Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajkshdod

Schudłam 16 kilo jak schudnać ostatni 6 kilo w miare szybko

Polecane posty

Gość lajkshdod

schudlam juz 16 kilo,do konca zostalo mi 6 kilo,co mam zrobic,aby troche szybciej schudnac te ostatnie kilogramki,te 16 kilo zrzucilam od sierpnia,chudne powolutku,ale jestem z siebie mega zadowolona:) moze jakies rady,ten kto schudla duzo,jak ostatni kilogramy spadaly? dziekuje za rady

Gość to co do tej pory robilas
:)

a co robilas wczesniej?

Gość lajkshdod
cwiczylam,mniej jadlam,nie jadlam na noc,jadlam wszystko ale mniejsze porcje i codziennie cwiczylam

utnij jeszcze pare kilokalorii i bedziesz szybciej chudla,duzo cwiczysz,wiec nie zwiekszal wysilku ale utnij cos co ma duzo kalorii,daje ci 1,5 miesiaca max 2 miechy na to powodzenia

no wlasnie,wiem ze tyle mi to zajmnie,ale ja bym chciala troszke szyciej,ale w sumie 1,5 to nie duza roznica,ale przed swietami chcialabym juz sie ustabilizowac,

w moim przypadku te ostatnie kilogramy wlasnie zlecialy jak najszybciej,masz wielki sukces za soba,rob nadal tak jak robilas,schudniesz na pewno,lepiej schudnac w dluzszym czasie i na stale a nie na chwile z efektem jojo,moze te koncowie kiloski szybciej poleca jak mi

Gość super gratuluje
bardzo 16 kilo

Mam ten sam problem, ja schudłam 17 kg i zostało mi jeszcze 4 i w sumie te 4 są gorsze niż te 17. Robię to samo, nie wiem czy mój organizm sie zbuntował, czy ja mam mniejszą siłę woli. zaraz będzie rok jak utrzymuję wagę, tak bardzo bym chciała schudnąć jeszcze te kilka kilogramów, wiem, że różnica w wyglądzie nie będzie już duża, ale chcę to zrobić dla siebie

kasiap ja mam 6 kilo,to dla mnie duzo roznica,jeszcze sie nie dopinam w moje spodnie sprzed okresu kiedy bylam szczupla,chyba trzeba zmienic cos,bo organizm jest przyzwyczajony to naszego dotychczasowego dzialania,a ty jak schudlam 17 kilo,co robilas?

Gość ruch ruch i jeszcze
raz ruch

Gość kurcze 16 kilo
ale super,gratulacje,to te 6 kilo powinno byc pestka albo gorsze niz te 16 kilo

Gość rob co dotychczas
albo zastosuj jakas diete na te 6 kilo i bedzie po sprawie,ale ja nie lubie diet po nich efekt jojo murowany