie obchodzi nic. I wiecie jak ta caryca ja też jestem ofiarą nienawiści i tyle. I takie życie jest :( Co ona sobie nie myśli? A wy wszyscy razem z nią i tyle. Ten brat - pokój na kurwy, a od Zielińskiej nie moglam odejśc. Naprawdę :(

Wiecie oni chyba chcą żeby mój pobyt w domu to nie był tylko obiad. NIESTETY to jest tylko obiad, a za chwilę ani tyle. To jest Dom DZIECKA a rzekłabym lepiej w domu dziecka choć nic nie powiem bo nie byłam. Ale niewolnictwo to jest od dziecka i co sie z adoptem porównują. A ogrodnik ma BIOLOGICZNEGO OJCA od niego ma wszystko i do widzenia. Ten drugi brat miał miliony - tak został oddany, a czemu jego matka nic nie zrobiła z jego kaśą to nie wiem. Moja wszyscy MOIM KOSZTEM na pracę stała byli ustawieni, a tam nie wiem. ja nie jestem z Holandii i nie jestem córką 2 pracowników banku i tyle. Poniatowska też się nie nazywam i tyle. No i to wszystko. Co jeszcze?

Wiecie moje życie możnaby podsumowac jak życie Edwarda 8 - MIAŁAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDĘ CZYMŚ WIĘCEJ czy ŻE JESTEM CZYMŚ WIĘCEJ niż wypalonym petem. takie cos. No ale ani tyle... choc może jestem. Ale w sumie ANI TYLE sobie nie daję szansy. Naprawdę. Bo po co ja żyję? No właśnie. Ale babcia mi głowę uratowała to z szacunku dla niej żyję i z chmury na jej pogrzebie. Wy tego nie rozumiecie. Nie musicie. Ale taka prawda :(

