Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autopsychoanaliza

jakbyscie zinterpretowali moj sen?

Polecane posty

Gość autopsychoanaliza

Jest jakas akcja - 3 innych ludzi (prawdopodobnie policja) i ja chowamy sie za samochodem. Z odleglosci jakis 20 m padaja w naszym kierunku strzaly, jakis zbir/zbiry probuja nas dopasc. I teraz moja rola - daje z siebie duzo, postrzegam siebie jako czlonka grupy (tych jakby policjantow) i czuje odpowiedzialnosc i solidarnosc wobec grupy...mysle jak pomoc...wychylam sie bardziej zeby latwiej ustrzelic zbira i stac sie na chwile taka jakby przyneta, zeby odciagnac strzaly od moich wspoltowarzyszy. I zostaje trafiona, ok mysle sobie "jeden postrzal, nie jest zle, wazne ze odwalam dobra robote, jestem dobra i bohaterska.." I w tym tonie zamiast sie schowac dalej probuje strzelac i dostaje kolejny pocisk i kolejny..I mysle jakie to niesprawiedliwe, dlaczego los pozwolil na to zebym zostala trafiona tyle razy?? I nagle w mgnieniu oka zaczynam sie postrzegac inaczej - zrozumialam, ze za bardzo sie staram, jestem kozlem ofiarnym, inni sie tak nie staraja i sie nie wychylaja, kazdy dba o swoj tylek. A mnie maja za frajerke.. I czuje sie oszukana, naiwna, ktora nadstawia karku, natychmiast zdaje sobie sprawe, ze ludzie nie postrzegaja mnie jak bohaterke,ktora odwala dobra robote, ale jak frajerke. Czuje ogromny zal i rozczarownaie, ze dopiero pod koniec zycia zrozumialam, ze trzeba dbac o wlasny tylek, bo i tak cie nikt nie doceni i nie pomoze. Czuje, ze trace duzo krwi, uchodzi ze mnie zycie...i budze sie w lozku rodygotana.

Gość autopsychoanaliza
ok, tresc snu nie pozostawia duzo miejsca na interpretacje. BArdziej chcialam dyskusji, moze ktos mial podobny sen, moze tez sie zastanawia czy nie jest "za dobra osoba" i czy ten sen to nie pora na to, ze podswiadomosc mowi ci, ze powinnas byc bardziej egoistyczna.