Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hieroshima

chorobliwa zazdrość

Polecane posty

bardzo prosze o rade. Od roku spotykam się z pewnym chlopakiem. Bardzo nam na sobie zależy i jest nam ogólnie dobrze ale jest jeden problem. Otóż on zabronił mi spotykania , rozmawiania ze znajomymi, przyjaciołmi, kimkolwiekl. Przegląda mi telefon, facebooka, archiwum gg i maila, usuwa tych znajomych którzy mu sie nie podobają, i wygraża niektórym osobom które starały się mimo wszystko ze mną skontaktować. Wielokrotnie probowalam z nim porozmawiac na ten temat, kończyło sie na tym że krzyczał mi w twarz ze widocznie go nie kocham, skoro nie umiem zostawić dla niego znajomych. Później okazywał skruche i mówił ze przeprasza, ze on inaczej nie umie i ze musze wybrać albo on albo moi znajomi. Starał mi sie tłumaczyć ze jedyna prawdziwa miłość to taka kiedy dwie osoby z dala od innych ludzi żyją tylko we dwoje. I on tylko tak moze być szcześliwy. Mówi też że popełni samobójstwo kiedy go zostawie, bo jestem tą jedyną a on beze mnie życ nie chce. Kiedy raz uznałam ze postawie na swoim i napisałam mu że spotkam się z koleżanką (żadna impreza, alkohol czy ćpanie - zwykła rozmowa z koleżanką którą zna) strasznie sie wkurzył i później dowiedziałam sie ze podczas moje spotkania chciał mnie zdradzić z kimokolwiek, byle by mi zrobić na złość. Później mi to tłumaczył ze nie widzi w tym nic złego, skoro ja nie umiem zrezygnować dla niego z koleżanek to on nie bedzie szanował takich zakazów jak zdrada. Czy to nie jest k***wa absurdalne? Co ja powinnam zrobić ? Myślę, ze poza tą chorobliwą zazdrością i kontrolowaniem bylibyśmy naprawde udaną parą...

Gość cgtyu7ikyjthyjukhg
przez to przechodziła kazda paszczura

Gość super jest a coo?
a co to żle? chciałabym takiego wyłącznie dla siebie z dala od innych

Gość zagubiona w sieci 546
Zostaw go i to jak najszybciej. Zamknie cię w domu , zabroni pracować, wychodzić....

Twój chłopak to klasyczny psychopata, prawdopodobnie chce po prostu mieć Cię na wyłączność, abyś była na każde jego zawołanie, a on w centrum Twojego świata. To nie jest objaw miłości tylko egoizmu. To może okrutne, co powiem, ale moim zdaniem on kocha tylko siebie, a Ty jesteś mu potrzebna, aby utwierdzać go w swoim narcyzmie. Zapewne zależy mu na wywołaniu takiej sytuacji, w której będziesz zależna tylko i wyłącznie od niego. Z tego co piszesz, płynie dla mnie jeden wniosek - uciekać gdzie pieprz rośnie, puki nie jest za późno.Potem będzie tylko coraz trudniej. Decyzja należy do Ciebie. Powodzenia

Gość Colletta
Takiego tez mialam, a pozniej w ramach rekompensaty wzielam odwrotny charakter, teraz ma mnie tak bardzo w tylku ze potrzebuje chyab cos po srodku.