Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polishmedic

Czy ktoś zna tą firmę?

Polecane posty

Gość Polishmedic

Dostałam dziś telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną do Polishmedic w Wawie. Na stanowisko Biznesowy Doradca Klienta (chodzi W internecie szukałam czegoś o tej firmie i trafiłam na ich drugą ofertę pracy jako Doradca Klienta Biznesowego. Nazwy stanowisk różnią się tylko miejscem słowa Biznesowy. Czy pomimo różnicy w nazwie to jest jedno i to samo stanowisko?

Gość Polishmedic
bardzo proszę o odp.

Gość nie znam ale się udzielę
kurwa tę firmę T Ę firmę

Gość gertta
mają przecież stronę www, czy to ci pośrednicy w zabiegach medycznych? daj tu link do ogłoszenia

Gość Polishmedic
wymagania na stanowiskach w tych ofertach są różne, ale ta nazwa stanowiska bardzo podobna. Poza tym jako Biznesowy doradca K. pozyskiwanie nowych klientów i negocjacja, aaa jako Doradca klienta biznesowego do obowiązków należy Pozyskiwanie i bieżąca obsługa portfela klientów, Realizacja indywidualnych celów sprzedażowych. Czy tylko mi się wydaje czy to jest to samo, tylko innymi słowami ubrane?

Gość gertta
po prostu sprzedaż, nawet umowy dziady nie dają tylko o dzieło, jak przyprowadzisz klientów to zarobisz, co teraz robisz? masz dośw. w sprzedaży?

Gość hunka 258
to samo - sprzedaż

Gość Polishmedic
tak, mam doświadczenie w sprzedaży. Umowa o dzieło ponoć jest dobrą umową tak czytałam. Czyli i w jednym i drugim sprzedać, ale w jednym trzeba pracować samodzielnie a w drugim w zespole. Qrw*** bo te Call Centra tak się teraz kryją szukają telemarketerów, tylko zmieniają w ogłoszeniu nazwę stanowiska jak np. Doradca klienta, Biznesowy doradca, na rozmowie kwalifikacyjnej mydlą oczy a potem po miesiącu zwalniają za zbyt małe zrealizowanie celów sprzedażowych.

Gość hunka 258
też szukam pracy ale ja to bym spragnionemu na pustyni wody nie umiała sprzedać:(

Gość miła dziewczyna z kafe 28 lat
moim zdaniem sprzedaz po domach jakis sprzetow, czyli tyak zwane nabijanie ludzi w butelke.. sama szukam pracy i wiem cos o tym:)

Gość ogon zły
co fajnego w umowie o dzieło? tego nawet kodeks pracy nie reguluje tylko kodeks cywilny, na emeryturę nie zarabiasz

Gość Polishmedic
wiem i też tego nie chcę robić

Gość Polishmedic
wiem, ze na emeryturę nie zarobię ale podobnie jest z umową zlecenie A ja raczej od tak nie dostanę propozycji umowy o pracę

Gość Polishmedic
a słyszał coś ktoś o tej firmie?