Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić,co robić???

jak sie ubrać?

Polecane posty

Witam mam mały prpblem,a raczej duzy:P Mój brat miał zaplanowane wesele na sierpień 2012 ale ze względu iż okazało sie ze spodziewają się dziecka przesunęli date slubu na 24.03 i mam ODROMNY problem odnosnie ubioru. tydzień temu urodziłam dziecko,w ciązy przytyłam sporo,wiec nie mam sie w co ubrac i podejrzewam,ze nie uda mi sie duzo schudnąc do tego 24 marca i naprawde nie wiem co założyć na te okolicznosc dodam,ze to bedzie ślub cywilny,wszelkie sukienusie odpadają w moim przypadku bo nie lubie kochani,doradzcie cos

podpowie któraś kobietka???

podnosze:) kobietki,jak skomponowac ubiór,by wyglądac elegancko a przy tym ukryc te nadprogramowe kg ;/

sukienka hmmm mysle nad jakas fajną spódnicą z podwyższonym stanem,do tego bluzeczka,zakiecik nie chce zadnych garsonek ,mam dopiero:P32 lata

mąż w garniturze i ja w garniturze? hmm jakos mi to nie pasuje

Gość bibibi14
ja na ślubie swojego brata miałam eleganckie spodnie z szerszymi nogawkami,dotego lekko połyskujacy gorset i dopasowany żakiet i super sie czułam.Nie wiem jaka masz figure,ale jesli teraz masz pare kilo wiecej to moze spodnie z żakietem z lekko błyszczącego czarnego materiału i luźniejsza bluzka np satynowa taka bardziej elegancka,byle nie biała koszula ;)

wszystko,tylko nie satyna no co tu bede ukrywac,jestem poprostu gruba póki co :/ 165 cm i jakies 80 kg

Gość lady spod lady
na 32 lata i 165 cm 80kg wagi to jesteś kaleką ,żaden chlop nie zwraca na ciebie uwagi

Gość ło matenko przenajswietsza
"ale ze względu iż okazało sie ze..." dalej tych wypocin nie czytam :-0

lady spod lady na 32 lata i 165 cm 80kg wagi to jesteś kaleką ,żaden chlop nie zwraca na ciebie uwagi mąż zwraca jeszcze,a inne chłopy mnie nie interesują,wiec daruj sobie

ło matenko przenajswietsza "ale ze względu iż okazało sie ze..." dalej tych wypocin nie czytam masz racje nie czytaj,nikt Ci tego nie kaze czytac ani tym bardziej doradzac:P

Gość bibibi14
no moze satyna teraz to nie najlepszy pomysł,ale możesz sobie kubic jakąś szyfonową bluzeczke.wybrałabym jakąś luźniejsza ale elegancka i dodaj do tego długie ozdobne kolczyki a jak nie lubisz to korale

hmm powiem tak,obecnie mam posture podobną do Katarzyny Niezgody,aczkolwiek nie mam takiego duzego brzucha. a czy pasuje założyć: czarne spodnie rurki(nogi mam w miare zgrabne) jakąś fajną tunikę,na to żakiet czarne szpilki,z dodatków to długie kolczyki i ew. bransoletka na tym ślubie będzie tylko najbliższa rodzina mam fajną tunikę z motywem zebry,ale nie wiem czy bedzie pasowac? nie chciała bym kupowac zadnych sukienek,garsonek itp bo wiem,ze schudne póki co karmie piersią i o restrykcyjnym odchudzaniu nie ma mowy

Gość ja mysle ze
bardzo ladne sukienki i tuniczki znajdziesz w sOliverze... poza tym tam tez nie bedziesz miala problemu z rozmiarem (bo maja rozmiarowke do 50paru) a jesli szukasz do rozmiaru (chyba)40/42 to znajdziesz cos pieknego w linii selection. to seria elegancka. maja bardzo piekne kroje i swietne materialy

Gość olazajac
Ja polecam sukienkę odcinaną pod biustem, na pewno znajdziesz cos takiego na www.twojesukienki.pl