Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze wp.pl i koniec

WP skasowała i wszystkie e-maile

Polecane posty

Bo nie logowałam się przez 1, 5 miesiąca! Inaczej brzmial regulamin gdy zakładałam konto! To skandal jak dla mnie. Przeciez mogłam byc chora, lezec w szpitalu, byc w miejscu gdzie nie ma netu etc. Co to za masońska polityka??Mam byc uwiązana do netu? Jestem w szoku. Skasowali mi e-maile z dwóch skrzynek pocztowych. Nawet adresy znajomych. Na jakich domenach macie konta pocztowe i czy tam moge sie nawet przez 2 lata nie logować a maile będą nadal?

Gość HMS...SVSS...Petard
Polecam Yandex

Yandex to chyba wyszukiwarka... A jak jest z onetem? Nie chce na pewno gmaila bo youtube wymaga aby miec tam konto chcac miec konto u nich a dla mnie to juz nie fair,

Gość HMS...SVSS...Petard
Może inaczej- Яндекс

Gość tez przezylam cos takiego
a...logowalam sie. Tyle tylko, ze korzystalam z mobilnego polaczenia, a system wp chyba wtedy tego "nie widzial". Az im maila pelnego oburzenia i zadania "zwrotu" poczty wywalilam :D ...nawet odpowiedzi nie dostalam...

Gość abcgvcb
na o2.pl mozna mieć nawet tysiac adresów (aliasów) ,(jednorazowo chyba z 10 ...), po tygodniu , czy po miesiacu nie podoba mi sie adres , kasuje i zakładam nowy ... jakieś cmoki.pl, dobrytata.pl , fejm.pl , 10g.pl , i inne ... to wszystko na jednym koncie ...

Gość olezzzka
polecam gmail

HMS założyłam::) Będę na ruskiej poczcie i pierdziele polska. Wielki fak dla wp.

Gość HMS...SVSS...Petard
Wychodzę z tego samego założenia. Będziesz zadowolona

tez przezylam cos takiego bo oni mają to w dupie i nie odpowiedzą. Każdemu będę odradzała wp. Co za szuje. Staciłam naprawde ważne maile.

olezzzka na gmailu nie założę-powód podałam wyżej. HMS jeszcze raz dzięx. Zmotywuje mnie to czytania po rosyjsku bo zaniedbałam;)

Gość dsvdsvesdfv
na www.mail.com (nie zaden gmail) mam skrzynke i kiedys sie nie logowalam prawie rok, dopiero mi sie pozniej przypomnialo ze mam tam konto, i wszystko bylo. nie wiem, czy czegos nie zmienili.