Witajcie ponownie, bardzo interesujący link mi tu wpięliście. Naprawdę. Ale co z tego jak nie nazywam sie Władysława Gomułka. Nikt nie śpiewa mi 100 lat. Dopiero teraz wiem, kiedy się urodziłam. KIEDY SIE NARODZIŁAm wiecie. Tak jak Bóg się narodził w Betlejem tak ja się narodziłam. Najadłam się wiecie pstrąga - dobry był, ale to tylko jedzenie. Jutro Bona wstanie i wszystko mi wypomni. Zwłaszcza któryś rok bez pracy. Ale wiecie NO NIE DAM SIĘ TEJ BONIE. Dziś 2 godz. stałam w urzędzie dla bezrobotnych i powiem wam - no samo przyjęcie mnie i żebym sie zarejestrowała. Ona miała mi kazac wracać i tu sie zarejestrować. No jedynie że robiłam ten doktorat. I ja miałam wiecie DOBRA już pal licho głupie studia, ale być moze stałą umową o pracę odejść, zrobić sobie kurs jakiś i powiem wam do sklepu i z tego sklepu wyjechać sobie NA STAŁE. No wiecie moralna byłam - byle co by mi tam pasowało. Na przykład ten amazon. Wyżej, niżej - jakoś tak. Ale doktorat - no ale widzicie niczego nie obroniłam. I ja się w ten doktorat wpakowałam tez. To nie było nic normalnego. Nie tak to sobie wyobrażałam wiecie. Może mogłam odejść, gdzie indziej iść. Nie wiem. A za Mengelego też się nie dam - kurde może mi ktoś miał powiedzieć, że ja nie mam szans z nim na stała pracę. I wiecie ja jedyne co widzę to UP i siebie tam bez szans CO MNIE DOŁUJE bo powinnam normalnie pracę z UP dostać, ale wiecie - no cóz... takie życie jest. Oni się nie dadzą bo też mnie pociorali. Nie mieli mi zasiłku dawać i mogłabym być się dowiem. No ale wiecie - ja jestem wzięta na kasę , to wszystko sie dubluje i co? I czemu ja jestem karana za to i tyle. Na szczęście nie chcę wrócić do Holandii, a ogolnie to powinni oni zejść bo to ja byłam w domu cały rok, ja zebrałam zasiłek i ja odpowiadam za to,że na uczelnię nie wróciłam. Ja miałam dostać kursa no i widzicie co dalej? Teraz dostanę kurs jak mi kasa po matce pasuje. Niech sobie choć tyle te Angole przemyślą. Wiecie bo ja nie rozmawiam z nimi? O czym? Zobaczcie są te koleżanki matki z pracy? Oni wiecie DO NICZEGO SIE NIE POCZUWALI i nie dajcie sie. Nie było mnie bo TAK WAŻNY JEST KSIĄŻE KAROL. W XXI wieku. I on jest tam chytry, ale tu już taki chytry nie jest i ja mu powiem, ze ten Saddam jest przez niego i Bushe też i tyle. Rodzina królewska - kto wie? A ja wiecie też - rodzina, rodzina , rodzina. I powiem wam - o to nigdy nie będę miała pretensji bo sama się nie wydałam MATKI NIE MIAŁAM WYDANEj, dobra - i tak bym miała małzeństwo 1 męczennicy - dziecko martwe. Ale coś by tam było. A tak? i tyle. Bo jaka ja jestem? Taka. I mieli już przestać mnie ogrywać ta Bona i Mengele i tyle. Choć na tym doktoracie , a ktoś sie miał nade mną zmiłować że to moi rodzice nie sa i wiecie co by było dalej? Wyjazd z Polski i ani bym nie pierdnęła na nich i tyle. No głupki że szkoda gadać. I wszystko na nich, a tak? I tak siostry możeby żyły a tak? I tyle wam napiszę. I że chcę swoją kasę. I to będę truć i truć i truć ... a takze 1 przykazanie. Taka Śmieszka - nie będę miał bogów cudzych przede mną. Jak ona realizuje 1 przykazanie i tyle. Głupia wariatka i tyle. Jak na razie ma problemy ONA z 1 przykazaniem, a mnie 2 wyrzuca. Bo tak. Bo kazdy powie 6 przykazanie. Nie - pierwsze przykazanie i tyle. 2 nie wiem. 3 przykazanie i 4 przykazanie a 5 przykazanie również. I 5 przykazanie to wszyscy tam wiecie - pijani jak bele - tyle wam napiszę. Ja też PRZYZNAM SIE za dużo piję, ale wiecie w listopadzie zerwałam zaręczyny i od Bożego Narodzenia opłakuję narzeczonego. Co mam robić? Muszę odreagować. Bo jak ogrywam Śmieszkę. Tak - a resztę takich jak ona też. Najpierw musi być perspektywa, pózniej dziecko. Ale matka katechetka i zobaczcie brygidkami w nią - ja to pisałam i te brygidki ma - niech sie wyniesie. NIech sie nie łudzi tym ogrodnikiem. On jest JEBNIĘTY W ŁEB. Ten Kevin chyba też. Musiałby wiedzieć kilka rzeczy o tej carycy. Za głupi i tyle :( Choć mógł sobie to przemyśleć. Taki inteligentny - niech sobie myśli o czym powinien. Niech rozwiąże swój problem i wtedy wiecie może być żonaty. Tylko tak. A ja mu tego nie umożliwię bo wtedy byłby lepszy ode mnie, a tak mnie sponiewierał wiecie i by poszedł ale nikt słowa nie powiedział wiecie że krzywda mi sie stała. Nic. Za tych samobójców z Polski z holenderskim , a tak też się musi męczyć - taka ta caryca była. A PO CO SIĘ PORÓWNYWAŁ i tyle. Miał rodzinę? miał. I się miał od... i tak dalej , żeby nie było, ze MUSZĘ przeklinać. Nie muszę i tyle :( Ale to jest nauczka i koniec. Choć no ale on nie za bardzo tam pornografią sie interesował. Choć rodzice cały czas porno i wiecie też ogłupiał. I tak został zniszczony. Caryca niczym Analiza. No ale ona ocalala, a tamta nie za bardzo i tyle :( I wiecie napisałabym wam dużo rzeczy, ale nie jestem z Polski. Jestem Induską. I powiem wam nie napiszę bo polski KK LUBI BYĆ CZARNY. Ja uważam, ze człowiekowi należy sie szansa i powinien móc mieć szansę poprawy, a KK jak wiecie ma robić świństwa ludziom to niech stoi o to,żeby morderców zamykać w kiciu i tyle. Jak to jest, że iluś tam krotny recywista moze być a ja nie i tyle :( I wiecie jeśli chodzi o mój wyjazd do Holandii DZIŚ to ja byłam bardzo odważna. Nie pojadę więcej tam sama też nie choć tak jak piszę 3 samobójców z holenderskim na mnie. No wiecie... jedż z kims i to samo. TYLKO GRUPA sie tam liczy. Nic więcej. Zeby nie było wiecie,że rodziny mi nie uznała, powiesiła sie i co? Racji nie miała. Jasne że miała i tyle :( Jedynie że mi dawają jeść czego nikt normalny nie rozumie. No wiecie ale rodzina? Normalnie dawno mam swoją rodzinę i wiecie gdybym wiedziała, że ta Bona tak ściemnia to też bym miała rodzinę z wypalonego peta znowu sie dowiem. No nie do końca wiecie. Po prostu musiałabym rozumieć, ze to wszystko co robi Bona i Mengele to jest KŁAMSTWO. A tego nie umiałam wymyślić, tylko, że nic mi się nie udaje. I wiecie kiedyś zero kontaktu. Z tym Kevinem też tyle ile. No może i jest przystojny, ale inna praca i koniec. Nie - i jeszcze do Niemiec za mna dzwonił, człowieka zabił CZY ON JEST NORMALNY? I tę Iwonę i tę Anetę też. I Janina tez nie żyje przez niego. No wiecie takie pół na pół wszystko, ale mimo wszystko... ach dajcie spokój. Gdyby miał rację to dostałby za poprawianie kurew. Problem w tym że zero racji. I ja go nie obrażam tylko żeby sobie poszedł już bo to bez sensu. I wiecie JAK MOŻNA WYJŚĆ ZA MĄŻ - już pomijając wszystko - BEZ SŁOWA DO KOGOŚ ZWRÓCONEGO. Bez przedstawienia się. No wiecie co... a czy ja go chciałam? On jest przystojny, ale np. już jak za dziwkarza wychodzisz to masz problem, a on? I to za takiego,że pracę ma. I to wiecie tak to jeszcze bym smoliła te wszystkie Polki tam. Ot dziwkarz i tyle. Ale to wiecie nie jest tak - no żeby to tak było. Wszystko przez starą się dowiem. No dobrze ale ktoś sobie myśli jak ja - dziwkarz, a to wcale nie jest tak i jeszcze go ratuj. ZA CO? Za tę rodzinę z wypalonego peta? No wiecie ... to już jest WSZYSTKo i to jeszcze MUSIAŁAM bo sie nie umiałam kapnąć że Amerykanka i tyle :(

