Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simple daisy

Dziwne zachowanie kolegi z pracy dlaczego?

Polecane posty

Gość simple daisy

Mam problem tzn. nie tyle problem co zagadkę Jest w moim miejscu pracy facet (nie mój szef ale z nim często współpracowałam) który moim zdaniem zachowuje się ostatnio w stosunku do mnie bardzo dziwnie, nietypowo. Zawsze się odzywał, dowcipkował, a teraz widzę wyraźnie że bardzo mnie unika wiem że chadza innymi ścieżkami byleby tylko nie przechodzić koło mojego biura (wcześniej przechodził często). Wydaje mi się że unika mojego wzroku kiedykolwiek zdarza nam się mijać. A gdy juz patrzy - to nie wiemmam wrażenie że jakoś inaczej, chociaż trudno mi to określić czy uargumentować. Ostatnio zdarzyło się że byliśmy razem w windzie on głowa w dół i ani słowa Nie wiem co to znaczy. Wiem że na pewno ja nic nie zrobiłam żeby sobie na takie zachowanie zasłużyć wiec zastanawiam się dlaczego on mnie unika Myślałam nawet że może się we mnie zakochał Ktoś ma jakieś inne pomysły? Z góry dziękuję

Gość faker ;)
zrobił ci swiństwo o którym nie wiesz i mu głupio? :D

Gość Romantyczka...///
sam na ciebie nagadał albo ktoś mu doniósł,że ty nagadałaś

Gość pytająca4
Moj kolega tez zachowuje sie podobnie. Zawsze bylam dla niego najwazniejsza osoba w zespole, uwielbial mnie, ciagle zagadywal, podchodzil, szukal kontaktu a teraz zachowuje sie jakby mnie nie znal. Kompletnie nie wiem o co mu chodzi...