Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz kurw....

wyleciały mu prezerwatywy przy jego mamie... mojej przyszłej teściowej :/

Polecane posty

Gość nosz kurw....

Mój chłopak ma 23 lata i już nie miaszka z rodzcami, pracuje i studiuje, wynajmuje mieszkanie. jego mama jest naprawdę spoko ale nie bierze już od niej kasy, po prostu ją odwiedza. no i ostatnio pojechaliśmy do niego do domu... wyciągał z kurtki telefon i nagle prezerwatywy :o dobrze, że to nie było przy jego rodzeńatwie i ojcu itd... mi się słabo zrobiło, on to podniósł i szybko schował ona popatrzyła na mnie się zaśmiała... i w sumie nie było tematu ale jest mi wstyyd! po prostu głupio że jego mama wie :O chociaż jest bardzo ludzka i na luzie podchodzi do tych spraw... on sie z tego śmieje... chciałąbym z nią pogadać, wszystko wyjaśnić ale nie wiem za bardzo co by jej tu powiedzieć wogóle beznadziejnie to wyszło ;(

Gość IMO12354
Da fuck?

nic nie tłumacz, zostaw to tak jak jest, nie przejmuj się - myślisz że matka nie domyśla się co robią młodzi ludzi ... Sama też byłaby trochę zaniepokojona gdyby jej syn był za bardzo grzeczny :D

Gość jesienny liscddw
/// chciałąbym z nią pogadać, wszystko wyjaśnić /// buahaha a co tu wyjaśniać? kupil kondomy poniewaz cie rżnie pewnie na sto sposobów, nie widze tu zadnej rzeczy do wyjasniania no chyba ze twoje wyjasnianie mialo by polegac na sciemnianiu, ze kupujecie sobie kondomy po to aby je dmuchac jak balony

Gość a skąd wiesz, że to twoja
przyszła teściowa? może się wam nie udać jeszcze...

Gość masnieka
17 lat? Osz Ty koo**wo młoda, za nauke sie lepiej weź!

o matko się przejmujesz :classic_cool: myśmy kiedyś z moim się kochali prawie codziennie a za cieniutką ściana rodizce :classic_cool: głupio to mi było jak się same same drzwi otworzyły a mysmy się kapli już po :o

Gość nie ma co wyjaśniać..
Zostaw to tak, jak jest, rozmowa z nią o tym jest chyba gorsza, niż sama sytuacja... Nic takiego się nie stało, przynajmniej wie, że jesteście odpowiedzialni. To jest Wasza decyzja, jej syn jest pełnoletni, więc chyba wie, co robi. Pewnie Twoja matka miałaby z tym większy problem, ale tak lepiej to zostawić i zapomnieć:)