Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paula348

Dlaczego moge nie miec okresu ?

Polecane posty

Witam :( chciałam sie dowieddziec dlaczego nie mam okresu skoro od 4 lat mam regularny czasami zdarzyło się, że był wczesniej, a teraz spóźnia mi się już 2 dni nie wiem co mam myślec okres miałam dostac 24 stycznia ale nadal nie mam. Chciałam też dodac, że dzień przed okresem kochałam się z chłopakiem (bez zabezpieczenia) on jest pewny, że nie spuścił się we mnie. Kilka dni wczesniej miałam dwa nerwowe dni nic nie jadłam. Jak myślicie czy jestem w ciązy czy opóźnienie jest spowodowane tylko tym stresem ? :( ;( ;( ;(

Gość Lukos
Ta prawda cię wyzwoli: JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!

Gość week of view
a moze stres? ja bym cierpliwie poczekala a jak juz spozni sie naprawde dlugo to do lekarza

Gość Tak jesteś w ciąży
przez wczorajszy sex!!Głupia ty!!2 dni to żadne spóźnienie!Nie dostajesz przez stres ot co!!!

Gość Frozena09
może by i stres i ciąża najlepiej idź do ginekologa bo możesz być też chora chociaż 2 dni zwłoki to nie tak dużo

Gość Tak jesteś w ciąży
Nie wczorajszy tylko przed okresowy!! co ja piszę

Gość Clodija
Ja jescze nie wspolzylam a okres spoznia mi sie ponad tydzien.. Szkoda gadac na Twoim miejscu by mnie chyba nerwy zzarly jak ja sie teraz martwie bo mam predyspozycje do tego ze sobie cos wmowie i koniec;))) Raz sobie wmowilam ze jestem ciazy bo spalam obok chlopaka a ciota mi sie spoznila.. Mam chora banie;)