Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Zarąbałem matce papierosy!!!!

Polecane posty

Zarąbałem matce papierosy, od kilk dni odkładałem te papierosy to innego pudełka i jak uzbieralo się tam 20 sztuk to dałem je matce. Wtedy gdy wysłała mnie do sklepu po fajki

Gość Roman i jego Tyczka
Ty, to kurva zaradny jesteś!!

Gość Roman i jego Tyczka
Alcia? nie jarzysz? zarobił 10zł w kilka dni!! Szacun!!

Gość Clodija
Ty.. beda z Ciebie ludzie gratukuje pomyslu ale nie pytala sie czemu paczka byla otwarta?

No pytała się czemu ta paczka otwarta ale ja powiedziałem że otworzyłem z nudów :) :) to akurat do mnie podobne :D

Gość Roman i jego Tyczka
Jeszcze kilka takich sztosów i będziesz milionerem :) Ech te młode wilki biznesu...

Gość Clodija
.. haha ale niezle.. biednej matce tak szybko skonczyly sie papierosy i musiala je od ciebie odkupic;pp

Wiem, teraz bede od nowa podbieral :) :) Np. moj ojciec swojej matce kiedys zarabal 80 zlotych z portfela Moja matka zarabala kiedys dziadkowie 300 zlotych z szufladki Brat i bratowa mojej matki okradli raz siostre mojej matki Moja babka ze swoja matka jak ta ja raz nakryla na kradziezy pieniedzy bily sie po pysku Ja to mam we krwi!!

cała rodzina się okrada !!! :D ale ja uważam, że to jest bez sensu, bo i tak Cię dopadnie karma 🖐️

Gość Roman i jego Tyczka
hiszpanin Wiem, teraz bede od nowa podbieral Np. moj ojciec swojej matce kiedys zarabal 80 zlotych z portfela Moja matka zarabala kiedys dziadkowie 300 zlotych z szufladki Brat i bratowa mojej matki okradli raz siostre mojej matki Moja babka ze swoja matka jak ta ja raz nakryla na kradziezy pieniedzy bily sie po pysku Ja to mam we krwi!! Tylko nie zrób sobie dziecka!!! Cały interes pójdzie w pizdu...

Gość czym jest mikrofon mój
ja się zastanawiam czy on to tak na serio pisze czy robi sobie jakieś jaja :D

Gość aaaaAlena
haha, przypomniało mi się, że jak byłam mała, to zabierałam naszej niani papierosy, ale to dlatego, że papierosy niszczyły jej zdrowie i chciałam ją zmusić do zdrowia :D śmieszne to było :D