Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnullla

miec faceta, a pisac z innymi - wasze zdania

Polecane posty

czesc dziewczyny, musze Was prosic o rade. jestem z facetem, który jest o mnie strasznie zazdrosny. nie pozwala mi gadac sb na portalach ze znajomymi - chłopacy. otóż mam dobrego znajomego z którym utrzymywałam bardzo długo kontakt - ale oczywscie chlopak kazał mi go zerwac adekwatnie. po pierwsze mnie z nim nic nie łaczy - po prostu lubie z nim pisac i tyle, czy Wy tez tak od razu rezygnowałybyście z takiej znajomosci ?

Gość lecz się z uzależnienia od
internetuuu gówniaro 🖐️

Gość znak zapytaniaaaaaaa
chyba definitywnie;)

jaka zadyma?

Gość Lambadaqqq
zerwac kontakt adekwatnie...:D:D ja pierd.ole, rosnie nam pokolenie debili

o jaaa, autorka chciala pokazac,ze zna pare gornolotow, tylko nie zna ich znaczenia:) przez takie docinki, juz tu nie wroci,a moglo byc ciekawie:)

w pracy u mnie tez siedzi taka glupia cipa i sie w kolo zastanawia ktorego wypbrac,,,,,,,,, no ja pierdoleeeeeeeeee ty qwa pustaku i myslisz jak kazda jaka ja piekna itp

Gość myszeczka 243433
ale co myslicie o autorce ... powinna pisac z innym ? i czy jej chłopak ma racje ?

Gość gosienka 12
;/

Gość jkvlgfolhgp;v
ja piszę z innymi i on wie , ze w sumie to nie może mi zabronić, z 1 pisałam już rok ponad zanim zaczęłam moim chodzić, tamten mi sie nawet podoba...ale cóż, spotkania nie planuję, a i jakoś nasze rozmowy już nie sa tak częste i ciekawe, wiec pewnie ta znajomość sama się skończy ja rozumiem zazrość chłopaka, sama bym była zazdrosna, , w sumei uważam ze mozna miec nzjaomych płci przeciewnej , oby tylko nie flirtowali i sie nie spotykali,

Gość AHAIAHAJAAJAJAJA
ja tez bym na miejscu twojego sie wkurwił ,jak mozna być taką egoistką ?

Gość misiaczek ;p;p
to sie nazywa dwulicowość !

Gość romantyk0007
eh, wiec mysle ze twoj chlopak ma zupelna racje!!!!!!!!!!!!!! nie liczysz sie z jego uczuciami!!!! zapewniam cie ze jesli ty tez go tak kochasz jak on ciebie to bys sie wkurwila jak by bylo na odwrot!!! nie rob mu wiecej takich rzeczy!!! Pozdrawiam z nad morza, i zapraszam was do siebie :D zycze szczescia, romantyk0007

Gość hghtr6g
ale nie rozumiem tego - masz swojego chlopaka i piszesz z innym? Po co sie pytam.. Ja bym tak nie mogla, nawet, gdybym miala 'zezwolenie' :)

Gość moniczka_laseczka
ja mialam podobna historie. Tylko chlopak wtedy ze mna zerwal... dlugo staralam sie odzyskac jego milosc, udalo sie po 2 miesiacach. Chcialam sie zabic 3 razy przez ten czas, ciesz sie dziewczyno jesli nadal z nim jestes!!!!!!! i nie rob mu tego wiecej skoro go kochasz. A wracajac do mojej historii, tamten koles okazl sie zupelnie inny niz pisal. Zahipnotyzowalmnie w swoj sposob!!!

Rozmawiałam z chłopakiem o tym i teraz rozumiem czemu postapił tak a nie inaczej, postąpiłabym identycznie (oczywiscie kontakt zerwany ) Uczulam wszystkie dziewczyny [i chłopaków też], jak naprawde zalezy Wam na tej drugiej kochanej Osobie to nie nadwyrężajcie jej/go zaufania.

do moniczka - laseczka: a nadal jestes z nim po tym wszystkim? ja mam ogromne szczeście majac takie kochanego i wyrozumiałego faceta :)

może zamiast ADEKWATNIE chciałaś powiedzieć definitywnie...? tak na marginesie, ile masz lat? 17, 18?

jak bys raczył zauważyc komentarze dotyczące ADEKWATNIE były na poczatku, wiec nie powtarzaj sie.....

Gość moniczka_laseczka
tak, i nie pisze juz z zadnymi chopcami i "przyjaciolmi" i jestesmy bardzo SZCZESLIWI!!!!!!!!!!!!!!!!!! choc bylo ciezko odzyskac jego zaufanie i odbudowac nasze uczucie. nigdy juz nie popelnie tego bledu!!!!!!!!!!!

moniczka !! to tak samo jak ja !!! też nigdy tego błedu nie popełnie - bo najgorsze co bym zrobiła to straciła takiego Skarba jakiego mam !! Życze Wam mnóstwo miłosci i szcześcia, pozdrawiam serdecznie :)

Gość moniczka_laseczka
dziekuje Ci bardzo... wam tez duzo szczescia... chociaz anula, i tak je mamy skoro nadal jestesmy z mezczyznami ktorych kochamy!!!!!!!!!!!! trzymajcie sie i kochajcie sie mocno!!!!!!!!!! i nigdy juz na prawde nie bede pisala z zadnymi chlopakami, bo nie chce stracic mojego pysiaczka. Nie darowala bym sobie tego!!!!!!!!!!!!

tak samo jak ja, nigdy prze nigdy nie bede pisac z żadnym innym i racja mamy ogromne szczęście, że nadal z nimi jesteśmy, i to wiadome, też nigdy nie chciałabym stracic mojego Misiaczka :):):) Trzymaj sie :):):*