Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violetta_oszukana

Oszukała mnie przyjaciółka kto pomoże ??

Polecane posty

Gość Violetta_oszukana

Mam 38 lat, od 17 lat jestem mężatką i mamy 2 dzieci w wieku 15 i 12 lat. Do czasu żyło Nam sie na dobrym poziomie ale jak sie okazało sielanka nie trwała długo, w pewnym pięknym dniu przyszedł do mnie komornik i żadał kwoty 80 000 zł jako zaległości za brak spłat kredytu gotówkowego !! Mój świat sie załamał bo nigdy takich pieniędzy nie widziałam. Pokazał mi wszystkie dokumenty i co sie okazało to kiedys tam poreczyłam 3 kredyty kolezance z pracy a ona mnie wyrolowała... Ugadałam sie z komornikiem że będę to starała się spłacic polubownie po 500-1000 zł miesięcznie, nie była łatwa z nim rozmowa on jako bezduszny urzędnik chciał odemnie deklaracji większych kwot. Razem z mężem zlikwidowalismy oszczędności i wpłaciliśmy mu 50 000 zł a resztę chcielibyśmy rozłożyc na raty po 1 000 zł- wszystko wyglądalo ok do czasu gdy nie zajął mi wynagrodzenia za pracę i zaczął pobierac kwotę ok. 1500 zł Obecnie nie mamy środków do życia a na opłaty ledwie Nam starcza czy istnieja ludzie dobrej woli którzy by sie zgodzili wpłacic chociażby 10 czy 20 zł na spłate Naszego długu ? Zostało tam tego ok 30 000 zł bo odsetki i koszty komornika ciagle rosną a ja juz jestem u kresu wytrzymałości.. POMOCY Jeżeli by się znalaza osoba z dobrym sercem i chciałaby mi i rodzinie pomoc podają poniżej nr konta oraz dane do wpłat Komornik Henryk Kępa Gen. De Gaulle'a 11/1 Gdańsk rachunek bankowy: 58 12405400 1111 0000 4915 9848 w tytule prosze wpisywac : KM 1134/10 Za wszystkie wpłaty serdecznie dziekuje. Violleta

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takie problemy jak Ty ma co druga osoba i kazdemu jest ciężko, chyba nie sądzisz ze po wpisie ludzie Ci kase przeleją:o

Gość zastanawiam się....
Czy ktoś wpłaca kase po tym co Ty kobieto wypisujesz....?

Gość Frozena09
mi się wydaje że autorka to wyłudzacza bo po pierwsze trzeba mieć dwóch żyrantów a po drugie dostaje się wcześniej ponaglenia a potem komornik przychodzi a po trzecie komornik od razu nie chce spłaty i nie zabiera 1500 choć zależy od pensji zwłaszcza że wpłaciło się z własnej woli 50 tyś