Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśzakochana

Dawna miłość

Polecane posty

Gość kiedyśzakochana

Około rok tamu kochałam bardzo pewnego mężczyznę, niestety bez wzajemności. Dla niego nasza znajomość była tylko koleżeństwem. Powiedziałam mu, ze ja chciałabym czegoś więcej, ale dostałam kosza. Utrzymywaliśmy przez jakiś czas jeszcze kontakt, potem przestaliśmy. On się już nie odzywał, ja też nie. Od września. Na Święta Bożego Narodzenia przysłał mi smsa z życzeniami. Zdziwiłam się, bo przecież nie mieliśmy już żadnego kontaktu. Ale pomyślałam, że to taki zwyczajny sms na Święta. Wczoraj znowu się odezwał, z smsem co u mnie słychać, jak mi idzie na studiach. Jak myślicie, po co on to robi? Po co, skoro kontakt się urwał, skoro wie że mi się podobał... Nie proponuje spotkania, tylko wysyła smsy... Moje uczucie wraca jak to robi :(

Gość fdgfdgfdgdg
jak nie chcesz cierpiec znowu to nic mu nie odpisuj

Sprawdza sobie czy jeszcze ci zalezy. natychmiast jak uzyska taką pewnosć, znów da ci kosza. Najlepszą rzecz, jaką mogłabys teraz zrobić, to nie odpisać. A jesli nie stać cię na to: odpisuj z duzym opóźnieniem, krótko, że bardzo jest fajnie, ciekawe studia (cokolwiek studiujesz:) pa pa, najlepiej urwij jakiś wyraz, jakbyś się spieszyla, i nie pytaj co u niego.

Gość kiedyśzakochana
A jest taka możliwość, że zaczęło mu zależeć? że żałuje?

Gość absolutnie i nieodwołalnie
nie ma. przykro mi.

Gość absolutnie i nieodwołalnie
on to robi po to, żeby podbić sobie ego twoim nieszczęściem. najlepiej będzie, jeśli nic mu nie odpiszesz.

Gość kiedyśzakochana
Za późno...

Gość kiedyśzakochana
Ja głupia znowu zaczęłam mieć nadzieję..

Gość mnie tak facet zwodzil
3 lata, wiedzial ze go kochalam w tym czasie stukal inne panienki, a moim uczuciem sie dowartrosciowywal boli mnie za kazdym razem jak o nim mysle

Gość zmienione nazwisko
Myślę, że mu się po prostu nudzi i przypomniało mu się o Tobie i wymyśliło mu się smsowe flirtowanie z Tobą.