Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

maski kobiet

Polecane posty

Gość Romantyczka...///
szczęsliwej i z dobrym humorem podczas gdy 5 minut wcześniej płakałam

Gość oh i ah albo och i ach
kobiety zadowolonej silnej ;)

Gość stuk..puk...stuk..
a Ty jakie najczęściej obserwujesz u kobiet?

a Ty jakie najczęściej obserwujesz u kobiet? niedostępna , pewna siebie, silna , nie myśląca "tylko o jednym" itd...

Gość kamelleoniasta
zobaczysz dokładnie to co chcesz zobaczyć :classic_cool: nie mylić z tym co ci sie wydaje że chcesz zobaczyć :D

Gość pirania_udomowiona
niedostępna --- gdy jest introwertyczką w rzeczywistości, maska nie jest maską. Gdy zakłada maskę ---obawia sie rozczarowań, nie ma ochoty na bliższą znajomość, lub kompleksy A z drugiej strony--czy każda kobieta ma byc dostępna dla każdego faceta. Nie wybiera sobie, tego, którego rzeczywiście chce. Mężczyźni też tak robią. pewna siebie, silna -- a takich kobiet wogóle nie ma w rzeczywistości??? I gdzie tu maska? nie myśląca "tylko o jednym" itd...-----co to jest dla Ciebie "tylko jedno"

ja już nie noszę maski "wszystko jest w porządku", jak się wkurzę to daje popalić :) a co tam stawiam na naturlaność :P

pirania_udomowiona tylko jedno to seks (nawet Ty udajesz , że nie wiesz....heh) :P

oczywiscie jak ktos mnie dobrze zna to wie :) ale jak kogos poznam i powiem ze jestem strasznie nerwowa to jest w szoku :)

Gość pirania_udomowiona
nie udaję- tylko wymagam precyzji od Ciebie. Tyle się tu pisze, że kobiety myślą jedynie o tym, by zdobyć faceta, a przede wszystkim jego kasę.

Gość kamelleoniasta
revolver popracuj chłopcze nad własnym mechanizmem projekcji :D szwankuje ci :classic_cool:

pirania_udomowiona tylko jedno - używa sie raczej do seksu ..... nie udaję- tylko wymagam precyzji od Ciebie. Tyle się tu pisze, że kobiety myślą jedynie o tym, by zdobyć faceta, a przede wszystkim jego kasę. zgadza się - np.zakładają maskę , by ukryć fakt zakochania sie w kasie...

zobaczysz dokładnie to co chcesz zobaczyć nie mylić z tym co ci sie wydaje że chcesz zobaczyć kamelleoniasta wiesz , ze jak facet zobaczy to , co chce widzieć , to Twoja rola jest zakończona? choćby potem było jeszcze 100 innych masek? więc pracuj dojrzałą kobietko...pracuj... :classic_cool:

Gość ten revolver to facet
?? ciagle tu przesiaduje:O

JA TAM NA KASE nie lece jak mi sie ktos nie podoba to mam w du.pie pieniądze :) i za to siebie kocham

Gość pirania_udomowiona
a to dobre. Mogłabym się poprzekomarzać z Tobą, ale mi się nie chce. Nie zależy mi na przekonywaniu kogokolwiek do czegokolwiek.

Gość ten revolver to facet
Użytkownik: revolver (ilość tematów: 70, ilość postów: 5623) Przecież widać, ze to no-life, wałkujący wciąż to samo, a wy się wkręcacie w jałową dyskusję

Gość ten revolver to nie facet
bo jaki normalny facet spędza kazdy wieczór na babskim forum?:D :D :D

Gość pirania_udomowiona
no i dobrze, jego sprawa.....i każdego kto mu odpowiada

Gość ten revolver to nie facet
=desperat, który nie moze znaleźć kobiety w prawdziwym zyciu, moze powinniscie sie spiknąc razem, co fiku?

Gość pirania_udomowiona
czy on kobieta, czy mężczyzna co mnie to obchodzi, w sieci to ja mogę być dobrą wróżką, sierotką marysią, złym wilkiem, albo trollem. To też maska.

Gość wodka
Każdy człowiek przybiera maski, w zależności od sytuacji

Gość kamelleoniasta
wiesz , ze jak facet zobaczy to , co chce widzieć , to Twoja rola jest zakończona? choćby potem było jeszcze 100 innych masek? więc pracuj dojrzałą kobietko...pracuj... tak ci się wydaje? :D to ci wyjasnię, bo widzę, że z kumaniem u ciebie krucho... Nie zobaczysz tego co CHCESZ zobaczyć swiadomie. Zobaczysz lusterko dla twojej podswiadomosci... i czytajac twoje posty ( a bystry z ciebie koleś na swiadomym poziomie) ja już wiem co ty bys zobaczył :classic_cool: