Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannnaro

CZY KAŻDA KOBIETA MOŻE MIEĆ WŁOSY DO PASA?

Polecane posty

Gość nannnaro

cześc, kobietki;) jak w temacie..zawsze miałam włosy do ramion, i zmaarzyły mi się długie pukle...zaopatrzona w odżywki, suplementy diety, i ziołowe szampony rozpoczęłam ZAPUSZCZANIE... niestety... od 3 lat włosy urosły mi do łopatek...dalej - nie chcą rosnąć... fryzjer powiedział, że nie każda kobieta może mieć bardzo długie włosy...dlaczego tak jest

Gość studentka zaoczona
Bo jeśli ścinałaś włosy często do danej długości to one są przyzwyczajone ze dłuższe mają nie rosnąć. Tz rosną ale bardzo wolno.

Gość bo slabsze wlosy krusza sie
na koncach, lamia rodwajają. Zwlaszcza te cienkie - jako kroitkie moga wygladac na bardzo geste, ael nie urosna, polamia sie, powycueraja. pare razy probiwalam zapuszzcac.

Gość nannnaro
hmmm a to dziwne ja mam kolezankę, ktora ma włosy do pasa...obcina je co chwile, a za dwa trzy miesiące znów do pasa... ostatnio była na wymianie studenckiej, i przez pol roku nie chodziła do fryzjera miała włosy niemal za pupe

takie włosy za pupe w wieku dorosłym sa juz chyba nieestetyczne... mi sie kojarzy z jakas nawiedzoną idiotką która włosy zapuszcza nie tylko na głowie ;)