Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katoliczka i jestem dumna

Nauczycielka polskiego obraza religie katolicką!

Polecane posty

chodze do dobrego liceum do 2 klasy, polskiego uczy mnie młoda babka 26 lat, ona chamsko obraza religie i smieje sie z katolików gdy tylko jest ku temu okazja. :-o np. jak omawiamy jakies teksty z bilbii :-o jestem czesto zazenowana jej chamstwem. da sie cos z tym zrobić? mozna to gdzięs zgłosic? :-o

no bo przeciez chyba sa jakies mozliwosci np zgłoszenia do kuratotorium :-o tylko czy mi to uznają ta skargę?

Gość bahdzo dobhe liceum
"ta skargę?" chyba jest cienką nauczycielką bo pisać nie umiesz po polsku

Gość jdlssssssssssdddd
Można zgłosić dyrektorowi, że nauczycielka obraża uczucia religijne, możesz ty, mogą twoi rodzice. Dyr na pewno zwróci jej uwagę.

Gość jjjjjkjkjkjjkj
a jak sie objawia to chamstwo przy omawianiu biblijnych tekstów?:o

Właśnie jak te chamstwo się objawia?Bo chyba nie chodzi o interpretacje biblii,ze jest inna niż sposób jaki Ty interpretujesz?

Gość dr psychologii
autorko nie ma czegoś takiego jak wiara katolicka albo religia katolicka wiara albo religia są chrześcijańską a katolickie to może byc wyznanie ale w sumie skąd taka kur­wa jak ty ma to wiedzieć tylko debil moze wierzyć w pama buka i czytac debilizmy z pseudo ksiązki zwanej biblią mozesz sobie nią dupe podetrzeć, bo niczego innego się nie nadaje

Gość ogiam malczewscy
moj zanjomy nic lepszy , religie obraza swoim nagannym postępowaniem

np. mówi "taka bajeczka to jest, pokazuje wam a do kosciółka i tak bedziecie chodzić, nie myslicie osiołki" itd. :-o

Gość roman z opola
z całym szacunkiem ma racje

Gość komiliton podlaski
polski katolicyzm to w istocie zbiór pogańskich guseł i zabobonów. polscy teologowie od Średniowicza nie liczą się wcale a polski papież okazał się papieżem dobrym dla Afryki i Ameryki Pd a w Europie uchodził za prostaka. Tak więc nauczycielka ma prawo się nabijać z polskiego katolicyzmu.

ona sie smieje ogólnie z religijnych ludzi i nie ma prawa wysmiewac kogokolwiek :-o

co do papieża polaka to też nienawidziłam tego bydlaka, bo ukrywał pedofili i nienawidził kobiet

Gość Bo widzi co to za szajs
Oby więcej takich nauczycieli

podszywaczu z 23:35, spotkamy się w sadzie. bój sie.

Najlepiej by było, jakbyś poszła do niej po lekcji i porozmawiała z nią w 4 oczy bez świadków. Powiedz jej, że jesteś katoliczką, że jest ci przykro kiedy tak mówi i czujesz się zraniona. Nie krzycz na nią, ani nie miej pretensji - po prostu poproś, aby uszanowała twoją religię i ciebie. Jako pedagog powinna to zrozumieć. W przypadku jeśli zacznie cię obrażać lub odgrywać się na zajęciach idź z tym problemem do dyrektora szkoły. Lepiej jednak załatwić to w 4 oczy bez krzyku, płaczu, nieszczęścia i problemów. Tak po katolicku. Przeczytaj również jak zrozumieć ateistę na tipach http://goo.gl/fbpiJ

Gość mariner
co sie pierd...?! Niech wywala na zbity pysk te niekatoliczke z dobrego liceum.Pokazesz kto tu rzadzi w tym kraju ! i czy jestesmy talibami czy tolerancje milujacy chrzescijanie :) Na bruk z k..wa!

Gość gwiazda sabinka
Z ciebie pewnie ludzie mają nie zły polew w klasie

'Najlepiej by było, jakbyś poszła do niej po lekcji i porozmawiała z nią w 4 oczy bez świadków. Powiedz jej, że jesteś katoliczką, że jest ci przykro kiedy tak mówi i czujesz się zraniona. Nie krzycz na nią, ani nie miej pretensji - po prostu poproś, aby uszanowała twoją religię i ciebie. Jako pedagog powinna to zrozumieć. W przypadku jeśli zacznie cię obrażać lub odgrywać się na zajęciach idź z tym problemem do dyrektora szkoły. Lepiej jednak załatwić to w 4 oczy bez krzyku, płaczu, nieszczęścia i problemów. Tak po katolicku. Przeczytaj również jak zrozumieć ateistę na tipach http://goo.gl/fbpiJ' Popieram powyższą wypowiedź. Uważam, że powinnaś stanąć w obronie swojej wiary. Jeśli to nie odniesie skutku, powtórz to samo na lekcji. Możliwe, że zyskasz poparcie w grupie. Jeśli nie, to zgłoś to do dyrekcji.