Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciamamcia

ACTIFED dziwnie się czuję

Polecane posty

Gość mamciamamcia

Witam mam kaszel i w domu znalazłam Actifed, zażyłam i czuję się dziwnie: senność, taki wewnętrzny spokuj i ciężkie nogi. Kaszel przeszedł, a najlepsze jest to że moja 7 letnia córka piła ten syrop i nic jej nie było, dodam ze, tak samo mam po gripexe max. Czy ktoś podobnie się czuł? Dlaczego na mnie tak dziwnie działa ?

poczytaj na ulotce w syropie albo w necie skutki uboczne i bedziesz wiedziala czy to normalne. moja mama np ma mdłosci i bole brzucha po gripexie

Gość cynamonowe lulu
pewnie masz alergie na jakis skladnik...moj byly po gripexie dostal zapasci i wyladowal na intensywnej terapii..radze uwazac:(

Gość mamciamamcia
Zaraz sprawdzę ciśnienie, czy jest takie jak mam zawsze

Gość mamciamamcia
Troszkę podwyższone to górne, a reszta ok. Mówicie ze to może być alergia? W ciąży po nospie też dziwnie się czułam pamieta. Jakas ja słaba jestem na leki.

Gość Nikaaaaaa
Po tym dziadostwie takie jest samopoczucie, sennosc na bank, moje dziecko po malej lyzeczce z zalecenia lekarza zasypia na siedzaco, stosowalismy go przy kaszlu suchym wrecz duszacym szczegolnie w nocy, ja kiedys tez wzielam syropek za dnia bo przeziebiona bylam w srodku lata i poszlam na spacer z dziecmi, myslalam ze do domy sie nie do wloke co taka slaba i ociezala bylam, po paru godzinkach ci przejdzie....

Gość mamciamamcia
Dziękuję za odp. juz myślałam że coś ze mną jest nie tak, ale dziwię się że na córke działał dobrze i piła go przez 5 dni :)

Gość gość
Właśnie szukałam informacji na temat skutów ubocznych... Aptekarka poleciła mi go wspomagająco przy przeziębieniu. Pierwszy raz jak go wzięłam czułam się jak naćpana albo pijana. Słaba koncentracja, osłabienie, nogi jak z waty. Dziś wzięłam go drugi raz (po jakimś roku odstępu) i to samo

Gość gość
Uważajcie na ten lek. Zażyłam wczoraj - dostałam bólu żołądka i wątroby, nie mogłam się ruszyć z łóżka!