Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonffff

kobiety poradzcie jak wygladac

Polecane posty

Gość iwonffff

na zadbana ? mam 19 lat i patrze na nie które dziewczyny to mnie zżera zazdrość...naprawdę ,wyglądają świetnie..ja nie mam kasy ale czy możne dacie jakieś wskazówki?

Gość xchocolatex
moze opiszesz sie jak wygladasz;-) albo jakies foto? bo ja nie moge wiedziec co Ci doradzic tanio i aby bylo porzadnie skoro nie wiem co zmieniac:-) czekam ..

Gość mózgovnica-cool
Hmmm wyreguluj brwi, pofarbuj włosy na ładny kolorek, rób staranny make-up, ładny manicure. moze opisz swoj wyglad i to co chciałabys zmienic:P

Gość xchocolatex
Zmienić chciałaby pewnie wiele,ale autorko powinnaś zmienić również nastawienie do samej siebie;-) opisz mi sie prosze a postaram Ci sie pomóc:)

Gość Gosc
Zgadzam się z poprzedniczką. Niektórym dziewczynom naprawdę niewiele trzeba, żeby ładnie wyglądały.

Gość iwonffff
opisze mam 173 ,waze ok 62 kg mam problemy skorne :( tlusta cere,krosty wyskakują mi na twarzy i calym ciele przed okresem :( mam rozstepy przez co moje ksztaltne piersi wisza (efekt odchudzania) tylek,uda (wewnetrza str.tez w rozstępach ) paznokcie nie mogę zapuścić bo od razu mi sie rozdwajają ,mam blond naturalne wlosy po łopatki,suche i bez połysku,nie stac mnie na modne ubrania i dodatki,zielone oczy / jestem oblesna

Gość iwonffff
wiecie jaka masakra z tym ciałem ,ogólnie slysze ze mam zgrabna figurę ale zniszczyłam skore tym odchudzaniem ,piersi obwisłe ,uda obwisłe ...;( ładna moze i jest ,ale szczelnie zakryta...

Gość iwonffff
sa chwile kiedy mowie sobie ''Iwona Ty obleśna świnio ,przecież każdy sie ciebie brzydzi,jaki masz ryj zasyfiały ''

Gość mózgovnica-cool
makijaz jakis robisz? duzo tych krost jest?

Gość iwonffff
krost może nie ,ale rozszerzone pory,wągry i plamy czerwone ..skora tłusta.,sa dni ze jest lepiej ,ale przed okresem robią mi sie krosty ,szczególnie po bokach policzków ...makijaż robię ,maluje sie podkładem ,pudrem,tuszem i rożem ale i tak czuje się fatalnie ...mam straszna samoocenę..

Gość xchocolatex
CERA: kup LINODERM ACNE krem punktowy do skóry trądzikowej i łojotokowej lub przemyj rano twarz mydlem ono troche wysusza skore i kup bibulki matujace nie sa drogie ok 4 zl za 20 platkow mozesz równiez kupicmasc cynkowa na tradzik. Piersi: mysle że dobrze dopasowny stanik usztywniany modelujacy bylby idealny dodatkowo ujedrniaj skore zimnym prysznicem;-) Rozstepy: hmm tu no niestety trzeba zainwestować chociaz troche... a duze je masz?? chodzi mi o glebokość. Paznokcie: wystarczy raz zainwestowac w olejek i dodawac do do letniej wody w ktorej moczymy pazurki, pozatym obcinamy je systematycznie i pilujemy ... NIE OBGRYZAMY!!! ( to je oslabia) i na koniec malujemy najpierw bezbarwnym lakierem z odzywka:) a potem wedle gustu.Wloski: podciać ze 3 cm.. i nalkadac po umyciu wlosów odżywke nie susz wloskow..myj je na noc, cieple powietrze suszarki może je oslabić. Masz jeszcze jakies pytania?

Gość iwonaaa1232
To jak na siebie patrzysz od tego zalezy jak Cie ludzie postrzegaja.. 1 krok pokochac siebie!

Gość iwonffff
nie umiem siebie pokochac :( czuje sie zawsze wstretna... stosuje teraz masc bezacne,ale cala zaczela mi sie luszczyc...rozstepy ,no troche glebokie tzn nie umiem tego okreslic ..ale skora jest wiszaca :(

Gość iwonffff
moze dodac zdjecie piersi ale kobiety robie to tylko zebyscie pomogły mi..

Gość iwonffff
a nie,zeby ktos sie smial..

Gość iwonaaa1232
obejrzyj sobie film "Sekret" jak widzisz siebie tak inni Cie postrzegaja. Musisz wyobrazac sobie ze Twoja skora jest gładka piekna, ze masz piekne cialo. I cieszyc sie tym kochac siebie .. myslec jak o najpiekniejszej kobiecie na ziemi.. ja w podobny sposób wyleczylam sie z bielactwa.. i mam piekna cere Wszystko zalezy od sposobu Twojego myslenia!

Gość parcujaca
nikt sie nie bedzei smial

Gość skorpionka11111
tez ogladalam ten film Iwona jest super :)

Gość xchocolatex
no na skórę wisząca musisz poprostu dobrze ja kamuflować np. w lato ubieraj zamiast krotkich spodenek rybaczki lub cos do kolana. rozstepy jak sa male i swieze mozesz zaryzykowac i kupic krem do nich.

Gość mózgovnica-cool
Dobrze jest zainwestować w dobry podkład. Ja od kiedy używam tych trochę droższych pudrów, które nie zapychają cery nie mam pryszczy. Czasem wyskakują, ale kiedyś miałam okropną cerę bo nie oddychała.

Gość no kiedy
on da te zwisy

Gość xchocolatex
ale jezeli ktos nie moze sobie pozwolic na podklady za 50 zl, dla nas moze byc to proste i ja tez tak nie raz robie kupuje drozsze lepsze ale bez 100zł nie podchodz do dobrych kosmetykow;/ taka prawda.

Gość iwonffff
wydalam ostatnie pieniadze na podklad ''max factor'' lastin cos tam ,ale efektow nie ma ;/ zaraz dodam zdjecie

Gość xchocolatex
autorko wyslij mi swoje zdjecie ogolnie twarzy i cos ci doradze podac Ci email?

Gość iwonffff
tak ,na email moge ..

Gość xchocolatex
ok to wiesz co podaj mi swoj i ja napisze.