Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waster

czy są tu kobiety, które napisały ostatni pożegnalny mail do faceta

Polecane posty

Gość waster

w podobnym stylu : Cześć, wiesz, musimy się rozstać niestety i z wielkim bólem to piszę ale nie pasujemy do siebie, ja uwielbiam seks i mogę się kochać nawet pięć lub osiem razy dziennie w pracy i w windzie i na podłodze a Tobie na tym nie zależy i widzę, że nie chcesz i uciekasz, potrzebuję porządnego r.u.c.h.a.n.i.a a tego mnie nie dajesz, więc spadaj facet i nie dzwoń do mnie więcej i co sądzicie o takiej kobiecie, temperamentna ?

Gość kasa na stole
raczej zimna suka

Gość Spoko,
jeśli tylko jest prawdziwe.

Gość Spoko,
Liczy się efekt finalny -cel uświęca środki! Jeśli tych dwoje nie pasuje do siebie to lepiej by razem nie byli.

Gość hiszpanska inkwizycyja
Raczej idiotka...

Gość Spoko,
Facet czyta początek i jest mu przykro,czyta dalej i szczena mu opada,kończy czytać i mówi:a to suka! Czyli cel osiągnięty! On zdrowy, ty wolna!

Gość hiszpanska inkwizycyja
Ooo...widze,ze zlot nietoperkow:/

jak jesteś taka mocna to powiedz mu to w twarz. w pisaniu każdy jest cwany. dla mnie coś takiego może napisać tylko jakaś niedojrzała i niedowartościowana idiotka

...albo czyta początek i zaczyna mu być przykro, po czym dochodzi do końca i stwierdza "gdzie ja miałem oczy będąc z takim pustakiem"

Gość niewolnik IQ
Spoko, Facet czyta początek i jest mu przykro,czyta dalej i szczena mu opada,kończy czytać i mówi:a to suka! Czyli cel osiągnięty! On zdrowy, ty wolna! :D, :D, :D, :D 100% racji :D

Gość cvzczfa
Koniecznie mu takiego maila wyślij, to facet przynajmniej nie będzie cierpiał z powodu rozstania. Będzie mu przykro, że w ogóle z Tobą był. :D