Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o takiej

Co sądzicie o takiej dziewczynie

Polecane posty

Gość co sadzicie o takiej

Cześć, co sądzicie o takiej dziewczynie . Ostatnio byłem na randce w kawiarni przegadaliśmy parę godzin... jednym z poruszanych tematów były sporty zimowe obydwoje jeździmy nartach ... więc dziewczyna zaproponowała wspólny wyjazd w góry na narty , ranny wyjazd obiad w jakieś knajpie i wieczorem powrót ... Ogólnie chciała też się przejść kiedyś na kręgle , później zapytałem się co robi jutro więc zaproponowałem jej kino zgodziła się . Następnego dnia parę godzin przed kinem odwołała spotkanie wymawiając się na nie dyspozycję , wieczorna impreza. Druga próba drugiej randki ... pisze ,że ma za dwa dni urlop czy możemy wyskoczyć na kawę ona ,że nie ale jakbyś mógł sobie przesunąć ten urlop na następny dzień to da radę bo ma też urlop i wtedy możemy wyskoczyć na narty. Więc udało mi się przełożyć urlop ... tego samego dnia pisze do mnie(działo się to w tygodniu ) ,że koleżanka wykupiła jej zabiegi w SPA bo ma urodziny i nie możemy jechać ... W między czasie byliśmy umówieni na niedzielę ale nie potwierdziła na 100% bo miała wyjazd do przyjaciół na weekend do miasta oddalonego o 30 km, którzy mają wrócić zagranicy. Nie do końca wiem czy blefuje, testuje mnie czy coś innego ?

Gość wszystkiego po trochu....
ale jak sam widzisz TOBIE NIGDY NIE WYPADŁO NIC, tylko sobie zarezerwowałeś dla niej czas. a ona nie ma zadnych skurpolow, zeby Ci byle smska napisac, ze sie nie uda i chuj. napisz jej "OK, nie ma sprawy, baw się dobrze" i dolacz emotke usmiechnieta i pozdrowienia. i czekaj, co bedzie sie dzialo dalej.................:D ale ja bym sobie taka odpuscila, gdybym byla facetem.

Gość szukaj innej
ma cie w dupie,ale w razie co zostawila cie w kontaktach

Gość beti91
olej ja ma Cie gdzies