Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobićmamboniewiem

Ludzie pomóżcie

Polecane posty

Gość corobićmamboniewiem

Jestem facetem mam 23 lata czuję się samotny, tak pragnę dziewczyny, rozmów z nią, wspierania jej i w ogóle wszystkiego co oferuje związek. Tylko jest ten problem że nie umiem się zakochać - nie chcę się wiązać tylko po to żeby kiedyś zrywać, nie chcę nikogo ranić. Powodzenie raczej mam, dziś widziałem na uczelni fajną dziewczynę uśmiechnąłem się ona odwzajemniła uśmiech i utrzymywaliśmy kontakt wzrokowy przez jakiś czas. Więc pytanie jak się zakochać? Bo to dziwne pragnąć związku ale nie być zakochanym....

Gość Grabarz_z_powołania
przede wszystkim - nie oszukuj :D lepszy szczery sukinkot niż kłamliwy pseudoromantyk :classic_cool:

Gość corobićmamboniewiem
przecież nie mogę być takim chujem żeby się wiązać pobyć z laską 2 miechy aż mi się znudzi bo przecież nic nie czuję do niej. Nie mogę być takim egoistą, żeby myśleć o sobie, tylko czemu ja czuję samotność i mi ona przeszkadza

Gość HuBeRtoS
Oj uwierz , ze to wcale nie takie skomplikowane ... Ja tez mam poodobny charakter ... Związek ogolnie jest bardzo odpowiedzialny i często boli ... Z tym , że masz 23 lata już chyba czas na Ciebie ... Zawsze kogoś się znajdzie ... Dużo nie trzeba napewno ktoś Ci sie podobał nie piszę tylko o wygladzie , ale cokolwiek .... Nie wierze , że w twoim otoczeniu nie ma osób , które By Cie interesowały np ... Ta Dziewczyna ... Sam ją ukazałeś więc w jakiś sposób myslisz o niej i tu własnie , moze zaczać się jakaś Iskra ... Daj coś od siebie a potem bedzie tak , że nie bedziesz mogl sobie wyobrazić Życia bez kobiety .

Gość HuBeRtoS
Jeśli piszesz , że szybko się nudzisz to problem jest inny... Albo nie trafileś na tą jedyna , albo chcesz się bawić jeszcze i wszystko traktujesz jak zabawe .

Gość corobićmamboniewiem
to nie tak że się nudzę, ale chcę poczuć te przysłowiowe motyle, co jeśli będę z dziewczyną, ona coś do mnie poczuje a ja do niej nic? Zranię ją a tego nie chcę, chciałbym się zakochać, jest wiele fajnych dziewczyn które tylko z wyglądu mi się podobają a ja chcę poznać taką która przede wszystkim charakterem urzeknie.