Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he holds me in his big arms

Czy to może być przypadek? przeczytajcie

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem trochę ponad rok. Ostatnio trochę gadaliśmy o przyszłości, jak sobie ją wyobrażamy itp. Moj chłopak generalnie mówił, że uwaza, że nie ma sensu się spieszyć ze ślubem i zakładaniem rodziny, w zasadzie ja też uważam podobnie. Wspomniałam, że mój ojciec powiedział, że jak wyjdę za mąż to dom, w którym teraz mieszkam z rodzicami będzie dla nas, a oni kupią sobie mieszkanko (jestem jedynaczką). Minęły dwa tygodnie od tej rozmowy i... chłopak mi się oświadczył. To miłe, dla mnie symboliczne itp, ale na razie nie chcę planować szybko ślubu. A on wręcz przeciwnie, już chce jeździć szukać sali, termin zamawiać... O co chodzi?

jak sądzicie?

myslice, że tylko o to mu chodzi? przecież ten dom i tak będzie na mnie, więc jeśli by nic do mnei nie czuł to po co chciałby tam ze mną mieszkać?

Gość Guppalika
ciesz sie

To może delikatnie uświadom mu, że dom będzie zapisany tylko na Ciebie i nawet po ślubie to nie będzie jego

właśnie powiedz o rozdzielnosci majatkowej, wtedy sprawdzisz jego intencje, bo to faktycznie trochę dziwne.. Moze liczy, ze jak sie pobierzecie, niedlugo rozwod i polowa jego jesli rozdzielnosci nie bedzie. Tez bym miala watpliwosci na Twoim miejscu, po jego slowach, ze sie nie spieszy itd