Wiecie ja jeszcze tu napiszę - na razie idę się przespać z pstrągiem w żołądku i tyle.Zeby mi się pstrążek dobrze trawił. Następnie dalej coś napiszę i to wszystko. I tak jestem załamana że nie mam stałej pracy i tą Holandią, że wiecie coś strasznego. Ale jestem na pogrzebie babci i leje z chmury deszcz na wszystkich. i to było że chmurą się mieli przejąć. A JA TEŻ SIE DOWIEM. I sie pomodlić CO TO ZNACZY. I bym wiedziała że oddana na Skarbka i tak nie po mnie bo bym to umiała ograć. Bo to jest moja wina, że ja nie umiałam wierzyć. No tyle ile. Ten Skarbek wiecie jedynie, że nie modliłam sie po co chmurka przyszła. No po to, żebym sie poprawiła. Bo aniołkiem nie byłam. Aaa bo chciałam widzieć anioła. I zaczęłam wymyślać a ten gnojek - ten młodszy braciszek - on powiedział , ze ona chmurkę - ja, a on ANIOŁKA widział. Tu stal i wiecie TAK SIE TO STRACIŁO. Przez tego cygana głupiego. A matka powiedziała - Bona - chmurka to może była a ten aniołek to juz chyba przesadzilliście. No i ja wtedy powiedział - nie było aniołka tylko chmurka była na drzwiach i wiecie SAM SE JEST WINIEN i z tego ma tę chmurkę z aniołka. I sam sie wkopał w tę chmurkę. Miał cygaństwa żałować. I tak ma szkoły wszystkie, a normalnie co? Przecież żadnych zainteresowan i tyle. I po co cyganił. I chmurka się straciła i chyba na pogrzebie matka do chmurki miała wrócić i mnie zostawić w spokoju. Kiedy to był ten pogrzeb. W liceum? W podstawówce chyba wiecie. I miała mnie zostawić i dać do ogrodniczej i babcia by mi pomogła. Bo oni szanowali wszystkich - no to co robiłam w liceum? I chyba był pogrzeb w wiecie czerwcu/lipcu 1990 roku jakoś tak i się nie dam. A może nawet wcześniej. Ja sobie to sprawdzę, ale 14 lat miałam i pasuje :( Niestety :(

