Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enrico de lahoooy z Duptszydz

Gdy widzę samotną matkę z dzieckiem przechodze na drugą stronę ulicy

Polecane posty

Gość Enrico de lahoooy z Duptszydz

Mam stracha po prostu, nic nie poradze

Gość Enrico de laheooy z Duptszyd
boję się, że mnie dziecko rozpozna i powie TATO!!!!!!!!!

Gość japonka855
jeśli widzisz obcą kobietę na ulicy to skąd wiesz, ze jest samotną matką? może tatuś dziecka jest w pracy

Gość mICHAEL jACKSON kING OF POP
SAMOTNE MATKI MAJĄ TO WYPISANE NA TWARZY I NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ NAWET POD GRUBA WARSTWĄ KOREKTORA Z MAX FACTORA

Gość japonka855
aha, to dobrze wiedzieć, bo nigdy nie widziałam żadnej z napisem na czole ani w innym miejscu :)

Gość Enrico de lahoooy z Duptszyd
ten pode mną to oczywiście podszyw :) a samotna matka ma wypisaną na czole i twarzy taką złość do mężczyzn że lepiej zejść z drogi bo jeszcze by do czego doszło

Gość Enrico de lahoooy z Duptszyd
A najgorsze to takie co nie wiedzą kto jest tatusiem ich dziecka, takie to wszystkich podejrzewają

Gość japonka855
"złość" może mieć wypisaną na twarzy kobieta, która akurat ma okres, której dziecko ciągle wrzeszczy na ulicy i nie może go uspokoić, która pokłóciła się z mężem i wyszła odetchnąć na spacer z dzieckiem itp, itd, wcale nie musi to być samotna matka. za to samotna może iść sobie wesoło z wózeczkiem, bo cieszy się, ze rzuciła debila z którym było jej źle i może zacząć życie od nowa :) i widząc taką zadowoloną już stwierdzisz, ze na pewno nie jest ona samotna? bezsensowne generalizowanie na podstawie... niczego (wyraz twarzy w danym momencie nie jest dobrym odnośnikiem) ;)

Gość Boematte
Enrico pelna zgoda te co nie wiedza kto jest ojcem bachora to po prostu powiedzmy to sobie szczerze dziwki dajace kazdemu za free

Gość japonka855
to "kim" są kobiety, które nie wiedzą kto jest ojcem to już osobna sprawa... i określenie "dziwka" jest tu nad wyraz trafne... ale na pewno nie ma związku z wyrazem twarzy na spacerze ;)

Gość Boematte
oczywiscie japonka,wyraz twarzy kazdy ma jaki ma, takie mamy czasy obecnie ze nie kazdy lazi po ulicy z usmiechnieta gebą

Gość Boematte
oczywiscie japonka,wyraz twarzy kazdy ma jaki ma, takie mamy czasy obecnie ze nie kazdy lazi po ulicy z usmiechnieta gebą

Gość Boematte

Gość bjkjg
ja też jestem samotną mamą w świetle ustawy. Zrobiłam sobie dzidziusia a potem podziękowałam jego tatusiowi za współpracę bo na co dzień wcale nie potrzebuję faceta u boku żeby czuć się szczęśliwą, spełnioną kobietą.

Gość tak_tak_to_Pan_Tik_Tak
te co nie wiedza kto jest ojcem bachora to po prostu powiedzmy to sobie szczerze dzi**i dajace kazdemu za free My nie wiemy, kto jest biologicznym ojcem naszego dziecka.I moja żona to porządna i cudowna kobieta.

smiać sie chce normalnie,autor obraża samotnie wychowujące matki ze to dz**ki a sam jest nie lepszy oto jego slowa: boję się, że mnie dziecko rozpozna i powie TATO!!!!!!!!! a co z tego wynika??? ze sam jest nie lepszy bo wali każdą jedną panne i nawet nie wie ile dzieci byc moze juz zrobil...

Gość Boematte
tak tak to pan tik tak nie wiecie kto byl ojcem? czyli jednak to prawda ze dzieci przynosi bocian

Gość Boematte
tak tak to pan tik tak nie wiecie kto byl ojcem? czyli jednak to prawda ze dzieci przynosi bocian

Gość Boematte
ironia

Gość Boematte
ironia

Gość asertywny fred
Natknąłem się na samotną matkę z dzieckiem i od razu chciała mnie wmanewrować w rolę ojca zastępczego ale jej czmychnąłem.

Gość jihyfrs
A po czym poznajesz, że jest samotna? Na wózku napisane? Czy u dziecka na czole :D

Gość 09okijuh
Samotne matki są najgorsze za młodu dają dupy każdemu a później szukają frajera co będzie je i dziecko utrzymywał.