Wiecie MINIMALNIE i bym miała włosy Indian bo z chmurki SREBRNEJ tyle bym miała bo tak lubiłam zwierzęta - kurki zwłaszcza, kaczuszki, ptaki, że wszystkie włosy Indian mi leciały i z czapeczki. I to miałam tę chmurkę i te włosy miałam z tych kropel deszczu wziąć. No i ta chmurka mówiła, że mam być dobra. I tyle tylko zrozumiałam i koniec. I po latach wiecie zawsze mnie ciągnęło do kropki deszczu. Ale to kropelki, a tam były takie kreski i tyle. No i wiecie dużo się starałam dobra być, ale lepiej miałam sobie deszcz przemyśleć i tego sie trzymać i miałabym co jeść. Tylko tyle. A tak? No taki bład bo inaczej co? To musiałabym być w mieście, a tak? :(

Wiecie a ta chmura na pogrzebie babci to też sie nie dam wiecie. Też włosy Indian. I babcia mi mówi - takie mieli włosy jak ja w tej trumnie i tyle. Bo w ogrodnictwie mi się śniło, że leżała w trumnie i głowa odzielnie i ciało oddzielnie. Tak babcia mi się nigdy nie śniła, a w ogrodnictwie głowa oddzielnie i ciało oddzielnie. DWIE TRUMNY. I po tym śnie już chciałam wracać. No 2 tygodnie i stała praca w Holandii sie dowiem. No do Anglii po Wielkanocy mogłam jechać. Nie mogłam - a no to info i co tam robiłam? Bezczelne gnoje i koniec. Po 1 dniu moglam odejśc i koniec. Bo co o nich myślę? Tyle. Po 1 dniu mnie nie ma. Tak sie wyzywac na kimś. A ja sie nie wyzywam - ale wiecie Żreć co gnoje mają i niech wykurwiają. Ja nie mam pracy i pieniędzy a życia też i tyle mnie to obchodzi - tylko matkę mam na zawsze i nikogo więcej. Jeszcze karierę 2 razy robiła, 2 razy jako zwierzę przyszła. Takie mam pieniądze z Afryki Kainowej. I tyle. I dzięki mnie wszyscy mieliby Kaina i mogliby budować, ale nic z tego. Dostaliście imiona święte do przemyślenia na kafe i tyle. ILE ZNACZĄ CZASEM? Ja żałuję że perła między wieprze, ale nie pierwsza. To ściągam i zostaje u mnie wszystko. Jak moje zapiski tu - to ścięte to nie ma co gadać :(

Wiecie wy sie tam nie dajcie w tej Holandii - oni wam powiedzą, że stara Kevina pod pociąg sie rzucała dla niego- chciała mu pomoc w życiu. Co wy :( Ona nim pieprznęła od razu. Pass USA i w dupie go miala. Moi ANI TYLE sie dowiem. A on pod koniec podstawówki mial na szewca iśc, a on był lekarzem po przedstawieniu Ania Shirley i Gilbert Blythe. No to mógł zgwałcić jakąs i żeby mu płaciła jak Wallis Edwardowi. I OMAL TAK SIĘ NIE STAŁO. Bo czemu on był taki ? I ta moja matka kasa, i on kasa swojej i ta caryca z NIemiec kasa też. i tą carycą tez sie nie przejmujcie bo to są problemy polsko-niemieckie a takze nienawiści między Niemcami. I tego, ze miała chciec rodowod. PO CO wam powie. Taka straszna. No po co? Żeby tak się nie poszła kurwić. Wschodni Berlin to na Zachod po rodowod i tyle. I już Katarzyna Figura była mądrzejsza od niej. Niemka i ją olać dokładnie, a jego też. Bo tak i już :( Tego alfonsa sie dowiem - jak na razie alfonsem nie jest - nie przemyślał sobie byle czego i tyle :(